Dodaj do ulubionych

Dziś mija 7 lat

26.09.10, 12:25
istnienia naszego forum
A to jest pierwszy wątek
forum.gazeta.pl/forum/w,14722,8183533,8183533,Cale_zdanie_nieboszczyka.html
Wszystkiego najlepszego!!!!!smile
Obserwuj wątek
    • minerwamcg Re: Dziś mija 7 lat 26.09.10, 12:30
      I jak miło znać osobiście dyskutantów z pierwszego wątku smile Gropa, Bumbecki... Sto lat!
      • se_nka0 Re: Dziś mija 7 lat 26.09.10, 12:57
        Najlepszego !!! I do przodu wink
    • groha Re: Dziś mija 7 lat 26.09.10, 13:11
      Dopiero 7? Głowę dałabym sobie uciachać przy samej szyi, że znam Was od zawsze smile
      • ewa9717 Re: Dziś mija 7 lat 26.09.10, 15:02
        I już wtedy forum było forum, czy to był wątek na innym?
        • balamuk Re: Dziś mija 7 lat 26.09.10, 16:37
          Ano wlasnie, jak sie to zaczelo?
          • orale Re: Dziś mija 7 lat 26.09.10, 17:07
            Zaczęło się wlaśnie od tego wątku. Slogii nasz Ojciec Założyciel popełnił jedno i drugie
            • ewa9717 Re: Dziś mija 7 lat 26.09.10, 17:13
              Tatko założyciel sloggi przemenował se na sibeliussa wink
              • orale Re: Dziś mija 7 lat 26.09.10, 17:15
                Sloggi ma wiele wcieleń, bardzo wielesmile
    • asikx Re: Dziś mija 7 lat 26.09.10, 20:23
      Wszystkiego najlepszego!
      Rozkręciło się forum!

Pozdrawiam,
      Aśka
      • stara.gropa Re: Dziś mija 7 lat 26.09.10, 20:31
        Olala. Powrót córy marnotrawnej wink
        • asikx Re: Dziś mija 7 lat 26.09.10, 20:33
          no taka okazja big_grin

czytam czytam
          ale że nie piszę to nie znaczy, że nie kocham smile
      • gabrielle Re: Dziś mija 7 lat 26.09.10, 20:33
        Sto lat!smile
        • gabrielle Re: Dziś mija 7 lat 26.09.10, 20:50
          Przekazuję od przebywającej na wywczasie dzidki:

Stolarz, stolarz, niech szyje szyje, mniam!!!

• ewa9717 Re: Dziś mija 7 lat 26.09.10, 21:01
            Ja nie umiem tak zgrabnie szukać, ale przy okazji rocznicy pomyślałam sobie, jak też po raz pierwszy pojawiła się Lylika...
            • asikx Re: Dziś mija 7 lat 26.09.10, 21:09
              poszukałam:

forum.gazeta.pl/forum/w,14722,44034408,44554131,Re_Witam_forumowiczow.html
              • ewa9717 Re: Dziś mija 7 lat 26.09.10, 21:16
                wink
                • szkorbut-lumbago Re: Dziś mija 7 lat 26.09.10, 22:31
                  7 lat to pakujemy się i do szkoły czas. Już i tak jesteśmy o miesiąc prawie w plecy. Ech, miłej nauki wszystkim.
                  • g0p0s Re: Dziś mija 7 lat 27.09.10, 12:45
                    Może o wieku troszkę ciszej, bo nam alkoholu i fajek nie będą sprzedawali smile
                    • se_nka0 Re: Dziś mija 7 lat 27.09.10, 13:21
                      ...ale bilety ,,szkolne,, będziemy nabywać wink
                      • pomaranczuch Re: Dziś mija 7 lat 27.09.10, 14:54
                        Najlepsiejszego! 7 lat, to jest coś!
                        • orale Re: Dziś mija 7 lat 27.09.10, 14:55
                          Po 7 latach małżenstwa przeżywają kryzys, czyżby u nas to też było powodem ostatniego zamarcia forum?
                          • groha Re: Dziś mija 7 lat 27.09.10, 15:29
                            E, z tym małżeńskim kryzysem, to kolejny stereotyp, który należy obalać bez żadnych skrupułów, moim zdaniem. Bo o ile płomienna namiętność po 7 latach może nieco ochłodnieć, to miłość, a nawet wzajemne lubienie się potrafią trwać wiecznie. Słowo daję, znam takie dziwadła. Choć nie da się ukryć, że czasem trzeba włożyć w to odrobinę zaangażowania oraz własnego wysiłku, to fakt.
                            • kizuk Re: Dziś mija 7 lat 27.09.10, 15:49
                              Z całego serca życzę forumowi 77 lat,a nawet 777.
                              Żal mi tylko,że tak późno je znalazłam.Coraz sięgam do archiwum i widzę,jak dużo mnie ominęło wspaniałych wątków.
    • minerwamcg Re: Dziś mija 7 lat 27.09.10, 15:49
      Jejku, czuję się, jakbym poznała osobiście Bolesława Prusa. Albo innego lubianego klasyka.
      • toanita Re: Dziś mija 7 lat 27.09.10, 20:32
        Super, że jesteście!smile
        • groha Re: Dziś mija 7 lat 27.09.10, 21:01
          No, nie wiem, no, nie wiem. Wprawdzie o ofiarach forum nic nie wiadomo, jak dotąd, ale któż policzy te wszystkie łzy wylane przez 7 lat, te czkawki, te monitory oplute niechcący, te klawiatury wytarte do kości...? Nie chcę być drobiazgowa, ale osobiście wykończyłam chyba już ze trzy. No, i przez kogo, hę? Bo po co, to nawet nie warto pytać, gdyż tego nie wie nikt, a jednak, wciąż i mimo wszystko - właśnie wykańczam kolejną... smile
          • stara.gropa Re: Dziś mija 7 lat 27.09.10, 21:07
            Groszko, momencik, bo się pogubiłam, wykańczasz teraz czwartą kość? Przed monitorem to robisz? To jakaś nowa rozrywka?
            • groha Re: Dziś mija 7 lat 27.09.10, 21:34
              Jasne, właśnie dla rozrywki siedzę przed monitorem i ogryzam sobie czwartą kość, oczywiście nie licząc pośladkowych...
              Gropo, Ty mnie kiedyś wykończysz, słowo daję. Jeśli w końcu umrę ze śmiechu, to wiadomo przez kogo i mam nadzieję, że wszyscy to widzą? Bowiem coraz śmielej podejrzewam, że pierwszą, oficjalną ofiarą forum będę ja, a sprawczynią - JKM Gropa. Stara Gropa smile
              • stara.gropa Re: Dziś mija 7 lat 27.09.10, 21:43
                Ale jakież zabawne byłoby to zejście, nieprawdaż?
                • groha Re: Dziś mija 7 lat 28.09.10, 00:48
                  Prawdaż, Gropo. Byłoby to zejście wprost wymarzone smile
    • wedrowiec2 Re: Dziś mija 7 lat 27.09.10, 21:42
      Pamiętam stare czasysmile
      • stara.gropa Re: Dziś mija 7 lat 27.09.10, 21:45
        Trzymajcie mnie! Wędrowiec wędrował, wędrował, aż przywędrował. Po tylu latach!
        • orale Re: Dziś mija 7 lat 27.09.10, 21:51
          Ten wątek robi się lepszy niż północnik, duchy przybyłysmile
          • wedrowiec2 Re: Dziś mija 7 lat 27.09.10, 22:01
            Coś nas ciągnie w ważnych chwilach na forumsmile
            • balamuk Re: Dziś mija 7 lat 28.09.10, 17:08
              Dzien dobry, Wedrowcze <dyg>.
              Czy Szacowne Matki, Ojce i Duchy plci roznej nie maja ochoty na wspominki? Taki subiektywny zarys dziejow dla mlodszych i zupelnie mlodych stazem...smile
              • kizuk Re: Dziś mija 7 lat 28.09.10, 17:35
                balamuk napisała:

> Dzien dobry, Wedrowcze <dyg>.
                > Czy Szacowne Matki, Ojce i Duchy plci roznej nie maja ochoty na wspominki? Taki
                > subiektywny zarys dziejow dla mlodszych i zupelnie mlodych stazem...smile
                Tak,tak!Prosimy o wspomnienia,pliz!!!!
                Zupełnie młoda stażem prosi.
                • goonia Re: Dziś mija 7 lat 28.09.10, 21:20
                  Niedawno mi sie pomyslalo czy przypadkiem urodzin nie przegapilismy, ale zapomnialam sprawdzicsmile
                  Sto lat temu forumu, foremkom i foremkowiczom!
                  Goonia
                  • orale Re: Dziś mija 7 lat 28.09.10, 22:13
                    Zapomniałam, a właśnie odgrzebałam. Wszystko przez Bumbeckąsmile
                    forum.gazeta.pl/forum/w,14722,9270702,9278584,Re_propozycja_zalozycielska.html
                    • orale Re: Dziś mija 7 lat 28.09.10, 22:14
                      i taka myśl mi się nasunęła. Jak myśmy kiedyś wszystko szybko załatwiali, teraz na spotkanie umawiamy się najmarniej dwa tygodnie, nawet wybór menu stanowi problem, ot starość
    • czekolada72 Re: Dziś mija 7 lat 29.09.10, 18:22
      Kolejnych 7 i 7 i 7 i ....
      Oj, ale fakt - to były przesuperfajne czasy,
      i tak na melancholijnie.... szkoda w pewnym sensie, ze minęły, i nie wrócą, także te okoliczności towarzyszace....
      • bumbecki Re: Dziś mija 7 lat 29.09.10, 18:30
        czekolada72 napisała:

> szkoda w pewnym sensie, ze minęły, i nie wrócą, także te okoliczności towarzyszace....
        masz na myśli te impr...tzn spotkania w Szpulce trwające do świtu ? smile
        • orale Re: Dziś mija 7 lat 29.09.10, 18:42
          he he, literackie spotkania oczywiściesmile
          • papuga_ara Re: Dziś mija 7 lat 29.09.10, 22:02
            No piękna sprawa!! smile
            Wszystkiego najlepszego i gratulacje dla Foruma smile
            Miło jest uczestniczyć w tworzeniu Historii, kurde blaszka big_grin
        • czekolada72 Re: Dziś mija 7 lat 02.12.10, 13:13
          bumbecki napisała:

> czekolada72 napisała:
          >
          > > szkoda w pewnym sensie, ze minęły, i nie wrócą, także te okoliczności to
          > warzyszace....
          > masz na myśli te impr...tzn spotkania w Szpulce trwające do świtu ? smile
          >
          • czekolada72 Re: Dziś mija 7 lat 02.12.10, 13:14
            czekolada72 napisała:

> bumbecki napisała:
            >
            > > czekolada72 napisała:
            > >
            > > > szkoda w pewnym sensie, ze minęły, i nie wrócą, także te okoliczno
            > ści to
            > > warzyszace....
            > > masz na myśli te impr...tzn spotkania w Szpulce trwające do świtu ? smile
            > >
            To tez, acz mialam na mysli okolicznosci towarzyszace okolicznosciom towarzyszacym wink)

A reasumujac - czlowiek sie starzeje i potem mu glupio ze czasu (straconego) na maxa nie wykorzystał...
    • g0p0s Re: Dziś mija 7 lat 01.10.10, 15:29
      Podczepię poprzednie urodziny, jest tam kawał historii.
      forum.gazeta.pl/forum/w,14722,100789958,100789958,Dzis_rocznica_forum.html
    • tutul Re: Dziś mija 7 lat 01.10.10, 15:37
      Aż się łza w oku kręci...I dlaczego mnie tam nie było?Z powodu własnego uporu i...niepewności?
      Ale postaram się poprawić.
      A dla Forumu-100 lat!!!smile))
      • groha Re: Dziś mija 7 lat 01.10.10, 16:10
        Za pozwoleniem, życzenia dla forum są jak zwykle piękne i wzruszające, ale przy tak symbolicznej rocznicy powiedzmy sobie szczerze, jak czekista czekiście: wszystko w naszych rękach. No, bo od kogo zależy to, czego tutaj sobie życzymy? Od pani, od pana, od społeczeństwa... Tylko od nas. Wszystko: co, kto, kiedy, jak, ile oraz dlaczego nie. Ludzie, czy Wy to widzicie? Wychodzi na to, że wręcz sami decydujemy o losach tego miejsca! Kurczę, jakbyśmy byli jakimiś bogami... wink
        • ter.eska Re: Dziś mija 7 lat 03.10.10, 11:57
          Nieco spóźnione,ale od serca STO LAT...dla naszego kochanego forumsmilesmilesmile
          • doratos Re: Dziś mija 7 lat 05.10.10, 15:11
            100 lat to za mało ze 400 by się zdało!!
            Fajne wspominki,i jak tutul żałuję że tak późno dołączyłam do tego forumasmile
            Lepiej jednak późno niż wcale tutul,wyobrażasz sobie że nadal nic nie wiesz o TWCH?
            Bo ja już nie wiem jak przedtem żyłam,taka sierotka bez memłonasad
            Pozdrawiam wszystkie stare i młode gropy,
            i fakt wiele nicków poznikało,no chyba że zmienili na inne??
            • ter.eska Re: Dziś mija 7 lat 05.10.10, 20:14
              doratos napisała:

> 100 lat to za mało ze 400 by się zdało!!
              > Fajne wspominki,i jak tutul żałuję że tak późno dołączyłam do tego forumasmile
              > Lepiej jednak późno niż wcale tutul,wyobrażasz sobie że nadal nic nie wiesz o T
              > WCH?
              > Bo ja już nie wiem jak przedtem żyłam,taka sierotka bez memłonasad
              > Pozdrawiam wszystkie stare i młode gropy,
              > i fakt wiele nicków poznikało,no chyba że zmienili na inne??
              Oj tak!!!
              Bez Towarzystwa,to nie było życie,Więc niech nam żyje wieczność!!!!!!!!!!!!!!!!
            • orale Re: Dziś mija 7 lat 05.10.10, 20:19
              bywa, że zmienili na innesmile
              • groha Re: Dziś mija 7 lat 02.12.10, 14:55
                Bowiem kobieta zmienną jest oraz istotą zwiewną, jak ten puch, wiadomo smile
                A'propos, czy mnie oczy moje stare nie mylą? Tereska, tyżeś to, Ty?
    • 36krzysiek Re: Dziś mija 7 lat 02.12.10, 15:02
      Zjadłbym coś, najchętniej taki pyszny chiński rosołek, w kubku na wynos jak w amerykańskim filmie. A tu wokół albo Sobieski, cztery gwiazdki, albo jadłodajnia Pod Muchomorem, na raz wink
      Ech, życie jest taaaakie ciężkie wink
    • groha Re: Dziś mija 7 lat 02.12.10, 15:04
      Ale jaja, z datami też coś się porobiło i nagle zaczęły mi się wyświetlać w cały świat, he he. Najpierw pokazało mi post Tereski, jako najnowszy, z dzisiejszą datą, a teraz mówi, że piszę wczoraj o 23.30. Życie, to jednak sen wariata śniony nieprzytomnie...
      • doratos Re: Dziś mija 7 lat 03.12.10, 13:04
        Takie rzeczy to tylko u nas na forumbig_grin
      • g0p0s Re: Dziś mija 7 lat 03.12.10, 13:36
        Nabrałem się na okazję do świętowania, a tu tylko czas się wygł smile
    • kandalama Re: Dziś mija 7 lat 16.12.10, 00:41
      Serecznie Wam gratuluję! Jesteście też sławni i głośni poza siecią smile
      Nieśmiało chciałabym dołączyć, jako że książki Joanny Chmielewskiej mam we krwi, ale widzę że Wy wszyscy zgrani i zalubieni od dawna, więc cięzko wejść z butami tak znienacka.
      W każdym razie gorąco pozdrawiam smile
      • eulalija Re: Dziś mija 7 lat 16.12.10, 07:56
        Może i zalubieni, może i zgrani, ale nie zahermetyzowaniwink
        Zapraszamy.
        Jest wątek skąd jesteśmy, wpisz się, poczytaj nas trochę i alleluja i do przodu.
        • kocio_pierzaczek Re: Dziś mija 7 lat 16.12.10, 08:26
          Nawet trzeba znienacka, odrobina suspensu ubarwia życie. Właź śmiało. smile
          • ewa9717 Re: Dziś mija 7 lat 16.12.10, 08:48
            No i już masz błogosławieństwo wink
            A ta sława pozasieciowa to jaka i gdzie?
            • konopika Re: Dziś mija 7 lat 16.12.10, 13:03
              Wchodź dziewczyno w butach, będziesz kompletnie wyglądać.
              już tłumaczę o co chodzi z tym kompletnym wyglądem. Chodzi o to, że kobieta szykując się na przyjęcie ubiera się starannie, dobiera buty do stroju, przychodzi w gości, a tam się zdejmuje buty, bo jest taki zwyczaj, no i już nie wygląda. Uważam, że głupio się wygląda w stroju wyjściowym bez butów. U mnie goście butów nie ściągają, tylko domownicy przebierają w kapcie dla wygody.

Sławy pozasieciowej też jestem bardzo ciekawa.
              • groha Re: Dziś mija 7 lat 16.12.10, 14:48
                O fiu fiu... Ładne kwiatki. Tu już nie ma co się dopytywać skąd i jaka ta sława jest, drogie towarzystwo, tylko trzeba brać się w garść, ogarnąć się trochę, potrenować przed lustrem uśmiechy, profile oraz co tam kto ma lepsze do pokazania, i wchodzić tutaj, jak te gwiazdy hollywoodzkie na czerwony dywan, innego wyjścia już nie ma. Bo gdy pójdzie w świat, że tu jakieś takie zwyczajne życie i całkiem zwyczajni ludzie w swoich zwykłych domach, a nie w nawiedzonych, to koniec, będzie po sławie wink
                Dzień dobry, cześć i czołem, Kandalama!
                • balamuk Re: Dziś mija 7 lat 16.12.10, 16:32
                  Luster nie mam, do holyludu nie chce, po dywanach boso chodze.
                  Boso chodze, jajka niose, kupcie mi chodaaak!
                  Kandalamo, tu wszyscy zgrani i zalubieni od dawna, ale wiekszosc zaczynala jako niesmiale swiezynki. Napisz cos szybciutko!smile
                  • kandalama Re: Dziś mija 7 lat 17.12.10, 06:30
                    Dziękuję Wam serdecznie, gościnność Wasza jest naprawdę ujmująca smile Dołączam zatem śmielej.
                    Ze sławy już się tłumaczę - zapewne źródeł jest kilka, ale główne jak to bywa pochodzi z telewizora i wywiadów z panią Joanną. Słyszałam o Was z różnych stron zanim postawiłam stopę na forum smile
                    Kilka słów o mnie - jestem zapewne jednoosobową sekcją NadPacyficzną, chociaż z krwi i kości Warszawianką, konkretniej Ursynowianką. Z wykształcenia filozofem i socjologiem, prywatnie jednostką nieszkodliwą z prawidłowym poczuciem humoru.
                    • ewa9717 Re: Dziś mija 7 lat 17.12.10, 08:54
                      Taki szmat brzegu mamy do obcykania! Strzelam: Chile wink
                      • kandalama Re: Dziś mija 7 lat 18.12.10, 01:16
                        Heh, Stany, zachodnie wybrzeże, pod granicą kanadyjską smile
              • kandalama Re: Dziś mija 7 lat 17.12.10, 06:21
                Sama Chmielewska tez o tym pisała - proponowała żeby sie obejrzeć w lustrze w stroju wyjściowym i w butach na obcasach i w takimże stroju tylko w kapciach na nogach. No cóż, róznica istotnie bije po oczach wink
      • asia.sthm Re: Dziś mija 7 lat 16.12.10, 21:40
        Hej Kandalama.
        Pojecia nie mam o co im chodzi z tymi butami, masz buty? Witam na slawnym forum TWCH, hi hi

Slawa nam wszystkim nie odbije, ale co poniektorym , tym z okladki na przyklad ma swiete prawo odbic.

Witaj i badz z nami. My swiezej krwi tak w trymiga nie wypijamy, sie delektujemy..

Kurde, mam nadzieje ze mi sercowe powitanie wyszlo... no aortowe chociaz wink
        • kocio_pierzaczek Re: Dziś mija 7 lat 17.12.10, 08:18
          Kandalamo, a skąd konkretnie piszesz? Zapraszam do wątku "Skąd jesteśmy".
          • kandalama Re: Dziś mija 7 lat 18.12.10, 01:18
            Wzruszonam wielce smile

O mnie powyżej, 'pedantycznością się brzydzę' stąd chaos od początku i przedstawianie się nie w tym wątku za co z góry uprzejmie przepraszam
            • jolajola1 odnalazłam własnie 23.12.10, 20:55
              zdjęcia z pierwszego spotkania z Guruą...
              na Placu Trzech Krzyży, czy to była Cafe Szpilka ?
              wtedy wszyscy bylismy ubrani na czerwono lub z duzymi czerwonymi dodatkami
              • orale Re: odnalazłam własnie 23.12.10, 21:34
                Cafe Szupulka to była. A możesz udostępnić odnalezione zdjęcia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka