Dodaj do ulubionych

TVP zrodlem humoru

24.07.04, 21:46
program dla dzieci na wakacjach-malarstwo:
Pani ubrana w typowy dla bohemy stroj opowiada jak sie maluje obrazki i z
czarujacym usmiechem i zaangazowaniem w glosie mowi:
W czasie wakacyjnych wedrowek,napotkacie wiele kapliczek,rysujcie
je ,rozwijajcie wasza fantazje.....
Obserwuj wątek
    • jutka1 Re: TVP zrodlem humoru 25.07.04, 11:06
      hehehehe
      Don, ja tutaj nie mam TVP, wiec te kwiatki mnie omijaja, bede wdzieczna za
      nastepne odcinki
      • ozpol Re: TVP zrodlem humoru czy tylko a Radio z Latem 25.07.04, 12:27
        Czesc Don ja tez nie mam dostepu do codziennego TVP ale tylko do Dziennkow ,
        ale slucham od czasu do czasu Lata z Radiem i przyznam sie ze to cos cienko i
        malo wesolo brzmi. Moze dlatego zr to sobota i prowadzacy sa zmeczeni ale to
        chyba nie tylko to. Ludzie bioracy udzial w konkursach niezbyt rozgarnieci itp.
        A moze ja juz nie mam takiego poczycia humoru.
        Pozdrowienia zimowe do letniej Europy
        • don2 Re: TVP zrodlem humoru czy tylko a Radio z Latem 25.07.04, 13:03
          Czesc ozpol stary kangurze.To wlasnie Dzienniki i te rozne "powazne" programy w
          TVP i Radio sa najsmieszniejsze.Bo faktycznie rozrywka juz jest malo smieszna.
          podlacz sie do TV Polonia,to dopiero cyrk !!! pozdrwaiam.
          • ozpol TV Polonia ??? Tak zle nie jest ze mna 25.07.04, 13:23
            Wystarcza mi te dzienniki i Gazeta czy inne pisam a mam radochy ze hej.
            TV Polonie moge tylko dostac poprzez Interent z US bo w OZ dostawca tego kanalu
            zbankrutowal ( + wielu innych) i jestesmy "odcieci" od cywilizacji ?!?!?! ha Ha
            Nie wiem czy faktycznie ludzie "swiecznika" polityczne to takie buraki czy to
            ja taki zrobilem sie "inteligent" i ciezko ich trawie.
            • don2 Re: TV P cd. 25.07.04, 15:03
              prof. historii stwierdza,ze w PRL panowal zly system.Poniewaz gdy byl w wojsku
              w latach 70-tych to w jego kompani wsrod kandydatow do szkoly podoficerskiej 4
              nie umialo czytac i pisac.Z tego ja wnioskuje ,ze on umial ,bo dzis jest
              prof.historii.
              Znowu inny dyskutant stwierdzil,ze wsrod kandydatow na politologie(w tym roku)
              kilku nie umialo rozszyfrowac skrot PZPR.Z czego ja wyciagam wniosek,ze obecny
              system w PL nie jest lepszy od PRL.
              • don2 Re: TV P cd. 31.07.04, 10:27
                Panorama.informacja z Iraku.Ranni polscy zolnierze czuja sie dobrze,oko jednego
                z nich ,byc moze da sie uratowac.......................

Panie kapitanie czuje sie dzis niedobrze.Stancie kapralu pod sciana strzele ci
                w noge poczujesz sie dobrze

nastepnie byla bardzo wazna dla Polakow informacja poparta nie calkiem swiezym
                spotem :ksiaze karol coraz czesciej pokazuje sie oficjalnie z kamilla.I tu
                nastepuje pokazanie jakiejs wystawy kwiatow oraz karola i jego flamy majacej
                wdziek konia dorozkarskiego,oraz majacej bezwiednie opadnieta szczeke w czasie
                tego przegladu.czyzby to byly objawy jakiejs choroby starczej? pyta sie wasz
                komentator Don zaniepokojony.
                • jutka1 Re: TV P cd. 31.07.04, 10:42
                  Don, ani Karol ani Camilla nie grzesza uroda, ale jak widac to im nie przeszkadza sie kochac. A
                  nawet publicznie razem pokazywac. ;-)

Kurcze, nie mam czasu ;) ogladac TV. Dzis musze skoczyc na zakupy, a potem gosciowa
                  przyjezdza.

Upal. Za oknem zielonego pokoju, skad klikam, zakwitly pierwsze astry. Jesien niedlugo. ;-(

Jutka wiesniaczka, korespondent z gumna :-)))))))))
                  • don2 Re: TV P cd. 31.07.04, 10:58
                    jak ja bym mial taka jak kamilla,to publicznie bym sie nie pokazywal.Co
                    najwyzej zabieral bym ja do kina na ostatni seans i wchodzil po wygaszeniu
                    swiatel,oraz wychodzi wraz z napisem Ende
                    • don2 Re: TV P cd. 31.07.04, 22:16
                      wlasnie w tej chwili ogladam uroczyste skladanie wiencow pod pomn.powstancow.
                      patrze i mam mieszane uczucia,zazenowanie z ogromna frajda.
                      absolutne pierdoly wyglaszane przez dziennikarza ,usilujacego przeprowadzac
                      wywiady z leciwymi juz powstancami. kwiatek z tej zenujacej oslej laczki TVP:
                      Prosze pana pan walczyl w powstaniu od poczatku do konca,tak walczylem.prosze
                      mi wyjasnic jak dawaliscie sobie rade,wiadomo ze po 20 dniach powstania
                      slychac bylo dramatyczne wolanie ,amunicji ,brak amunicji..
                      odpowiedz nastepuje z takim dziwnym spojrzeniem na reportera :eeee wie pan ,po
                      20 dniach to juz mielismy bardzo duzo amunicji i innego zaopatrzenia,wtedy juz
                      zdobylismy magazyny na stawkach i juz byly zrzuty-mysmy zaczynali powstanie
                      majac malo amunicji i broni ciezkiej.reporter udaje ,ze pada deszcz i wali
                      nastepne swiatle pytanie walczac widzial pan pewnie nie raz te zywe tarcze,co
                      pan nam o tym powie? no wie pan ,oczywiscie slyszalem o tym,mowilo sie o tym
                      wiele ale sam tego nie widzialem.dziekuje za odpowiedz na moje pytania.
                      zaczepia nastepna ofiare i ze sdumiewajaca logika wali pelnym zachwytu glosem:
                      w czasie powstania byl pan mlodym czlowiekiem,nawet bardzo mlodym,skad u
                      powstancow ,ludzi przeciez tak mlodych tyle odwagi i determinacji ? na to
                      starszy pan ubrany w mundur z jakimis mi blizej nieznanymi oznakami
                      przynaleznosci do rodzajow sluzb i gwiazdkami kapitana oraz noszacy bardzo
                      znane w wawie nazwisko odpowiada: no tak ,wynieslismy to z domu ,ze szkoly,z
                      kosciola,no i bylismy zolnierzami na polu walki.jak wiem dokonal pan
                      bohaterskiego czynu ratujac zycie wielu ludziom-na co starszy pan: no
                      tak,przeprowadzilem na nasza strone 2 razy grupy ludzi tak cos na oko 40-tu,
                      pozostalych w odcietej czesci dzielnicy-to byli wlasciwie powstancy i
                      przyprowadzilem ich na nasdza strone by brali udzial w dalszych walkach-trudno
                      powiedziec ilu z nich przezylo.i tu zabraklo mi dalszej cierpliwosci
                      wysluchiwac debilnych bzdetow zupelnie nieoprzygotowanego dziennikarza i
                      pokazujacego poziom dziennikarstwa PL.
      • don2 Re: TVP zrodlem humoru 25.07.04, 12:59
        Program ,Gosc programu. przed kamerami ona:wysztafirowana jak na bal w knajpie
        na Gnojnej zarzadzajaca SLD i on prowadzacy program(prezenterow ubiera F-ma
        Maximus)Pytanie:oswiadczyla Pani,ze w przypadku powolania na szefa Agencji
        Wywiadu Pana A.zrezygnuje pani z pelnionych funkcji itp.Odpowiedz: Tak ,zgadza
        sie tak powiedzialam.Pan Belka zamierzal powolac tego czlowieka,a wiemy ,ze
        reprezentuje prawice i o doswiadczeniach w wywiadzie nie wiemy nic.Prowadzacy
        program:I tak tez sie stalo i A.zostal mianowany,czy Pani dotrzyma slowa?
        Ona:Pan dobrze wie ,ze jestem z natury bojowa i latwo nie rezygnuje z walki.
        Znaczy Pani nie zrezygnuje? oczywiscie ,ze nie ! bede walczyc by premier
        odwolal swoja decyzje.I tak w tym stylu jeszcze to lecialo ok 5 minut.
    • jan.kran Re: TVP zrodlem humoru 31.07.04, 22:38
      Czuje sie troche odcieta od swiata z powodu braku TV jakiejkolwiek.

W zasadzie nie mam tyz telefon i internet chociaz z tymi ostatnimi sobie radze
      przy pomocy sliny i zapalki.
      Ale czytajac opowiesci na tym watku to mysle, ze lubie Gutenberga :-)))
      K. bez conection
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka