33kk 14.12.03, 12:02 Co sądziecie na temat koncepcji powstania amerykańskiej bazy wojskowej na terenie Złocieńca? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wuster Re: AMERYKAŃSKA BAZA 28.12.03, 20:51 Ja też jestem za.Myśle,że nie stworzy ona jakiegoś zagrożenia dla miasta, wręcz przeciwnie, może je zdecydownie ożywić. Odpowiedz Link
keyzan Re: AMERYKAŃSKA BAZA 09.01.04, 17:59 Wczorajsza gazeta wyborcza podaje miejsca,, w których beda stacjonowały wojska amerykańskie. Niestety o Złocieńcu ani mru,mru.Na mapce zaznaczono Drawsko ( poligon drawski) Odpowiedz Link
33kk Re: AMERYKAŃSKA BAZA 09.01.04, 20:47 Drawsko to raczej hasło ze względu na poligon leżacy zreszt w większej części w gminie Kalisz.W samym Drawsku nie ma miejsca na zorganizowanie bazy, podobnie w Olesznie.Jest tam miejsce tylko na mała jednostkę zabezpieczenia poligonu. Odpowiedz Link
ktos234 Re: AMERYKAŃSKA BAZA 05.09.04, 12:43 A ja jestem przeciwny amerykanom w zlociencu , juz raz obce wojska mialy bazy u nas,to powinno wystarczyc:-) Odpowiedz Link
jleszcze Re: AMERYKAŃSKA BAZA 05.09.04, 21:41 Tylko tamte wojska za nić nie płaciły i nie tworzyły miejsc pracy. W złocieńcu jest zadużo miejsc pracy? Czytasz trochę gazety, słuchasz wiadomości? Jak Niemcy reagują na likwidacje baz amerykańskich? Odpowiedz Link
33kk Re: AMERYKAŃSKA BAZA 24.10.04, 21:42 I znów coś piszą w prasie na ten temat.Tym razem o instalacji "tarczy antyrakietowej" w Budowie. Odpowiedz Link