stara.gropa 27.07.04, 14:05 To kiedy i gdzie? Pani Bumbecka, co Pani na to? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bumbecki Re: Termin spotkania sierpniowego 27.07.04, 16:05 jak dla mnie to 14-ty jest ok., ale muszę jeszcze to ustalić z drugą 1/2 Bumbecki ) Poza tym co z resztą chętnych ? Odpowiedz Link
klarisa Re: Termin spotkania sierpniowego 27.07.04, 16:21 14-ty to jest sobota. Czyli nie spotykamy się w tak piekny dzionek jak 13 piątek) Zgadzam się na 14-tego. Odpowiedz Link
bumbecki Re: Termin spotkania sierpniowego 27.07.04, 18:34 sorki, pomyślałam o wyjeździe, że może być 14-ty a spotkanie może być 13-go - może być nawet fajnie, będziemy "kusić' zły los ) Odpowiedz Link
lol21ndm Re: Termin spotkania sierpniowego 27.07.04, 19:33 Ja siedze cicho (wiadomo dlaczego), ale postaram sie byc... Odpowiedz Link
klarisa Re: Termin spotkania sierpniowego 28.07.04, 09:31 O jakim wyjeżdzie myślałaś? Zgadzam sie na wszystko, na parszywy piątek 13-go, wyjazd 14-go. Odpowiedz Link
anmanika Re: Termin spotkania sierpniowego 28.07.04, 09:46 klarisa napisała: > O jakim wyjeżdzie myślałaś? > Zgadzam sie na wszystko, na parszywy piątek 13-go, wyjazd 14-go. Uwazam, ze piatek 13-stego musimy sie absolutnie spotkac, nie ma lepszego terminu Pozatym wyjezdzam w sobote 14-stego. Odpowiedz Link
bumbecki Re: Termin spotkania sierpniowego 28.07.04, 09:55 myślałam o wyjeżdzie poznawczym do Grójca i Góry Kalwarii ) Odpowiedz Link
klarisa Re: Termin spotkania sierpniowego 28.07.04, 10:04 Świetny pomysł. Może zrobimy listę kto jedzie?? Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Termin spotkania sierpniowego 28.07.04, 10:15 Ja! (jeśli ktoś przygarnie mnie do swojego samochodu) Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Termin spotkania sierpniowego 28.07.04, 14:08 Nikt!? Nikt mnie nie chce? Dlaczego?????? Odpowiedz Link
bumbecki Re: Termin spotkania sierpniowego 28.07.04, 15:55 ) możesz jechać z nami jeśli piesów się przestraszysz Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Termin spotkania sierpniowego 29.07.04, 07:08 Ja? Bać się piesków? Pani raczy żartować. Odpowiedz Link
bumbecki Re: Termin spotkania sierpniowego 29.07.04, 09:55 uprzedzam - nie będzie Borysa jest po operacji łapy i nie może chodzić Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Termin spotkania sierpniowego 29.07.04, 10:12 Niech będzie każdy, byleby miał cztery łapki i merdający ogonek. Odpowiedz Link
bumbecki Re: Termin spotkania sierpniowego 29.07.04, 10:50 qurcze, a może wycieczkę przełożymy na następny weekend tzn 21/08 ? bo 14-go jest aukcja koni w Janowie Podlaskim na którą chcemy jechać (przy okazji można byłoby Kozłówkę zobaczyć) ) Odpowiedz Link
siwapp Re: Termin spotkania sierpniowego 01.08.04, 20:02 A weźmiecie mnie do Kozłówki? Please!!! Odpowiedz Link
franula Re: Termin spotkania sierpniowego 02.08.04, 12:50 przepraszam, czy ja się moge wtrącić i czepnąć językowo? osławiony oznacza okryty ZŁĄ sławą, a nie słynny! nagminny błąd telewizyjnych prezenterów... przepraszam, ale juz nie mogę z tym słowem. Taki mój prywatny bój o czystość języka polskiego. Pozdrawiam z coraz większym brzuchem - jestem acz raczej asystuję w milczeniu Pozdr. Franula Odpowiedz Link
siwapp Re: Termin spotkania sierpniowego 02.08.04, 15:14 Cieszę się, że się czepiasz - nie miałam o tym pojęcia Poprawię swoją polszczyznę dzięki Szanownemu Towarzystwu Odpowiedz Link
lol21ndm Re: Termin spotkania sierpniowego 28.07.04, 19:54 stara.gropa napisała: > Nikt!? Nikt mnie nie chce? Dlaczego?????? Chetnie bym Cie przygarnela, ale moj samochod jest o jakies 1414km + 150mil stad.... ps. bylam dzis w Szpulce, jadlam oslawiony smalec... Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Termin spotkania sierpniowego 29.07.04, 07:10 lol21ndm napisała: > > > ps. bylam dzis w Szpulce, jadlam oslawiony smalec... > Ha, tak potajemnie, bez nas! Odpowiedz Link
lol21ndm Re: Termin spotkania sierpniowego 29.07.04, 10:52 stara.gropa napisała: > lol21ndm napisała: > > > > > > > ps. bylam dzis w Szpulce, jadlam oslawiony smalec... > > > > Ha, tak potajemnie, bez nas! Ciutke sie spoznilam... Sorry. Ale moglyscie poczekac! Odpowiedz Link
mariurzka Re: Termin spotkania sierpniowego 28.07.04, 16:54 Bym pojechała O ile: Uda mi się wyrwać z domu i ktoś podobnie jak Starą.Gropę przygarnie mnie do swego autka btw: pozdrowienia od Edeki i jej rodzinki! Widziałam się z nią dzisiaj, gdyż odwiedzała moje ukochane rodzinne miasto Już się za Wami stęskniła! Odpowiedz Link
mariurzka Re: Termin spotkania sierpniowego 28.07.04, 19:43 A tak przy okazji - co myślicie o wypadzie do Kozłówki (zanim ją ew. oddadzą Zamojskim)? Dla ciekawych: www.muzeumkozlowka.lublin.pl/mainpage!.htm Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Termin spotkania sierpniowego 29.07.04, 07:12 Piękny pałac. Przedyskutujemy tę propozycję na następnym spotkaniu (gdziekolwiek się ono odbędzie). Odpowiedz Link
bumbecki Re: Termin spotkania sierpniowego 29.07.04, 09:53 ) tę sprawę już omawiałyśy z Edeką - w tym samym kontekście ) i mamy wypad do Kozłówki w planach, ale jeszcze termin nie jest ustalony Odpowiedz Link
mariurzka Re: Termin spotkania sierpniowego 29.07.04, 14:18 Nie chcę się Szfowym Sekcji Turystycznej wcinać w kompetencje, ale można ew. wypad do Kozłówki połączyć z odwiedzinami w muzeum Wsi Lubelskiej. Ogromny teren, mnóstwo satrych chałupek, dworków, ciekawe zakamarki i żywe zwierzątka Tylko najlepiej w lecie lub wczesną jesienią ,potem może być nieprzyjemnie W celu zachęty: skansen.lublin.pl/ Można też pomyśleć o odwiedzinach wtedy, gdy w skansenie odbywają się imprezy, podobno bywa ciekawie: skansen.lublin.pl/imprezy.php?op=reset To oczywiście jedynie propozycje Odpowiedz Link
bumbecki Re: Termin spotkania sierpniowego 29.07.04, 15:41 będziemy mieli co omawiać na spotkaniu 13-go )) zaczynam się obawiać że wyjazd jednodniowy to za malo Odpowiedz Link
bumbecki Re: Termin spotkania sierpniowego 29.07.04, 09:56 mariurzka napisała: Już się za Wami stęskniła! my za nią też... Odpowiedz Link
paskudek1 Re: Termin spotkania sierpniowego 02.08.04, 15:25 cześć, całym sercem, duszą, wszystkimi komórkami spotkałabym się z Wami ale..... d..a. Wali mi się wszystko na głowę, jeszcze trochę i depresja gotowa. Jedynie syn mnie trzyma przy jako tako zdrowych zmysłach. Mąż też, ale on daleko i dojeżdża. Mam tego dosyć, czy to ja nie mogłam wygrać tych 18 baniek w lotto?(( Pozdrawiam wszystkich, dorwałam się chwilowo do kompa. Stanowczo tego za mało. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Termin spotkania sierpniowego 03.08.04, 10:21 To w końcu kiedy jedziemy i gdzie? Bo ja już głupia jestem. Odpowiedz Link
klarisa Re: Termin spotkania sierpniowego 03.08.04, 10:40 Cześć miło Cię słyszeć jeszcze tylko mała chwilka a spotkasz sie z nami. I żadnej depresji. 13.08 mamy spotkanie organizacyjne a wyjazd na łono natury 14.08. Odpowiedz Link
paskudek1 Re: Termin spotkania sierpniowego 03.08.04, 13:41 hehe, mała chwilka ale nic to, dostałam dzisiaj pocieszająca wiadomość. Zakład pracy sypnął jakies premie, dużo to to nie jest, ale zawsze coś. Światełko w tunelu Zyczę miłego wypoczynku. Odpowiedz Link
edeka5 Re: Termin spotkania sierpniowego 03.08.04, 10:40 stara.gropa napisała: > To w końcu kiedy jedziemy i gdzie? Bo ja już głupia jestem. No to nie jesteś osamotniona. Czytam zaległe posty i nic nie wiem. Bumbecka się nie odzywa - mam wrażenie, że znowu wyjechała. Ja dopiero w poniedziałek może będę wiedziała jak mam planować pozostałe dni sierpnia. Kołomyja !!! Odpowiedz Link
klarisa Re: Termin spotkania sierpniowego 03.08.04, 10:42 Ja zrozumiałam, że jedziemy 14.08, a może mi sie tylko tak wydaje??? Odpowiedz Link
edeka5 Re: Termin spotkania sierpniowego 03.08.04, 10:43 No dobrze 14.08, ale gdzie ??? Odpowiedz Link
klarisa Re: Termin spotkania sierpniowego 03.08.04, 10:46 O tego to i najstarsi górale nie wiedzą. Znając zdolności organizacyjne bumbeckich napewno dojedziemy w jakieś ciekawe miajsca.A gdzie to będzie, wiedzą tylko one. Odpowiedz Link
edeka5 Re: Termin spotkania sierpniowego 03.08.04, 10:48 A kto wie gdzie Bumbecki? Coś się nie odzywa. Odpowiedz Link
anmanika Re: Termin spotkania sierpniowego 03.08.04, 13:39 To w piatek 13-stego jest spotkanie? Bo to moj ostatni dzien wolnosci.... Odpowiedz Link
edeka5 Re: Termin spotkania sierpniowego 03.08.04, 16:33 Też tak zrozumiałam z wpisów na forum. 13.08 - spotkanie w Szpulce 14.08 - ewentualny wyjazd (ale gdzie ???) Odpowiedz Link
mariurzka Re: Termin spotkania sierpniowego 04.08.04, 00:26 Ja zrozumiałam podobnie... Na jakiś czas opuszczam ten uroczy kraj... Niestety muszę Was zmartwić - tylko na kilka dni) Odmeldowuję się więc stąd chwilowo i na tych dni kilka żegnam Szanowne Towarzystwo w całości i z osobna. A do czasu mojego powrotu proszę o wyjaśnienie kwestii sierpniowych spotkań i wypadów! (żebym po powrocie wiedziała gdzie i kiedy jechać) Z forumowym pozdrowieniem: CHMIELEWSZCZYCY WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ!! M. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Termin spotkania sierpniowego 04.08.04, 07:03 Czyli wiemy, że nic nie wiemy. Na wszelki wypadek nabyłam mapę okolic Grójca i znalazłam na niej Kośmin, Błędów i Głuchów, czyli miejscowości w których dzieje się "Najstarsza prawnuczka". Byłaby to zatem wycieczka nader pouczająca. Niestety zaginął nam Bumbecki w tajemniczych okolicznościach i wygląda na to, że musimy zorganizować wyprawę poszukiwawczą. Agnieszko! Gdzie jesteś? Odpowiedz Link
edeka5 Re: Termin spotkania sierpniowego 04.08.04, 15:15 Świetnie Joanno, że nabyłaś mapę - to podstawa. Uwielbiam mapy )) Bumbecki chyba na urlopie, coś tak miały być - tydzień w lipcu i tydzień w sierpniu. Odpowiedz Link
stara.gropa Wyłowiłam Bumbeckiego! 05.08.04, 07:19 Wczoraj wpadłam na trop Bumbeckiego. Znalazłam je na środku Bugu, płynące kajakiem. Wracają w piątek. Ustaliły, że 14.08 jadą do Janowa na aukcję kupić araba. Zapraszają chętnych, wyjazd w sobotę, powrót w niedzielę. Do Grójca jedziemy 21.08. Zebranie bedzie 13.08, w piątek. I mogę dodać, że wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że będzie to zebranie historyczne. Będzie co oblewać! To wszystko, czego udało mi się dowiedzieć. Odpowiedz Link
bumbecki Re: Wyłowiłam Bumbeckiego! 09.08.04, 10:22 no jestem i jak z tym wyjazdem ? są chętni na araba z Janowa ??? przy okazji Kozłówka ?? Odpowiedz Link
edyta95 Re: Wyłowiłam Bumbeckiego! 09.08.04, 12:43 arab z Janowa to jakaś podróba )) a ma złoty łańcuch i zęby, oni w szczupłych nie gustują marne szanse Agnieszko Odpowiedz Link
klarisa Re: Wyłowiłam Bumbeckiego! 09.08.04, 12:57 Niestety po araba sie nie wybiorę z prostej przyczyny, nie bedę miala gdzie go trzymać. Odpowiedz Link
bumbecki Re: Wyłowiłam Bumbeckiego! 09.08.04, 14:37 araby z Janowa są bardziej arabskie niż z Emiratów Arabskich ) a może trafi się Arab który ma zboczony gust i lubi chude ?? (chociaż mnie to przestaje dotyczyć bo grubieję ... ) Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Wyłowiłam Bumbeckiego! 09.08.04, 14:39 Może w Janowie znajdziesz Araba na arabie)) Odpowiedz Link
bumbecki Re: Wyłowiłam Bumbeckiego! 09.08.04, 15:26 wiesz, tak na prawdę to o ile arabów tam jest w bród to z Arabami cienko Odpowiedz Link
edeka5 Re: Termin spotkania sierpniowego 10.08.04, 00:41 Niestety nie będę na spotkaniu sierpniowym. Przykro mi. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Termin spotkania sierpniowego 10.08.04, 07:05 Szkoda! A czy będzie nasza Lol? Odpowiedz Link
lol21ndm Re: Termin spotkania sierpniowego 10.08.04, 14:43 stara.gropa napisała: > Szkoda! > A czy będzie nasza Lol? Liczylam na zrobienie malej niespodzianki i odkupienie mojego przewinienia. Jednak jako, ze zostalam wywolana do komputera, to mowie, ze na 70% bede. 30% niepewnosci wynika z tego, ze dziecko bardzo mi sie rozchorowalo i nie wiem, jak bedzie sie czulo w piatek. Na przyszly tydzien planowalam wyjazd w gory, i tez chyba nici... Tak przy okazji... Moze macie jakies "wejscia" w szpitalu na Litewskiej? Zostalo mi niecale dwa tygodnie na wyleczenie dziecka przed dluga podroza, a wlasciwie wciaz do konca nie wiadomo, co z nim jest... HELP! Odpowiedz Link
mariurzka Re: Termin spotkania sierpniowego 12.08.04, 20:02 Z wielką przykrością oznajmiam, iż mnie również zabraknie na spotkaniu sierpniowym... Za to postaram się nadrobić zaległości w następnym tygodniu w trakcie wycieczki do Grójca Odpowiedz Link
marella Re: Termin spotkania sierpniowego 13.08.04, 09:23 Niestety i ja nie zawitam dzisiaj do Szpulki... A tak bardzo chciałam się z Wami zobaczyć, bo dawno mnie nie było. Pozdrawiam serdecznie !! Agata Odpowiedz Link
bumbecki Re: Termin spotkania sierpniowego 13.08.04, 10:17 jak nic musisz pojechać do Grójca .... ) Odpowiedz Link
stara.gropa Sprawozdanie 16.08.04, 08:19 W piątek odbyło się kolejne spotkanie w Szpulce. Obecnych było 10 osób, w tym Dc22, bardzo wystraszona czekającym ją pasowaniem. Nasza Dobrochna korzystając z nieobecności Klarisy (a wiadomo, że Klarisa jest niezbędnym elementem pasowania) wymknęła się do domu jeszcze przed przyjściem Klarisy. Ale Dc22! Pasowanie Cię nie minie! Od Asi.sthm dostaliśmy w prezencie szwedzkie cukierki, które wzbudziły dyskusję, czy mają smak słodki, czy słony. Zdania były podzielone, sporu nie rozstrzygnięto z powodu zjedzenia dowodu. Dyskusja toczyła się głównie wokół wspomnień, Bumbeckie barwnie opisywały swoje podróże w Góry Świętokrzyskiei ostatnią wyprawę na Mazury. Padł pomysł, żebyśmy zaczęli pisać kolejną powieść. Ale tym razem to będzie praca zbiorowa, każdy po kolei napisze kilka stron. Co Wy na to? Zastanawiałyśmy się też co się dzieje z naszym Maćkiem, porzucił nas czy co! Maciejko! Co z powieścią? W sobotę planujemy wyjazd do Grójca. Kto chętny? I to by było na tyle. Odpowiedz Link
bumbecki Re: Sprawozdanie 16.08.04, 09:36 chciałam tylko dodać, że były wspominane równiez środki transportu w innych miastach Europy Okazało się, że najgłębsza stacja metra znajduje się w Budapeszcie i jest to stacja o nazwie Moskwa. Trzeba zaznaczyć, że ma również baardzo długie schody ruchome )) Odpowiedz Link
xkropka Re: Sprawozdanie 16.08.04, 10:01 I omawiane były możliwości wykorzystania owych schodów, jak również ruchomych chodników w Paryżu. Odpowiedz Link
lol21ndm Re: Sprawozdanie 16.08.04, 10:22 Co do Klarisy zas to mialam nieodparte wrazenie, ze wsiadla wczoraj do wieczornego PKSu z W-wy do Modlina Tw. Przeszla jednak obok mnie nie drgnawszy powieka i usiadla o dwa miejsca za mna. Odwrocilam sie, ale poslala mi tylko piorunujaco-zle spojrzenie. Klarisa Bez Usmiechu nie pasowala mi do wizerunku oryginalu, wiec doszlam do wniosku, ze jednak MUSZE sie MYLIC. Klariso! Masz nieprzyjemnie nadasanego sobowtora! Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Sprawozdanie 16.08.04, 11:04 To nie mogła być Klarisa. Bez uśmiechu, niemożliwe. Jak Michałek? Odpowiedz Link
klarisa Re: Sprawozdanie 16.08.04, 13:43 Bardzo mi przykro, że spotkało Cię cos tak okropnego. Niestety nie podróżowałam w sobotę PKS nawet do Modlina, a tej obrzydliwej babie, która miała tyle śmiałości żeby się do mnie upodabniać trzeba było pokazać język )))(w całej okazałości!!!!!!) Odpowiedz Link
lol21ndm Re: Sprawozdanie 16.08.04, 16:05 stara.gropa napisała: > To nie mogła być Klarisa. Bez uśmiechu, niemożliwe. Tez tak myslalam. > Jak Michałek? Wciaz bez wiekszych zmian. Dzis mial robione testy i wciaz zle. Jutro jedziemy na oddzial do tego szpitala, co wspominalam. Moze cos sie wyjasni... Odpowiedz Link
mariurzka Re: Sprawozdanie 16.08.04, 14:49 Szkoda że mnie nie było... A pomysł z powieścią całkiem, całkiem. Ciekawe co nam wyjdzie tym razem (o ile się zdecydujemy). Aż mi się w oku łza zakręciła... To z nostalgii za dawnymi czasy, kiedy to na studiach z moją koleżanką pisałyśmy pewne dzieło w podobnym systemie-każda po jednej stronie i w dodatku należało urwać w najbardziej pasjonującym momencie, żeby ta druga miała się z czym męczyć Nawet chyba gdzieś to dzieło (niedokończone niestety) jeszcze mam Pozdrawiam dziś słonecznie! Odpowiedz Link
lol21ndm Re: Sprawozdanie 16.08.04, 16:04 Jak juz wspominalam na spotkaniu... podobne dzielo pisalysmy we cztery - w pierwszej chyba klasie LO. Byla to powiesc "historyczna" (czy raczej histeryczno-komiczna) o Mieszku I-szym. Niestety, ktoras z moich przyjaciolek zeszyt z Mieszkiem gdzies posiala i juz sie nie znalazl. A szkoda... Odpowiedz Link
dc22 Do: lol21ndm 16.08.04, 16:25 jesli chcesz to przeslij mi prosze na maila ew. nazwisko prof do konsultacji - postaram sie pomoc. Odpowiedz Link
lol21ndm Re: Do: lol21ndm 17.08.04, 19:51 Kochana jestes! Dzieki za poswiecony czas i za telefon. Obylo sie bez Profesora... Ale Personel Medyczny byl swietny! Co za pomocni ludzie! Oby wiecej takich w PL. ) Odpowiedz Link
dc22 Kontakt ze strona oficjalna 25.08.04, 11:25 Stara.Gropo, zgodnie z ustalniami (boziu, to brzmi jak czesc mojej pracy w pracy) w czasie spotkania piatkowego jestem ciekawa czy podjelismy jakies kroki "zblizeniowe" w celu ustalenia frontu dzialan z oficjalna strona JCH? Ktos wyrazil tzw. wole? Czy odzegnuja sie od nas wszystkim czerwonym? Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Kontakt ze strona oficjalna 25.08.04, 13:44 Napisałam na forum strony oficjalnej o TWCh. I muszę powiedzieć, że byłam zdziwiona reakcją osób tam pisujących. Te kilka osób, które tam piszą odpowiedziały, że stowarzyszenie to organizacja nie dla nich, że one nie chcą być do niczego przymuszane(!)i że J.Ch to by się nie spodobało. Prawdę powiedziawszy nie chciało mi się wyjaśniać, że działamy za zgodą Guruy i mamy z Nią bliski kontakt. Właściwie to miałam wrażenie, że oni chyba nam zazdroszczą, bo poczytałam kilka wypowiedzi, w których pojawia się ciągle wątek: jak spotkać się z J.Ch. i zorganizujmy spotkanie forumowiczów. Tylko że nic poza pisaniem im nie wychodzi, nawet na czacie jaki tam istnieje nie mogą się spotkać. A ja tu wyjechałam z opisem spotkania z Guruą i wizją kolejnego zlotu. Moze jeszcze ktoś się zdecyduje do nas wstąpić. Odpowiedz Link
stara.gropa Uśmiałam się jak norka (albo inny stwór) 25.08.04, 14:16 Weszłam na stronę J.Ch zobaczyć czy ktoś odpowiedział na forum. I co widzę? Oprócz tego co napisałam wyżej pojawił się tam nagle pomysł, żeby utworzyć spółkę obywatelską i założyć konto w banku na które będą składane pieniądze tej spółki i przeznaczone na jej działalność. Członkowie spółki będą jeździli po Polsce śladami Chmielewskiej, a obecnie są na etapie tworzenia listu do J.Ch. Dobre, co? Co to znaczy brać przykład)))) Odpowiedz Link
dc22 Re: Uśmiałam się jak norka (albo inny stwór) 25.08.04, 14:19 hehehehehehe))))))) hm. tylko w sumie smiac sie czy plakac jedyny minus tego wszystkoego jest chyba taki ze Gurua moze zaczac byc zmeczona a znajac jej niechec do internetu moze nas nie rozroznic. a chyba na tym (opierajac sie na Twoich doswiadczeniach z oficjalami) powinno nam zalezec Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Uśmiałam się jak norka (albo inny stwór) 25.08.04, 14:24 Myślę, że Gurua nie pomyli nas z nikim innym (zwłaszcza jak pytaszczymy wór słoniowego nawozu))))))))))))))))))))))))))))))))))))) A poza tym, nie sądzę, żeby osoby ze strony J.Ch. wyszły poza pisanie na forum. Mogę się założyc, że nie będzie im się chciało niczego załatwić. Odpowiedz Link
dc22 Re: Uśmiałam się jak norka (albo inny stwór) 25.08.04, 14:28 no i dobrze a osoby (osob) z workiem sloniowego nawozu to chyba nikt nie zapomni) zeby tylko Gurua nie uciekla z nastepnego spotkania z okrzykiem SLONIOCY Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Uśmiałam się jak norka (albo inny stwór) 25.08.04, 14:32 Nie trabcie tak .Ktos nam pomysl ukradnie ))) Odpowiedz Link
dc22 Re: Uśmiałam się jak norka (albo inny stwór) 25.08.04, 14:35 wiesz co... nie wiem dlaczego ale tkwi we mnie przekonanie ze akurat kradziejstwa tego pomyslu nie musimy sie obawiac Odpowiedz Link
dc22 ale to juz chyba przesada.... 25.08.04, 14:33 copy z tytulu posta: "CHMIELESNICY WSZYSTKICH KRAJOW LACZMY SIE!!! " hm... cos mi to przypomina... Odpowiedz Link
stara.gropa Re: ale to juz chyba przesada.... 25.08.04, 14:46 Co robić? Wytoczymy im sprawę w sądzie? Odpowiedz Link
dc22 Re: ale to juz chyba przesada.... 25.08.04, 14:54 tylko jesli prokurator bedzie zabojczo (diabelsko) przystojny Odpowiedz Link
mariurzka Re: ale to juz chyba przesada.... 25.08.04, 21:58 O nie!!!!!!! Ukradli mi sygnaturkę!!!!!! I to jeszcze jak przekręcili!!!!!!! Nie ma tak! Proces!!!!!!! Nie popuszczę!!!!!!! (niezależnie od piekności prokuratora). Szefowo, ratuj! Jak najszybciej musimy wytoczyć działa jak największego kalibru!!! Ps. Może małe kęsim - kęsim tłuczkiem (najlepiej z czerwoną wstążeczką)? Odpowiedz Link
lol21ndm Co do worka.... 25.08.04, 22:03 Kobieto! Opanuj sie!!! Jak prokuratura, to nie tluczek! Bede w PL przelotem (pewnie ostatni tydzien wrzesnia, ale nie gwarantuje jeszcze) - moge sie poswiecic co do tego slonia... Odpowiedz Link
mariurzka Re: Co do worka.... 25.08.04, 22:11 A dlaczego nie?? Potem się udowodni, że działałam w stanie ograniczonej poczytalności albo pomroczności jasnej i ujdzie mi na sucho) A prokuratora i tak można poderwać) Odpowiedz Link
lol21ndm Re: Co do worka.... 25.08.04, 23:13 Gorzej, jesli z "ofiary" staniesz sie przestepca... Odpowiedz Link
stara.gropa Nowy członek?! 26.08.04, 12:25 Podstępnie udało mi się "podkupić" jedną osobę ze strony J.Ch. Z entuzjazmem wykazała, a właściwie wykazał (bo jest to mężczyzna)chęć przystapienia do TWCh. Czekamy więc na naszą nową ofiarę - Krzysztofa. Tylko cicho sza, żeby się nie przestraszył. A przykładnicę możemy już ostrzyć)) Odpowiedz Link
lol21ndm Re: Nowy członek?! 26.08.04, 18:03 Gratulacje Jo! Kobiet Ci u nas dostatek, a z mezczyznami jak zwykle krucho... Kazdy nowy bardzo milo widziany... OK, kobiety tez mile widziane (to tak dla asekuracji - Polska teraz w EU, to jeszcze by mi sie dostalo za dyskryminacje...). Odpowiedz Link