Dodaj do ulubionych

ZŁOCIENIEC SUMMER PARTY - oceńcie !!!

23.08.05, 22:03
W dniu 20 sierpnia 2005 r. (sobota) Złocieniecki Ośrodek Kultury zorganizował
prawdziwe party w stylu Ibizy - Złocieniec Summer Party. Na nowo wybudowanej
Hali Widowiskowo - Sportowej na ul. Okrzei w Złocieńcu zagrali:
- DJ Queasy (Złocieniec)
- DJ Darq (Terminal Club+ - Sepólno Krajeńskie)
- DJ Adalabert (Ex-Resydent Viva Club - Sopot)
oraz parę set-ów zagrała
- DJ Sonica
Współorganizatorem było Radio Eska, które przez cały tydzień promowało tą imprezę.
Ochranę zapewniła firma Fort.
Do przyjście na hale 20.08 zachęcał również DJ Darq na Dniach Złocieńca.
Podczas Złocieniec Summer Party bawiło się około 600 osób ze Złocieńca i okolic.
Na hali oraz w jej obrębie nie sprzedawnao alkoholu.
DJ Adalbert obiecał, że kiedyś jeszcze odwiedzi Złocieniec, bo bardzo podobał
mu się klimat jaki stworzyli organizatorzy na tym obiekcie sportowym.
Dla kogoś kto jeszcze nie słyszał o DJ Adalbercie zapraszam tutaj:
www.clubzone.pl/articles.php?id=227
Teraz tak sie zastanawiam.
Jak ZOK-owi udało się zachęcić tak znanego DJ by odwiedził Złocieniec?
Myślę, że względy finansowe nie miały tu nic do gadania.
Poza tym liczba bawiących sie mówi sama za siebie.
Mam pytanie do wszystkich którzy tak narzekają na ZOK.
Czy rzeczywiście nic się nie dzieje w Złocieńcu?
Czy ktoś z tak krytukujących potrafił by zorganizować taką imprezę, dla tylu
ludzi?
Obserwuj wątek
    • zlocieniec Re: ZŁOCIENIEC SUMMER PARTY - oceńcie !!! 23.08.05, 23:35
      "NA hali oraz w jej obrębie nie sprzedawano alkoholu"

:D:D:D chyba ktoś Cię okłamał...
      • zlocieniaszek Re: ZŁOCIENIEC SUMMER PARTY - oceńcie !!! 24.08.05, 00:31
        To ze ty rozprowadzales alkohol spod ławki na amfiteatrze mnie nie obchodzi :)
    • zlocieniaszek Re: ZŁOCIENIEC SUMMER PARTY - oceńcie !!! 24.08.05, 08:09
      przekrecilem jedna nazwe:
      nie DJ Sonica ale DJ Sylvina, czy jakoś tak
      • selion Re: ZŁOCIENIEC SUMMER PARTY - oceńcie !!! 24.08.05, 08:45
        faktycznie muzykę z imprezy było słychać nawet na działkach (byłam wtedy na
        grillu), samej imprezki nie mogę ocenić, bo mnie na niej nie było, choć mam i
        tak swoje zdanie na temat takich imprezek, ale nie wypowiem go tu, bo ZOK jest
        bardzo obrażony, kiedy się wypowiada swoje myśli.
        Dobra robota ZOKu, duża ładna dyskoteka i promocja lokalnych DJi.
        • falkenburger Re: ZŁOCIENIEC SUMMER PARTY - oceńcie !!! 24.08.05, 08:49
          lepiej promowac dj - gdzie ogladalnosc byla 100 krotnie wieksza niz na pokazach
          rycerskiego zycia.
          • gawedziarz1 Re: ZŁOCIENIEC SUMMER PARTY - oceńcie !!! 24.08.05, 08:58
            Impreza byla odjechana.Dobra muzyka na wysokim poziomie.Mam nadzieje ze impreza
            urosnie do takich rozmiarow, ze za rok znowu bede mogl poszalec:)i ze odwiedzi
            nas wiele znakomitosci ze swiata "vinyli". "Złocieniec widze was, nie
            slysze..."DJ ADALBERT
          • rzapa1 Re: ZŁOCIENIEC SUMMER PARTY - oceńcie !!! 24.08.05, 10:42
            Ehhhh panie falkenburger zaczynasz deptać mi na odcisk :)))
            Co do pokazów życia rycerskiego, a złocienieckie summer party to dwie różne
            imprezy, na które z pewnością poszły zupełnie inne nakłady finansowe. Wystarczy
            zobaczyć na oplakatowanie miasta.
            A wyciągając głębsze wnioski, to za cholerę nie wiem jaka była tam kultura.
            Masa pijanych i zaćpanych dzieciaków i ciut starszych to jest kutura??

Nie porównujmy więc ruchu rycerskiego do summer party, bo to zupełnie inna para
            kaloszy.
            • pawelek86 Re: ZŁOCIENIEC SUMMER PARTY - oceńcie !!! 24.08.05, 16:30
              Rzapa1 jak nie byłeś i nie widziałeś imprezy to nie komentuj!! Już w śrdniowieczu ludzie znali alkohol a to że jakiś debilowaty sprzedawca jeden z drugim sprzedaje alkohol nie letnim to nie wina organizatorów. Na imprezach ryserskich bawi się grupka osób w tym głównie sami organizatorzy a na takich imprezach jak Złocieniec Summer Party bawią się setki ludzi. JA już czekam na następn taką impreze.
        • zlocieniaszek Re: ZŁOCIENIEC SUMMER PARTY - oceńcie !!! 24.08.05, 08:57
          po to jest forum, zeby sie pisac swoje opinie na pewne tematy. wiec smialo nie
          wstydz sie pisac co ci lezy na sercu. zok napewno sie nie obrazi. bo jak
          napisalas to sa dorosli ludzi.
    • gawedziarz1 Re: ZŁOCIENIEC SUMMER PARTY - oceńcie !!! 24.08.05, 10:36
      Jeszcze mam tylko jedna uwage do organizatorow. Przydalo by sie zrobic AFTER
      PARTY na plazy w cieszynie...:)
      • rzapa1 Re: ZŁOCIENIEC SUMMER PARTY - oceńcie !!! 24.08.05, 10:44
        Złocieniecki ośrodek kultury i After Party w Cieszynie. A może jeszcze gdzieś
        nad morzem?? Ludzie obudźcie się!! Złocieniec to nie cieszyno. Bylo summer pari
        i ok, bo było w złocieńcu. Chcecie kolejne to zróbcie je, ale w mieście nie
        poza miastem.
        • gawedziarz1 Re: ZŁOCIENIEC SUMMER PARTY - oceńcie !!! 24.08.05, 10:54
          AFTER PARTY powinno odbywac sie nastepnego dnia po imprezie i najlepiej na
          plazy, w zlociencu jej nie ma, ale gesia laczkato odpowiednie miejsce.zostawiam
          to wszystko dla organizatorow...
          • falkenburger Re: ZŁOCIENIEC SUMMER PARTY - oceńcie !!! 24.08.05, 11:00
            ale pryeciez jest plaza w Zlociencu
    • gawedziarz1 Re: ZŁOCIENIEC SUMMER PARTY - oceńcie !!! 24.08.05, 11:05
      Jeszcze raz wielkie brawa dla organizatorow,WIECEJ TAKICH IMPREZ!!!
      • pikpok0 Re: ZŁOCIENIEC SUMMER PARTY - oceńcie !!! 24.08.05, 11:48
        Nie wypowiadam sie bo nie bylem na tej imprezce ( nie przepadam za tego typu muza). W czasie tej imprezki a moze troszke przed bylem jednak przy kortach w Złociencu i to co tam sie dzialo wola o pomste do nieba. Doslownie hordy zeby nie rzec watahy 15-16latkow walesajace sie z butelkami piwa, unoszacy sie wszedzie zapach ziola, i jezyk uzywany przez te dzieciaki.
        Przerazajace.
        Dlatego nie wiem czy organizujac tego typu imprezy nie lepiej byloby sprzedawac alkochol w srodku, by to wszystko nie rozlazilo sie po miescie , bo fajnie ze jest taka impra tylko czemu paralizuje zycie calego miasta
        Bron boze nie jest to krytyka organizatorow tylko sugestia na przyszlosc.
        • zlocieniaszek Re: ZŁOCIENIEC SUMMER PARTY - oceńcie !!! 24.08.05, 13:42
          Już Panu wyjaśniam. Pozwolenie na sprzedaż alkoholu w obiektach do tego nie
          przystosowanych kosztuje strasznie dużo pieniędzy. A ZOK chciał udowodnić że
          można zorganizować impreze bez sprzedawania alkoholu w środku i w okolicy hali.
          A to że młodzi ludzi piją dużo alkoholu to już jest problem społeczny.
        • karolina.turczynska Re: ZŁOCIENIEC SUMMER PARTY - oceńcie !!! 21.08.06, 15:36
          A Ty stary przymulony pryku przygniotles sie do krzesla z masa ksiazek !! Jakbys
          zasmakowal zycia moze zmienilbys swoje oklapane poglady! Chcialabym Cie
          zobaczyc, napewno wygladasz jak kujonowate GOWNO ! nara
    • zlocieniaszek Re: ZŁOCIENIEC SUMMER PARTY - oceńcie !!! 24.08.05, 17:18
      old.impreza.net.pl/viewtopic.php?t=414&highlight=z%C5%82ocieniec
      zobacznie jak zlocienioec zostal wyrozniony
      • karolina.turczynska Re: ZŁOCIENIEC SUMMER PARTY - oceńcie !!! 21.08.06, 15:38
        siema, gdzie mozna znalezc filmik z tej imprezy ?! czekam na odpowiedz :)
        • zlocieniec Re: ZŁOCIENIEC SUMMER PARTY - oceńcie !!! 22.08.06, 21:58
          hahah, troche sie posmialem,

@ kolego pikpok0 nie pozorujcie kogos, kto sie boi 15-16 latkow :)

@ falkenburg

napisales: lepiej promowac dj - gdzie ogladalnosc byla 100 krotnie wieksza niz
          na pokazach rycerskiego zycia.

ZOK - Zlocieniecki Osrodek Kultury, to nie biuro organizujace imprezy
          nastawione na zysk, ale nastawione na promocje kultury, czy przyciagnie ona 100
          osob czy 1000 osob nie ma znaczenia, dobrze, ze organizuja i taka i taka.

@ karolina.turczynska

niektorzy boja sie wyrazis swojego zdnaia nawet pod pseudonimem, Ty to robisz
          (jak mniemam) podpisan imieniem i nazwiskiem, chcialoby sie powiedziec @brawo
          za odwage cywilna', ale czytajac co piszesz chcem powiedziec cos zupelnie
          innego...

Do kogo skierowana byla Twoja pierwsza 'wypowiedz' ?

pozdrawiam
        • pikpok0 Re: ZŁOCIENIEC SUMMER PARTY - oceńcie !!! 24.08.06, 00:00
          Kolego zlocieniec chyba strasznie sie Tobie nudzi na tej obczyznie skoro analizujesz moje zeszloroczne posty :)
          • falkenburger Re: ZŁOCIENIEC SUMMER PARTY - oceńcie !!! 24.08.06, 21:57
            no coz i tak baywa
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka