szfedka Re: A gdzie jest ikis? ntxt 16.10.03, 22:28 Tez bym chciala wiedziec. Mial przyjechac i nie przyjechal. Od tego czasu ani widu ani slychu. Az sie nie chce myslec. Nie lubie jak ludzie znikaja tak bez sladu. Przywiazal sie czlowiek mim o wszystko. Ikis - gdzie jestes???? Odpowiedz Link
xurek Lista 23.10.03, 10:54 Gdzie jest Baloo? Gdzie jest Michal/Giermo/Emre? Gdzie przebywa ostatnio Don? Gdzie jest Ozpol? Gdzie jest Dundee Girl? A Anza gdzie? Larson gdzie sie podzial? Moze liste goncza sporzadzimy :)? Xurek, ktoremu zal :( Odpowiedz Link
jan.kran Re: Lista goncza . 23.10.03, 11:45 Xurku, chyba nie rozumiesz o co chodzi z Ickisem. Inni przychodza i sa tu albo tyz i nie , ale na moje oko z Nim to troche inna innoszosc. Tez jestem zaniepokojona. Kran. P.S. Sorrry Winnetou , ale ja ma inne podejscie do tesknoty za bytami forumowymi. Jak to ladnie Baloo kiedys okreslil nikogo tu z lapanki nie wzieli. Ludzie odchodza i przychodza zarowno tu jak i w zyciu realnym. K. Odpowiedz Link
xurek oczywiscie, ze nie rozumiem, bom Glab :)) 23.10.03, 11:52 Scherz beiseite. Rozumiem, ale nie wszyscy tutaj i nie wiem, czy Ickis by chcial, by rozumieli. Poza tym mam nadzieje, ze nic go od pozostalej listy nie rozni. A czasem mam takie zabobonne pomysly, ze jak sie chce, zeby cos bylo tak i tak to jak sie to tak i tak powie to to tak i tak bedzie (to chyba jest dobre zdanie na Glaba, nie?:))? Xurek Odpowiedz Link
lalka_01 Re: Lista goncza . 23.10.03, 12:00 O tej lapance to nie Baloon ciagle opowiadal. A ja zawsze dostawalam wtedy tzw. pierdolca. Odpowiedz Link
xurek Lalka, nie rozumiem :)))))))) 23.10.03, 12:04 o co chodzi w tym twoim poscie ? Xurek Odpowiedz Link
lalka_01 A o nic 23.10.03, 12:11 tak tylko paple bez sensu :-) A powaznie to dopisalabym do listy Aniutka i Karelie. Marcysie. I...musze sobie przypomniec. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Pobozne zyczenia. 23.10.03, 12:11 Ja tez jestem zabobonna i nawet czasem mi sie sprawdza :-))) Ale akurat mam uczulenie na piekne slowka za ktorymi nie stoi zadna tresc. Czy dobrze zrozumialam to co napisalas , ze jak sie czlowiek skupi to bedzie tak jak chce ? Nie bedzie. Niestety. K. Odpowiedz Link
xurek bedzie bedzie bedzie!!!! 23.10.03, 12:15 tylko musisz sie porzadnie skupic. Albo modlic (to nie jes zart). Xurek Odpowiedz Link
jan.kran Re: bedzie bedzie bedzie!!!! 23.10.03, 12:24 Ja sie modle , ale nie za siebie wiec moze dlatego nie ma efektow w moim zyciu :-))))) A co do skupiania to trafilas jak kula w plot , bo ja jestem totalnie rozproszona. Ale fakt , ze szczescie w zyciu to ja mam :-))) A moze po prostu urodzilam sie Optymistka ? K. Odpowiedz Link