Dodaj do ulubionych

Termin spotkania sierpniowego

27.07.04, 14:05
To kiedy i gdzie? Pani Bumbecka, co Pani na to?
Obserwuj wątek
    • bumbecki Re: Termin spotkania sierpniowego 27.07.04, 16:05
      smile jak dla mnie to 14-ty jest ok., ale muszę jeszcze to ustalić z drugą 1/2
      Bumbecki smile)
      Poza tym co z resztą chętnych ?
      • klarisa Re: Termin spotkania sierpniowego 27.07.04, 16:21
        14-ty to jest sobota.
        Czyli nie spotykamy się w tak piekny dzionek jak 13 piąteksmile)
        Zgadzam się na 14-tego.
        • bumbecki Re: Termin spotkania sierpniowego 27.07.04, 18:34
          sorki, pomyślałam o wyjeździe, że może być 14-ty smile
          a spotkanie może być 13-go - może być nawet fajnie, będziemy "kusić' zły los smile)
          • lol21ndm Re: Termin spotkania sierpniowego 27.07.04, 19:33
            Ja siedze cicho (wiadomo dlaczego), ale postaram sie byc... big_grin
            • klarisa Re: Termin spotkania sierpniowego 28.07.04, 09:31
              O jakim wyjeżdzie myślałaś?
              Zgadzam sie na wszystko, na parszywy piątek 13-go, wyjazd 14-go.
              • anmanika Re: Termin spotkania sierpniowego 28.07.04, 09:46
                klarisa napisała:

> O jakim wyjeżdzie myślałaś?
                > Zgadzam sie na wszystko, na parszywy piątek 13-go, wyjazd 14-go.

Uwazam, ze piatek 13-stego musimy sie absolutnie spotkac, nie ma lepszego
                terminuwink Pozatym wyjezdzam w sobote 14-stego.
              • bumbecki Re: Termin spotkania sierpniowego 28.07.04, 09:55
                myślałam o wyjeżdzie poznawczym do Grójca i Góry Kalwarii smile)
                • klarisa Re: Termin spotkania sierpniowego 28.07.04, 10:04
                  Świetny pomysł.
                  Może zrobimy listę kto jedzie??
                  • stara.gropa Re: Termin spotkania sierpniowego 28.07.04, 10:15
                    Ja! (jeśli ktoś przygarnie mnie do swojego samochodu)
                    • stara.gropa Re: Termin spotkania sierpniowego 28.07.04, 14:08
                      Nikt!? Nikt mnie nie chce? Dlaczego??????
                      • bumbecki Re: Termin spotkania sierpniowego 28.07.04, 15:55
                        smile) możesz jechać z nami jeśli piesów się przestraszysz smile
                        • stara.gropa Re: Termin spotkania sierpniowego 29.07.04, 07:08
                          Ja? Bać się piesków? Pani raczy żartować.
                          • bumbecki Re: Termin spotkania sierpniowego 29.07.04, 09:55
                            uprzedzam - nie będzie Borysa sad jest po operacji łapy i nie może chodzić sad
                            • stara.gropa Re: Termin spotkania sierpniowego 29.07.04, 10:12
                              Niech będzie każdy, byleby miał cztery łapki i merdający ogonek.
                              • bumbecki Re: Termin spotkania sierpniowego 29.07.04, 10:50
                                qurcze, a może wycieczkę przełożymy na następny weekend tzn 21/08 ? bo 14-go
                                jest aukcja koni w Janowie Podlaskim na którą chcemy jechać (przy okazji można
                                byłoby Kozłówkę zobaczyć) smile)
                                • siwapp Re: Termin spotkania sierpniowego 01.08.04, 20:02
                                  A weźmiecie mnie do Kozłówki? Please!!!
                                  • franula Re: Termin spotkania sierpniowego 02.08.04, 12:50
                                    przepraszam, czy ja się moge wtrącić i czepnąć językowo?

osławiony oznacza okryty ZŁĄ sławą, a nie słynny! nagminny błąd telewizyjnych
                                    prezenterów...
                                    przepraszam, ale juz nie mogę z tym słowem. Taki mój prywatny bój o czystość
                                    języka polskiego.
                                    Pozdrawiam z coraz większym brzuchem - jestem acz raczej asystuję w milczeniu
                                    Pozdr.
                                    Franula
                                    • siwapp Re: Termin spotkania sierpniowego 02.08.04, 15:14
                                      Cieszę się, że się czepiasz - nie miałam o tym pojęciasmile Poprawię swoją
                                      polszczyznę dzięki Szanownemu Towarzystwusmile
                      • lol21ndm Re: Termin spotkania sierpniowego 28.07.04, 19:54
                        stara.gropa napisała:

> Nikt!? Nikt mnie nie chce? Dlaczego??????

Chetnie bym Cie przygarnela, ale moj samochod jest o jakies 1414km + 150mil
                        stad....

ps. bylam dzis w Szpulce, jadlam oslawiony smalec... big_grin
                        • stara.gropa Re: Termin spotkania sierpniowego 29.07.04, 07:10
                          lol21ndm napisała:

>
                          >
                          > ps. bylam dzis w Szpulce, jadlam oslawiony smalec... big_grin
                          >

Ha, tak potajemnie, bez nas!
                          • lol21ndm Re: Termin spotkania sierpniowego 29.07.04, 10:52
                            stara.gropa napisała:

> lol21ndm napisała:
                            >
                            > >
                            > >
                            > > ps. bylam dzis w Szpulce, jadlam oslawiony smalec... big_grin
                            > >
                            >
                            > Ha, tak potajemnie, bez nas!

Ciutke sie spoznilam... Sorry. Ale moglyscie poczekac! tongue_out
                  • mariurzka Re: Termin spotkania sierpniowego 28.07.04, 16:54
                    Bym pojechałasmile
                    O ile: Uda mi się wyrwać z domu i ktoś podobnie jak Starą.Gropę przygarnie mnie
                    do swego autkasmile
                    btw: pozdrowienia od Edeki i jej rodzinki! Widziałam się z nią dzisiaj, gdyż
                    odwiedzała moje ukochane rodzinne miastosmile Już się za Wami stęskniła!
                    • mariurzka Re: Termin spotkania sierpniowego 28.07.04, 19:43
                      A tak przy okazji - co myślicie o wypadzie do Kozłówki (zanim ją ew. oddadzą
                      Zamojskim)?
                      Dla ciekawych:
                      www.muzeumkozlowka.lublin.pl/mainpage!.htm
                      • stara.gropa Re: Termin spotkania sierpniowego 29.07.04, 07:12
                        Piękny pałac. Przedyskutujemy tę propozycję na następnym spotkaniu
                        (gdziekolwiek się ono odbędzie).
                      • bumbecki Re: Termin spotkania sierpniowego 29.07.04, 09:53
                        smile) tę sprawę już omawiałyśy z Edeką - w tym samym kontekście smile)
                        i mamy wypad do Kozłówki w planach, ale jeszcze termin nie jest ustalony
                        • mariurzka Re: Termin spotkania sierpniowego 29.07.04, 14:18
                          Nie chcę się Szfowym Sekcji Turystycznej wcinać w kompetencje, ale można ew.
                          wypad do Kozłówki połączyć z odwiedzinami w muzeum Wsi Lubelskiej. Ogromny
                          teren, mnóstwo satrych chałupek, dworków, ciekawe zakamarki i żywe zwierzątkasmile
                          Tylko najlepiej w lecie lub wczesną jesienią ,potem może być nieprzyjemniesmile
                          W celu zachęty:
                          skansen.lublin.pl/

Można też pomyśleć o odwiedzinach wtedy, gdy w skansenie odbywają się imprezy,
                          podobno bywa ciekawie:
                          skansen.lublin.pl/imprezy.php?op=reset

To oczywiście jedynie propozycjesmile
                          • bumbecki Re: Termin spotkania sierpniowego 29.07.04, 15:41
                            będziemy mieli co omawiać na spotkaniu 13-go smile))
                            zaczynam się obawiać że wyjazd jednodniowy to za malo smile
                    • bumbecki Re: Termin spotkania sierpniowego 29.07.04, 09:56
                      mariurzka napisała:

Już się za Wami stęskniła!

my za nią też... wink
    • paskudek1 Re: Termin spotkania sierpniowego 02.08.04, 15:25
      cześć, całym sercem, duszą, wszystkimi komórkami spotkałabym się z Wami
      ale..... d..a. Wali mi się wszystko na głowę, jeszcze trochę i depresja gotowa.
      Jedynie syn mnie trzyma przy jako tako zdrowych zmysłach. Mąż też, ale on
      daleko i dojeżdża. Mam tego dosyć, czy to ja nie mogłam wygrać tych 18 baniek w
      lotto?sad((
      Pozdrawiam wszystkich, dorwałam się chwilowo do kompa. Stanowczo tego za mało.
    • stara.gropa Re: Termin spotkania sierpniowego 03.08.04, 10:21
      To w końcu kiedy jedziemy i gdzie? Bo ja już głupia jestem.
      • klarisa Re: Termin spotkania sierpniowego 03.08.04, 10:40
        Cześć miło Cię słyszeć jeszcze tylko mała chwilka a spotkasz sie z nami.
        I żadnej depresji.
        13.08 mamy spotkanie organizacyjne a wyjazd na łono natury 14.08.
        • paskudek1 Re: Termin spotkania sierpniowego 03.08.04, 13:41
          hehe, mała chwilkasmile ale nic to, dostałam dzisiaj pocieszająca wiadomość.
          Zakład pracy sypnął jakies premie, dużo to to nie jest, ale zawsze coś.
          Światełko w tunelusmile Zyczę miłego wypoczynku.
      • edeka5 Re: Termin spotkania sierpniowego 03.08.04, 10:40
        stara.gropa napisała:

> To w końcu kiedy jedziemy i gdzie? Bo ja już głupia jestem.

No to nie jesteś osamotniona. Czytam zaległe posty i nic nie wiem. Bumbecka się
        nie odzywa - mam wrażenie, że znowu wyjechała. Ja dopiero w poniedziałek może
        będę wiedziała jak mam planować pozostałe dni sierpnia. Kołomyja !!!
        • klarisa Re: Termin spotkania sierpniowego 03.08.04, 10:42
          Ja zrozumiałam, że jedziemy 14.08, a może mi sie tylko tak wydaje???
          • edeka5 Re: Termin spotkania sierpniowego 03.08.04, 10:43
            No dobrze 14.08, ale gdzie ???
            • klarisa Re: Termin spotkania sierpniowego 03.08.04, 10:46
              O tego to i najstarsi górale nie wiedzą.
              Znając zdolności organizacyjne bumbeckich napewno dojedziemy w jakieś ciekawe
              miajsca.A gdzie to będzie, wiedzą tylko one.
              • edeka5 Re: Termin spotkania sierpniowego 03.08.04, 10:48
                A kto wie gdzie Bumbecki?
                Coś się nie odzywa.
                • anmanika Re: Termin spotkania sierpniowego 03.08.04, 13:39
                  To w piatek 13-stego jest spotkanie? Bo to moj ostatni dzien wolnosci....
                  • edeka5 Re: Termin spotkania sierpniowego 03.08.04, 16:33
                    Też tak zrozumiałam z wpisów na forum.
                    13.08 - spotkanie w Szpulce
                    14.08 - ewentualny wyjazd (ale gdzie ???)
                    • mariurzka Re: Termin spotkania sierpniowego 04.08.04, 00:26
                      Ja zrozumiałam podobnie...
                      Na jakiś czas opuszczam ten uroczy kraj... Niestety muszę Was zmartwić - tylko
                      na kilka dnismile) Odmeldowuję się więc stąd chwilowo i na tych dni kilka żegnam
                      Szanowne Towarzystwo w całości i z osobna. A do czasu mojego powrotu proszę o
                      wyjaśnienie kwestii sierpniowych spotkań i wypadów! (żebym po powrocie
                      wiedziała gdzie i kiedy jechaćsmile)

Z forumowym pozdrowieniem:
                      CHMIELEWSZCZYCY WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ!!
                      M.
                      • stara.gropa Re: Termin spotkania sierpniowego 04.08.04, 07:03
                        Czyli wiemy, że nic nie wiemy. Na wszelki wypadek nabyłam mapę okolic Grójca i
                        znalazłam na niej Kośmin, Błędów i Głuchów, czyli miejscowości w których dzieje
                        się "Najstarsza prawnuczka". Byłaby to zatem wycieczka nader pouczająca.
                        Niestety zaginął nam Bumbecki w tajemniczych okolicznościach i wygląda na to,
                        że musimy zorganizować wyprawę poszukiwawczą. Agnieszko! Gdzie jesteś?
                        • edeka5 Re: Termin spotkania sierpniowego 04.08.04, 15:15
                          Świetnie Joanno, że nabyłaś mapę - to podstawa.
                          Uwielbiam mapy smile))
                          Bumbecki chyba na urlopie, coś tak miały być - tydzień w lipcu i tydzień w
                          sierpniu.
                          • stara.gropa Wyłowiłam Bumbeckiego! 05.08.04, 07:19
                            Wczoraj wpadłam na trop Bumbeckiego. Znalazłam je na środku Bugu, płynące
                            kajakiem. Wracają w piątek. Ustaliły, że 14.08 jadą do Janowa na aukcję kupić
                            araba. Zapraszają chętnych, wyjazd w sobotę, powrót w niedzielę. Do Grójca
                            jedziemy 21.08. Zebranie bedzie 13.08, w piątek. I mogę dodać, że wszystkie
                            znaki na niebie i ziemi wskazują, że będzie to zebranie historyczne. Będzie co
                            oblewać! To wszystko, czego udało mi się dowiedzieć.
                            • bumbecki Re: Wyłowiłam Bumbeckiego! 09.08.04, 10:22
                              no jestem smile

i jak z tym wyjazdem ? są chętni na araba z Janowa ??? przy okazji Kozłówka ??
                              • edyta95 Re: Wyłowiłam Bumbeckiego! 09.08.04, 12:43
                                arab z Janowa to jakaś podróba smile))
                                a ma złoty łańcuch i zęby, oni w szczupłych nie gustują marne szanse
                                Agnieszko
                                • klarisa Re: Wyłowiłam Bumbeckiego! 09.08.04, 12:57
                                  Niestety po araba sie nie wybiorę z prostej przyczyny, nie bedę miala gdzie go
                                  trzymać.
                                • bumbecki Re: Wyłowiłam Bumbeckiego! 09.08.04, 14:37
                                  araby z Janowa są bardziej arabskie niż z Emiratów Arabskich

smile)
                                  a może trafi się Arab który ma zboczony gust i lubi chude ??
                                  (chociaż mnie to przestaje dotyczyć bo grubieję ... smile)
                                  • stara.gropa Re: Wyłowiłam Bumbeckiego! 09.08.04, 14:39
                                    Może w Janowie znajdziesz Araba na arabiesmile))
                                    • bumbecki Re: Wyłowiłam Bumbeckiego! 09.08.04, 15:26
                                      wiesz, tak na prawdę to o ile arabów tam jest w bród to z Arabami cienko sad
    • edeka5 Re: Termin spotkania sierpniowego 10.08.04, 00:41
      Niestety nie będę na spotkaniu sierpniowym. Przykro mi.
      • stara.gropa Re: Termin spotkania sierpniowego 10.08.04, 07:05
        Szkoda!
        A czy będzie nasza Lol?
        • lol21ndm Re: Termin spotkania sierpniowego 10.08.04, 14:43
          stara.gropa napisała:

> Szkoda!
          > A czy będzie nasza Lol?

Liczylam na zrobienie malej niespodzianki i odkupienie mojego przewinienia.
          Jednak jako, ze zostalam wywolana do komputera, to mowie, ze na 70% bede. 30%
          niepewnosci wynika z tego, ze dziecko bardzo mi sie rozchorowalo i nie wiem,
          jak bedzie sie czulo w piatek. Na przyszly tydzien planowalam wyjazd w gory, i
          tez chyba nici... Tak przy okazji... Moze macie jakies "wejscia" w szpitalu na
          Litewskiej? Zostalo mi niecale dwa tygodnie na wyleczenie dziecka przed dluga
          podroza, a wlasciwie wciaz do konca nie wiadomo, co z nim jest... HELP!
      • mariurzka Re: Termin spotkania sierpniowego 12.08.04, 20:02
        Z wielką przykrością oznajmiam, iż mnie również zabraknie na spotkaniu
        sierpniowym...
        Za to postaram się nadrobić zaległości w następnym tygodniu w trakcie wycieczki
        do Grójcasmile
        • marella Re: Termin spotkania sierpniowego 13.08.04, 09:23
          Niestety i ja nie zawitam dzisiaj do Szpulki... A tak bardzo chciałam się z
          Wami zobaczyć, bo dawno mnie nie było.

Pozdrawiam serdecznie !!

Agata
          • bumbecki Re: Termin spotkania sierpniowego 13.08.04, 10:17
            jak nic musisz pojechać do Grójca ....

smile)
    • stara.gropa Sprawozdanie 16.08.04, 08:19
      W piątek odbyło się kolejne spotkanie w Szpulce. Obecnych było 10 osób, w tym
      Dc22, bardzo wystraszona czekającym ją pasowaniem. Nasza Dobrochna korzystając
      z nieobecności Klarisy (a wiadomo, że Klarisa jest niezbędnym elementemsmile
      pasowania) wymknęła się do domu jeszcze przed przyjściem Klarisy. Ale Dc22!
      Pasowanie Cię nie minie!
      Od Asi.sthm dostaliśmy w prezencie szwedzkie cukierki, które wzbudziły
      dyskusję, czy mają smak słodki, czy słony. Zdania były podzielone, sporu nie
      rozstrzygnięto z powodu zjedzenia dowodu.
      Dyskusja toczyła się głównie wokół wspomnień, Bumbeckie barwnie opisywały swoje
      podróże w Góry Świętokrzyskiewinki ostatnią wyprawę na Mazury.
      Padł pomysł, żebyśmy zaczęli pisać kolejną powieść. Ale tym razem to będzie
      praca zbiorowa, każdy po kolei napisze kilka stron. Co Wy na to?
      Zastanawiałyśmy się też co się dzieje z naszym Maćkiem, porzucił nas czy co!
      Maciejko! Co z powieścią?
      W sobotę planujemy wyjazd do Grójca. Kto chętny?
      I to by było na tyle.
      • bumbecki Re: Sprawozdanie 16.08.04, 09:36
        chciałam tylko dodać, że były wspominane równiez środki transportu w innych
        miastach Europy smile Okazało się, że najgłębsza stacja metra znajduje się w
        Budapeszcie i jest to stacja o nazwie Moskwa. Trzeba zaznaczyć, że ma również
        baardzo długie schody ruchome smile))
        • xkropka Re: Sprawozdanie 16.08.04, 10:01
          I omawiane były możliwości wykorzystania owych schodów, jak również ruchomych
          chodników w Paryżu.
      • lol21ndm Re: Sprawozdanie 16.08.04, 10:22
        Co do Klarisy zas to mialam nieodparte wrazenie, ze wsiadla wczoraj do
        wieczornego PKSu z W-wy do Modlina Tw. Przeszla jednak obok mnie nie drgnawszy
        powieka i usiadla o dwa miejsca za mna. Odwrocilam sie, ale poslala mi tylko
        piorunujaco-zle spojrzenie. Klarisa Bez Usmiechu nie pasowala mi do wizerunku
        oryginalu, wiec doszlam do wniosku, ze jednak MUSZE sie MYLIC. Klariso! Masz
        nieprzyjemnie nadasanego sobowtora!
        • stara.gropa Re: Sprawozdanie 16.08.04, 11:04
          To nie mogła być Klarisa. Bez uśmiechu, niemożliwe.
          Jak Michałek?
          • klarisa Re: Sprawozdanie 16.08.04, 13:43
            Bardzo mi przykro, że spotkało Cię cos tak okropnego.
            Niestety nie podróżowałam w sobotę PKS nawet do Modlina, a tej obrzydliwej
            babie, która miała tyle śmiałości żeby się do mnie upodabniać trzeba było
            pokazać język smile)))(w całej okazałości!!!!!!)
          • lol21ndm Re: Sprawozdanie 16.08.04, 16:05
            stara.gropa napisała:

> To nie mogła być Klarisa. Bez uśmiechu, niemożliwe.

Tez tak myslalam. wink

> Jak Michałek?

Wciaz bez wiekszych zmian. Dzis mial robione testy i wciaz zle. Jutro jedziemy
            na oddzial do tego szpitala, co wspominalam. Moze cos sie wyjasni...
      • mariurzka Re: Sprawozdanie 16.08.04, 14:49
        Szkoda że mnie nie było...
        A pomysł z powieścią całkiem, całkiem. Ciekawe co nam wyjdzie tym razem (o ile
        się zdecydujemy). Aż mi się w oku łza zakręciła... To z nostalgii za dawnymi
        czasy, kiedy to na studiach z moją koleżanką pisałyśmy pewne dzieło w podobnym
        systemie-każda po jednej stronie i w dodatku należało urwać w najbardziej
        pasjonującym momencie, żeby ta druga miała się z czym męczyćsmile
        Nawet chyba gdzieś to dzieło (niedokończone niestety) jeszcze mamsmile
        Pozdrawiam dziś słonecznie!
        • lol21ndm Re: Sprawozdanie 16.08.04, 16:04
          Jak juz wspominalam na spotkaniu... podobne dzielo pisalysmy we cztery - w
          pierwszej chyba klasie LO. Byla to powiesc "historyczna" (czy raczej
          histeryczno-komiczna) o Mieszku I-szym. Niestety, ktoras z moich przyjaciolek
          zeszyt z Mieszkiem gdzies posiala i juz sie nie znalazl. A szkoda... sad
          • dc22 Do: lol21ndm 16.08.04, 16:25
            jesli chcesz to przeslij mi prosze na maila ew. nazwisko prof do konsultacji -
            postaram sie pomoc.
            • lol21ndm Re: Do: lol21ndm 16.08.04, 20:16
              You've got e-mail....
              kiss
            • lol21ndm Re: Do: lol21ndm 17.08.04, 19:51
              Kochana jestes! Dzieki za poswiecony czas i za telefon. kiss

Obylo sie bez Profesora... smile Ale Personel Medyczny byl swietny! Co za pomocni
              ludzie! Oby wiecej takich w PL. smile)
              • dc22 Re: Do: lol21ndm 18.08.04, 08:45
                trzymam kciuki! wszystko bedzie dobrze!
    • dc22 Kontakt ze strona oficjalna 25.08.04, 11:25
      Stara.Gropo, zgodnie z ustalniami (boziu, to brzmi jak czesc mojej pracy w
      pracysmile) w czasie spotkania piatkowego jestem ciekawa czy podjelismy jakies
      kroki "zblizeniowe" w celu ustalenia frontu dzialan z oficjalna strona JCH?
      Ktos wyrazil tzw. wole? Czy odzegnuja sie od nas wszystkim czerwonym?
      • stara.gropa Re: Kontakt ze strona oficjalna 25.08.04, 13:44
        Napisałam na forum strony oficjalnej o TWCh. I muszę powiedzieć, że byłam
        zdziwiona reakcją osób tam pisujących. Te kilka osób, które tam piszą
        odpowiedziały, że stowarzyszenie to organizacja nie dla nich, że one nie chcą
        być do niczego przymuszane(!)i że J.Ch to by się nie spodobało. Prawdę
        powiedziawszy nie chciało mi się wyjaśniać, że działamy za zgodą Guruy i mamy z
        Nią bliski kontaktsmile. Właściwie to miałam wrażenie, że oni chyba nam
        zazdroszczą, bo poczytałam kilka wypowiedzi, w których pojawia się ciągle
        wątek: jak spotkać się z J.Ch. i zorganizujmy spotkanie forumowiczów. Tylko że
        nic poza pisaniem im nie wychodzi, nawet na czacie jaki tam istnieje nie mogą
        się spotkać. A ja tu wyjechałam z opisem spotkania z Guruą i wizją kolejnego
        zlotu. Moze jeszcze ktoś się zdecyduje do nas wstąpić.
        • stara.gropa Uśmiałam się jak norka (albo inny stwór) 25.08.04, 14:16
          Weszłam na stronę J.Ch zobaczyć czy ktoś odpowiedział na forum. I co widzę?
          Oprócz tego co napisałam wyżej pojawił się tam nagle pomysł, żeby utworzyć
          spółkę obywatelską i założyć konto w banku na które będą składane pieniądze tej
          spółki i przeznaczone na jej działalność. Członkowie spółki będą jeździli po
          Polsce śladami Chmielewskiej, a obecnie są na etapie tworzenia listu do J.Ch.
          Dobre, co? Co to znaczy brać przykładsmile))))
          • dc22 Re: Uśmiałam się jak norka (albo inny stwór) 25.08.04, 14:19
            hehehehehehesmile)))))))

hm.
            tylko w sumie smiac sie czy plakacsmile

jedyny minus tego wszystkoego jest chyba taki ze Gurua moze zaczac byc zmeczona
            a znajac jej niechec do internetu moze nas nie rozroznic. a chyba na tym
            (opierajac sie na Twoich doswiadczeniach z oficjalami) powinno nam zalezecsmile
            • stara.gropa Re: Uśmiałam się jak norka (albo inny stwór) 25.08.04, 14:24
              Myślę, że Gurua nie pomyli nas z nikim innym (zwłaszcza jak pytaszczymy wór
              słoniowego nawozu)smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))
              A poza tym, nie sądzę, żeby osoby ze strony J.Ch. wyszły poza pisanie na forum.
              Mogę się założyc, że nie będzie im się chciało niczego załatwić.
              • dc22 Re: Uśmiałam się jak norka (albo inny stwór) 25.08.04, 14:28
                no i dobrze

a osoby (osob) z workiem sloniowego nawozu to chyba nikt nie zapomnismile)

zeby tylko Gurua nie uciekla z nastepnego spotkania z okrzykiem SLONIOCYsmile
                • asia.sthm Re: Uśmiałam się jak norka (albo inny stwór) 25.08.04, 14:32
                  Nie trabcie tak .Ktos nam pomysl ukradnie smile)))
                  • dc22 Re: Uśmiałam się jak norka (albo inny stwór) 25.08.04, 14:35
                    wiesz co... nie wiem dlaczego ale tkwi we mnie przekonanie ze akurat
                    kradziejstwa tego pomyslu nie musimy sie obawiacsmile
              • dc22 ale to juz chyba przesada.... 25.08.04, 14:33
                copy z tytulu posta:

"CHMIELESNICY WSZYSTKICH KRAJOW LACZMY SIE!!! "

hm... cos mi to przypomina...
                • stara.gropa Re: ale to juz chyba przesada.... 25.08.04, 14:46
                  Co robić? Wytoczymy im sprawę w sądzie?
                  • dc22 Re: ale to juz chyba przesada.... 25.08.04, 14:54
                    tylko jesli prokurator bedzie zabojczo (diabelsko) przystojnysmile
                    • mariurzka Re: ale to juz chyba przesada.... 25.08.04, 21:58
                      O nie!!!!!!!
                      Ukradli mi sygnaturkę!!!!!! I to jeszcze jak przekręcili!!!!!!!
                      Nie ma tak! Proces!!!!!!! Nie popuszczę!!!!!!! (niezależnie od piekności
                      prokuratora). Szefowo, ratuj! Jak najszybciej musimy wytoczyć działa jak
                      największego kalibru!!!
                      Ps. Może małe kęsim - kęsim tłuczkiem (najlepiej z czerwoną wstążeczką)?
                      • lol21ndm Co do worka.... 25.08.04, 22:03
                        Kobieto! Opanuj sie!!! Jak prokuratura, to nie tluczek! wink

Bede w PL przelotem (pewnie ostatni tydzien wrzesnia, ale nie gwarantuje
                        jeszcze) - moge sie poswiecic co do tego slonia...
                        • mariurzka Re: Co do worka.... 25.08.04, 22:11
                          A dlaczego nie??
                          Potem się udowodni, że działałam w stanie ograniczonej poczytalności albo
                          pomroczności jasnej i ujdzie mi na suchosmile)
                          A prokuratora i tak można poderwaćsmile)
                          • lol21ndm Re: Co do worka.... 25.08.04, 23:13
                            Gorzej, jesli z "ofiary" staniesz sie przestepca... wink
                            • stara.gropa Nowy członek?! 26.08.04, 12:25
                              Podstępnie udało mi się "podkupić" jedną osobę ze strony J.Ch. Z entuzjazmem
                              wykazała, a właściwie wykazał (bo jest to mężczyzna)chęć przystapienia do TWCh.
                              Czekamy więc na naszą nową ofiarę - Krzysztofa. Tylko cicho sza, żeby się nie
                              przestraszył. A przykładnicę możemy już ostrzyćsmile))
                              • lol21ndm Re: Nowy członek?! 26.08.04, 18:03
                                Gratulacje Jo! Kobiet Ci u nas dostatek, a z mezczyznami jak zwykle krucho...
                                Kazdy nowy bardzo milo widziany... smile
                                OK, kobiety tez mile widziane (to tak dla asekuracji - Polska teraz w EU, to
                                jeszcze by mi sie dostalo za dyskryminacje...). tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka