kaliszanka-mama 17.07.08, 08:39 Witam i zapraszam wszystkich lubiących dobrą książkę...czytających dniem i nocą.... Zaczynamy)))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mini19 Re: START!!!!!!!!!!!!!!! 17.07.08, 10:17 Witam Ja kocham czytac dobre i złe książki Odpowiedz Link
j.h.c3 Re: START!!!!!!!!!!!!!!! 17.07.08, 10:36 Czytam zawsze jak mam wolną chwilę,a znajduję tych chwil wiele.Potrafię dobrze wybierać np.sprzątanie dawno już przegrało z czytaniem.Od brudu nikt nie umarł,a z podłogi nikt u mnie jeść nie musi od tego mam talerze.Książkę w torebce mam zawsze, gdy wyjeżdżam nawet jako kierowca(a może przez chwilę będę pasażerem?) Odpowiedz Link
jk3377 j.h.c3- hahhaaaa 17.07.08, 10:59 dobre hahahaha... ja ostatnio łapie sie na tym, ze czytam podczas ogladania tv- wiadomosci, filmy itp....czy to mozliwe? hahahha a jednak.. Odpowiedz Link
agaireszta Re: j.h.c3- hahhaaaa 17.07.08, 11:34 Witam Dołączam do moli książkowych Pozdrawiam Odpowiedz Link
pinacoladaa Re: j.h.c3- hahhaaaa 17.07.08, 13:02 też tak mam ) i jest to możliwe, wykorzystuję każdą chwilę Odpowiedz Link
mathiola Re: j.h.c3- hahhaaaa 17.07.08, 15:12 ja tak robię od zawsze I co lepsze - łapię i wiadomości i treść książki Odpowiedz Link
mamamisia6 Re: START!!!!!!!!!!!!!!! 17.07.08, 12:41 Witam wszystkie Mole, które tak jak ja uwielbiają czytać książki. Odpowiedz Link
pikolakszpak Re: START!!!!!!!!!!!!!!! 17.07.08, 13:29 I ja również witam! Molem jestem od dzieciństwa, kiedy to potrafiłam przeczytać 4 ksiązki dziennie, i bawić się tak samo jak moi kuzyni, z którymi sie razem wychowywaliśmy: nikt nie wiedział, jak ja to robię I tak mi zostało ) Odpowiedz Link
pinkdot Re: START!!!!!!!!!!!!!!! 17.07.08, 14:25 Witam Kocham pozerac ksiazki i pozdrawiam wszystkie mole Odpowiedz Link
morepig Re: START!!!!!!!!!!!!!!! 17.07.08, 14:40 witam czytam wszystko i wszedzie. glownie fantasy i thrillery/sensacje, ale i harlequiny u tesciow sie zdarzaly... Odpowiedz Link
aniakoles Re: START!!!!!!!!!!!!!!! 17.07.08, 15:12 To i ja się przyłącze!Czytałam, czytam i czytać będę zawsze i wszędzie;P Teraz akurat thrillery i horrory, sensacja, ale w sumie mogę przeczytać wszystko od harlequina przez fantasy po bajki-byleby miało literkipozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link
gopio1 Re: START!!!!!!!!!!!!!!! 17.07.08, 21:24 No to się witam Książki nie tylko czytam, ale wprost uwielbiam sie nimi otaczać. Ostatnio najwięcej czytam dziecięcych i młodziezowych, i to wcale nie ze względu na własne dzieci (choc też), ale tyle teraz jest fajnych książek... aż chciałoby się znów być dzieckiem Pozdrawiam serdecznie wszystkich molowatych, Gosia Odpowiedz Link
j.h.c3 Re: START!!!!!!!!!!!!!!! 17.07.08, 23:07 Czyli wszystko normalnie.Oglądanie filmów i wiadomości przy okazji. czytania.Ja nawet nie oglądam filmów z napisami bo mi szkoda czasu,ponieważ wtedy bez przerwy muszę oczy wlepiać w telewizor.Czytam wiele,ale jeżeli książka nie wciągnie mnie do 50 strony to odkładam.Wyznaję zasadę,że i tak nie przeczytam wszystkiego to po co się męczyć. Odpowiedz Link
mathiola Re: START!!!!!!!!!!!!!!! 23.07.08, 10:00 ojoj, a to poważny błąd! Kilka razy przemęczyłam pierwszych kilkadziesiąt stron, żeby potem odkryć całkiem przyjemną lekturę Odpowiedz Link
jej_wysokosc_sardynka Re: START!!!!!!!!!!!!!!! 18.07.08, 02:41 Witam, wprost nie mogę uwierzyć, że to forum liczy zaledwie 18 godzin! Tyle już jest tu tematów! Mam nadzieję, że będzie się bardzo szybko rozrastało. Pozdrawiam nocnie. Odpowiedz Link
jk3377 jej_wysokosc_sardynka 18.07.08, 10:02 napisała: > Witam, wprost nie mogę uwierzyć, że to forum liczy zaledwie 18 > godzin! Tyle już jest tu tematów! Mam nadzieję, że będzie się > bardzo szybko rozrastało. Pozdrawiam nocnie. wlasnie, sama nie moglam w to uwierzyc, w ten galop forum...ale to chyba zasluga dobrej reklamy do ktorej zachecam i was)))) niech sie forum rozwija bo chyba zadne inne tak szybko nie ruszylo widac bylo potrzebne i Mole krażyły nie tam gdzie trzeba;-P Odpowiedz Link
nomina Re: jej_wysokosc_sardynka 18.07.08, 10:20 Witam Mole i Molki . Ja uwielbiam historię i pewnie do znudzenia już powtarzam, że moimi faworytami są Komuda i Akunin. Z klasyki - Trylogia Sienkiewicza i Mistrz i Małgorzata. Oraz Jacek Kaczmarski z "Autoportretem z kanalią". Odpowiedz Link
mejdejka Re: jej_wysokosc_sardynka 18.07.08, 12:35 Witam Uwielbiam czytać, książki pomagają mi w życiu, są marzeniami, które czasem się spełniają. Fajne forum pozdromejdejki Odpowiedz Link
makubata Re: jej_wysokosc_sardynka 18.07.08, 14:10 I ja się witam z wszystkimi, uwielbiam czytać, więc cieszę się,że znalazłam takie forum. Mam nadzieję zagościć tu na stałe )) Odpowiedz Link
merolik Re: :) 18.07.08, 17:07 Witam! Również od dzieciństwa jestem molem książkowym, uwielbiam zanurzać się w te "inne światy". Czasem nadmiar obowiązków trochę mnie stopuje, ale w wolnej chwili - najlepsza jest książka Odpowiedz Link
jk3377 Niezłe jestesmy mole-srednio setka na dzien wpisow 19.07.08, 08:59 tak trzymac)))) choc nie o statystyke tu chodzi lecz o tresc ale i tak pęd mamy niezły))) Odpowiedz Link
monika1798 Re: Niezłe jestesmy mole-srednio setka na dzien w 19.07.08, 09:04 też witam wszystkich.czytam prawie wszystko(no może oprócz fantastyki).pozdrawiam Odpowiedz Link
taviatk_o Re: START!!!!!!!!!!!!!!! 19.07.08, 09:48 Witam, wezcie i mnie do swojego grona przedkladam ksiazki nad inne rozrywki i choc cierpie na chroniczny brak czasu na czytanie tego co chce, to caly czas spedzam z nosem w ksiazkach... Odpowiedz Link
moleslaw Re: START!!!!!!!!!!!!!!! 19.07.08, 21:06 Witam bardzo serdecznie wszystkich pozytywnie zakręconych czytaczy!!! Uwielbiam czytać,robię to nałogowo,kiedyś czytałam nawet podręcznik mechaniki samochodowej czy coś w tym stylu bo nic innego nie było pod ręką.Czytanie etykietek na opakowaniach tylko dlatego że akurat nie mam książki w ręku to norma.Nie wyobrażam sobie życia bez książek. "Kiedy przeczytam nowa książkę ,to tak jakbym znalazł nowego przyjaciela,a gdy przeczytam książkę którą już czytałem - to tak jakbym spotkał się ze starym przyjacielem" przysłowie chińskie ,oddaje moje podejście do książek. Odpowiedz Link
onion68 Re: START!!!!!!!!!!!!!!! 23.07.08, 09:50 Witam i mam zamiar sobie tutaj trochę popisać. Pozdrawiam Odpowiedz Link
aniasia Re: START!!!!!!!!!!!!!!! 23.07.08, 10:23 Witam serdecznie !!! Super, że powstało takie forum, brakowało mi tego, żeby się dzielić dobrą książką z innymi, bo UWIELBIAM CZYTAĆ!!!! Odpowiedz Link
magda.powalowska Re: START!!!!!!!!!!!!!!! 23.07.08, 15:27 Witam Niedawno zostałam mamą, ale czas na książkę zawsze znajdę... chciażby wtedy, gdy córcia już śpi )) Odpowiedz Link
ptasie Re: START!!!!!!!!!!!!!!! 23.07.08, 19:49 Czytam, czytam a jak jakaś książka mnie wciągnie to potrafię czytać do świtu. Odpowiedz Link