moleslaw 03.12.09, 07:41 Pózno bo pózno ale zawsze Od 25 pazdziernika jestem mamą małej Irenki Julii,przyznaję iż imię nadałam na cześć teściowej i mojej babci ( to drugie )ale i tak cieszę się z tego zbiegu okoliczności. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spokokolarz Re: Chwalę się! 03.12.09, 08:42 No, pierwsze imię piękne, drugie mi się raczej nie podoba Gratulacje! Moja przyjaciółka zostanie matką po raz drugi w lipcu, może się załapię na chrzestną Odpowiedz Link
se_nka0 Re: Chwalę się! 03.12.09, 09:07 Gratulacje.Zdrowia i radości dla Irenki i Rodziców ! Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Chwalę się! 03.12.09, 11:06 Gratulacje dla dzielnej mamy i małej Irenki! Cmokam w stópkę. Odpowiedz Link
aganoreg Re: Chwalę się! 03.12.09, 11:23 Gratulacje! Przez moment zglupialam i wydawalo mi sie, ze jestem na forum MM (Irenka Julia) Niech sie malenstwo dobrze chowa Odpowiedz Link
goonia Re: Chwalę się! 03.12.09, 17:04 Gratulacje dla Rodzicow i zdrowka dla malej Irenki. Ps. No ale, ze Ty sie wczesniej nie ujawnilas, to nie wiem czy Ci wybaczymyP Odpowiedz Link
biaua_glysta Re: Chwalę się! 03.12.09, 17:31 Brawo! Medal! Jak to mówią, 'keep up the good work!' Niech się zdrowo chowa. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Chwalę się! 03.12.09, 20:11 O ludzie! nowa chmielewszczanka, Irenka do tego, cudnie postokroc! Gratuluje i szczescia z chmielewskim charakterem zycze. Niech wam sie pieknie chowa. Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Chwalę się! 03.12.09, 20:16 Gratuluję,pozdrawiam i podziwiam,Molesławie! Irenka to piękne imię,takie nietuzinkowe,niech Ci się zdrowo chowa mała Irenka,a i Ty z rodziną pozostańcie w zdrowiu. I szczęściu! Odpowiedz Link
pomaranczuch Re: Chwalę się! 03.12.09, 22:15 Jak miło słyszeć takie dobre wieści I ja się dopisuje do gratulacji i serdeczności, trzymajcie się obydwie cieplachno chmielewskie duszyczki! Odpowiedz Link
lylika Re: Chwalę się! 03.12.09, 22:36 Ode mnie dla malutkiej też gratulacje i serdeczności, szczególnie, że pewna Irena była moim dobrym duchem. I nie mam tu na myśli Ireny Joanny. Całuski nowa chmielewszczanko. Odpowiedz Link
april02 Re: Chwalę się! 03.12.09, 22:26 Gratulacje! Niech zdrowa rośnie, dużo się śmieje i dużo śpi Buziaków nie przesyłam bom chora i nie chcę malucha zarazić. PS. Bardzo mi sie podoba zestawienie tych imion Zresztą każde odzielnie też. Pozdrowienia Odpowiedz Link
konopika Re: Chwalę się! 03.12.09, 22:40 serdecznie gratuluję szczęśliwej mamie, życzę Wam zdrowia i spokojnych nocy. piszę to z dwa tygodnie starszym Pawełkiem na kolanach, który, mimo, że dziś szczepiony i w związku z tym bardzo niespokojny, posyła serdeczne uśmiechy (nawet jakieś dziubki robi, jakby całuski) małej Irence. termin urodzenia mielismy na 24X, gdyby to wyszło, to by było fajnie Odpowiedz Link
moleslaw Re: Chwalę się! 04.12.09, 09:56 Dziękuję wszystkim a i mamie Pawełka gratuluję. Co do imienia to położna w gabinecie do którego chodziłam będąc w ciąży,jak tylko usłyszała to spytała po której babci.Ja na to a skąd Pani wie,a ona: bo teraz to się takich imion nie daje )) Odpowiedz Link
groha Re: Chwalę się! 04.12.09, 11:58 Prawdziwa Irenka? Bomba! Molesławie, będziesz mogła kontynuować to słynne: Jeryna... I dzięki Wam tradycja w narodzie nie zginie, to pewne Niech rośnie zdrowo i szybko, wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link