morsa Re: A co to za jakies sloneczka w nazwie forum? 20.06.04, 14:36 Ty masz sloneczka? Ja mam znaki zapytania...... Odpowiedz Link
sabba Adminowi 20.06.04, 14:38 jakiemus sie najwyrazniej nudzi....do roboty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A nie baki zbijac:) Odpowiedz Link
morsa Re: Adminowi 20.06.04, 14:50 Sloneczka tez mam - zmienilam z IE na Safari Wole sloneczka. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Adminowi 20.06.04, 14:52 Ja nie mowie, ze mi sie nie podobaja, wrecz przeciwnie, tylko nie wiedzialam, czy to jakies znowu honory zacus my dostali, czy co? J. najedzona, spiaca, ide sie drzemnonc ... :) Odpowiedz Link
poloniaii sloneczka 21.06.04, 09:59 Rozpoczynaja sie wakacje, wiec slonce jest elementem niezbednym w tym okresie. Dlatego niech wszystkim na forum swieca nasze sloneczka i opalaja na braz. Odpowiedz Link
jutka1 Re: sloneczka 21.06.04, 10:19 aaaaaaaaa piknie dziekuje za wyjasnienie, czyli siedzac przy kompie bede mogla za jednym zamachem uprawiac kultywacje? perfekt. :))) Odpowiedz Link
lalka_01 Re: sloneczka 21.06.04, 10:28 mozesz uprawiac, tylko koniecznie w bikini. A poloniaii sobie pooglada... W sumie to prosta ta zagadka ze sloneczkami. :-) Odpowiedz Link
jutka1 Re: sloneczka 21.06.04, 10:31 lalka_01 napisała: > mozesz uprawiac, tylko koniecznie w bikini. A poloniaii sobie pooglada... > W sumie to prosta ta zagadka ze sloneczkami. ********** To by sie sekretarka-z-piekla-rodem zdziwila, jakby mnie w bikini zobaczyla. Hahahahahaha -- Odpowiedz Link