Dodaj do ulubionych

"Skradziona kolekcja" na Ale kino!...

28.07.06, 10:30
... w reżyserii Jana Batorego leci właśnie. Powtórka we wtorek o 13.55 jeśli
ktoś chciałby obejrzeć smile
Obserwuj wątek
    • lylika Re: "Skradziona kolekcja" na Ale kino!... 28.07.06, 10:32
      married napisała:

> ... w reżyserii Jana Batorego leci właśnie. Powtórka we wtorek o 13.55 jeśli
      > ktoś chciałby obejrzeć smile
      Pewnie że by chciał ale nie ma Ale Kino.
      • 36krzysiek Re: "Skradziona kolekcja" na Ale kino!... 28.07.06, 10:35
        a ja w pracy siedze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cholera jasna. Choc ja najbardziej
        lubie Lekarstwo na milosc
        • lylika Re: "Skradziona kolekcja" na Ale kino!... 28.07.06, 10:40
          Wysłałam "gada pośpiesznego" do dziecka i obiecało nagrać. Będę miała na dvd.
          Oczekuję propozycji.
          • mzrr21 Re: "Skradziona kolekcja" na Ale kino!... 28.07.06, 10:43
            A dasz radę potem skopiować?
            • lylika Re: "Skradziona kolekcja" na Ale kino!... 28.07.06, 11:29
              Kopiowanie to pestka. Dziecko mam od tego.
            • mzrr21 Re: "Skradziona kolekcja" na Ale kino!... 18.08.06, 11:13
              Lylika, dziękuję za płytkę. Odebrałam wreszzcie wczoraj z poczty.
          • stara.gropa Re: "Skradziona kolekcja" na Ale kino!... 28.07.06, 10:46
            lylika napisała:

> Oczekuję propozycji.

Lyliko! Przecież masz męża!
            • lylika Re: "Skradziona kolekcja" na Ale kino!... 28.07.06, 11:31
              stara.gropa napisała:

> lylika napisała:
              >
              > > Oczekuję propozycji.
              >
              > Lyliko! Przecież masz męża!

Ja oczekuję propozycji "chmielewskich" a nie matrymonialnych. smile
              >
              >
              • mzrr21 Re: "Skradziona kolekcja" na Ale kino!... 28.07.06, 11:32
                To jak dziecko nagra, to ja bardzo proszę. Płytę Ci mogę przysłać, albo nie
                wiem co
                • g0p0s Re: "Skradziona kolekcja" na Ale kino!... 28.07.06, 11:36
                  To ja też poproszę. Płytkę przytargam na spotkanie.
                • lylika Re: "Skradziona kolekcja" na Ale kino!... 28.07.06, 11:37
                  Płyty nie są potrzebne tylko adresy. Zapisywać się!
                  • fatalna.baba Re: "Skradziona kolekcja" na Ale kino!... 28.07.06, 11:45
                    A jak Ci zwrócic koszty?
                    • lylika Re: "Skradziona kolekcja" na Ale kino!... 28.07.06, 11:47
                      To nie są koszty. To jest przyjemność przebywania w dobrym Towarzystwie.
                      • lylika Re: "Skradziona kolekcja" na Ale kino!... 28.07.06, 11:48
                        Lecę do roboty. Do przeczytania o ósmej wieczorkiem. Przysyłajcie adresy na maila gazetowego. Pa.
                        • lylika Re: "Skradziona kolekcja" na Ale kino!... 28.07.06, 21:31
                          Dziecko się zobowiązało uroczyście a że słowne jest to powinno być nagranie. No chyba żeby w telewizji nastąpił jakiś kataklizm. Wyślę płytki tym co przysłali adresy. smile))
                          • fatalna.baba Re: "Skradziona kolekcja" na Ale kino!... 29.07.06, 09:38
                            Lylika, jesteś aniołem!
          • mzrr21 Re: "Skradziona kolekcja" na Ale kino!... 11.08.06, 09:52

• married Re: "Skradziona kolekcja" na Ale kino!... 29.07.06, 13:14
      Zdaje mi się, że wczoraj ciut za późno napisałam tego posta, bo film już się
      zaczął. Ale jeszcze raz napiszę, że we wtorek o 13.55 będzie powtórka smile
      • fatalna.baba Re: "Skradziona kolekcja" na Ale kino!... 30.07.06, 22:22
        Ja dalej nie wiem, gdzie to ma lecieć, bo w programie zadnym nie znalazłam. sad(
        • lylika Re: "Skradziona kolekcja" na Ale kino!... 30.07.06, 22:23
          Ale Kino
          • fatalna.baba Re: "Skradziona kolekcja" na Ale kino!... 31.07.06, 03:16
            Ale gdzie to kino? Ja telewizje to oglądam srednio raz na rok. sad
            • fatalna.baba Re: "Skradziona kolekcja" na Ale kino!... 31.07.06, 03:17
              Z reszta nie ważne. I tak będę w tym czasie zajęta z klientką. sad(
            • g0p0s Re: "Skradziona kolekcja" na Ale kino!... 31.07.06, 11:06
              W kablu albo w kosmosiesmile
              • fatalna.baba Re: "Skradziona kolekcja" na Ale kino!... 31.07.06, 18:57
                Czyli problem z glowy, ja tego nie mam.
                • lylika Re: "Skradziona kolekcja" na Ale kino!... 31.07.06, 19:32
                  Ja też nie mam. Mam i nie mam. Kabla nie mam. Talerz mam ale też nie mam. Talerz nie ten. Kabel jest nawet blisko ale nie może być. Może być ten, który jest daleko to ja tego nie chcę bo za drogo.
                  Rozumie? Nie? Ja też nie.
                  • lylika Re: "Skradziona kolekcja" nagrana. 02.08.06, 16:09
                    Uprzejmie donoszę, że film został nagrany. W przyszły czwartek będzie kolejna powtórka i zostanie nagrany po raz drugi. Wtedy dziecko zmontuje /z dwóch nagrań wychodzi lepsza jakość - tak twierdzi moje dziecko/ i skopiuje. Wtedy roześlę
                    tym, którzy przysłali adresy. smile
                    • kasiakaz1 Re: "Skradziona kolekcja" nagrana. 02.08.06, 16:21
                      Hm.... zdolne to Twoje Dziecko jest. Nie dość że nagra to jeszcze zmontuje... smile
                      • lylika Re: "Skradziona kolekcja" nagrana. 02.08.06, 16:25
                        Ja się na tym nie wyznaję. Ja wierzę na słowo.
                    • g0p0s Re: "Skradziona kolekcja" nagrana. 02.08.06, 17:35
                      A nie można odebrać osobiście podczas następnego zebrania? Proszę o pozytywne
                      rozpatrzenie podania z uwagi na mój skrajny brak zaufania do poczty w zakresie
                      doręczania przesyłek. Forum świadkiem, że 2 listy z Kanady sobie przywłaszczyła.
                      • lylika Re: "Skradziona kolekcja" nagrana. 02.08.06, 17:43
                        Można, pamiętam, że chciałes osobiście i zostałeś uwzględniony w ilości kopii.
                        • g0p0s Re: "Skradziona kolekcja" nagrana. 03.08.06, 09:55
                          Dzięki!
                          • mzrr21 Re: "Skradziona kolekcja" nagrana. 03.08.06, 09:56
                            Będziesz dziękował, jak dostaniesz do rączki. Wtedy too na kolana i buch w
                            mankiet
                            • g0p0s Re: "Skradziona kolekcja" nagrana. 03.08.06, 11:10
                              OK.
                              • lylika "Skradziona kolekcja" tak wygląda! 05.08.06, 21:11
                                Gotowe!!!
                                img474.imageshack.us/img474/483/forumjf0.jpg
                                Jak Wam się podoba twórczość mojego dziecka?
                                W poniedziałek wyślę pod adresy, które mam.
                                • ida14 Re: "Skradziona kolekcja" tak wygląda! 05.08.06, 22:35
                                  A można się jeszcze załapac??
                                  Wyslę adres zaraz, a jesli nie mozna to trudno. Ominełam ten watek przy
                                  nadrabianiu zaległości bo stwierdziłam, że i tak nie mam kabla wiec po co sie
                                  denerwowac, ze inni obejrzeli, a ja nie. no i teraz cierpie... Ale cierpienie
                                  uszlachetnia
                                  • lylika Re: "Skradziona kolekcja" tak wygląda! 05.08.06, 22:37
                                    Przyslij adres na gazetowy. Załapiesz się w drugiej kolejności. Kilka dni poczekasz?
                                    Pozdrawiam.
                                    • ida14 Re: "Skradziona kolekcja" tak wygląda! 05.08.06, 22:38
                                      Poczekam.Własnie wysłałam.
                                • fatalna.baba Re: "Skradziona kolekcja" tak wygląda! 06.08.06, 17:43
                                  lylika napisała:

> Gotowe!!!
                                  > img474.imageshack.us/img474/483/forumjf0.jpg
                                  > Jak Wam się podoba twórczość mojego dziecka?
                                  > W poniedziałek wyślę pod adresy, które mam.
                                  >

Masz zachwycające dziecko! Jak dostanę ten film będę je kochać do konca życia!
                                  Co mu z tego przyjdzie, to nie wiem... smile))
                                  • lylika Re: "Skradziona kolekcja" tak wygląda! 07.08.06, 15:04
                                    Szanowne panie: Fatalna.baba, Mzrr, Kasiakaz
                                    Wysłałam poleconym. Będzie ciutkę dłużej ale pewniej. Dla Idy wyślę za dwa dni.
                                    • fatalna.baba Re: "Skradziona kolekcja" tak wygląda! 09.08.06, 13:35
                                      Szanowna Pani! Fatalna.baba właśnie odebrała i tańczy na cześć Nadawczyni! La-
                                      lala la-lala lala-lala!!
                                      • lylika Re: "Skradziona kolekcja" tak wygląda! 09.08.06, 14:36
                                        fatalna.baba napisała:

> Szanowna Pani! Fatalna.baba właśnie odebrała i tańczy na cześć Nadawczyni! La-
                                        > lala la-lala lala-lala!!
                                        ...
                                        To poczta całkiem dobrze działa. Półtorej doby na "polecony" to chyba rekord Polski.
    • mzrr21 Re: "Skradziona kolekcja" na Ale kino!... 07.08.06, 15:05
      Dziękuję pięknie
      • lylika Re: "Skradziona kolekcja" na Ale kino!... 07.08.06, 15:12
        Szanowna pani Edeka, Możesz mieć płytkę na komputer ale nie mam adresu.
        • lylika Re: "Skradziona kolekcja" na Ale kino!... 07.08.06, 15:14
          Szanowna pani Edyta. To Ty jesteś czy Cię nie ma, bo ja już głupia jestem.
          Płytkę chcesz czy nie?
    • kasiakaz1 Re: "Skradziona kolekcja" na Ale kino!... 09.08.06, 15:47
      Doszło, dziękuję bardzo. Na razie ogląda moja Mama, ja obejrzę jak przyjadę do
      rodzinnego domu.
      • lylika Re: "Skradziona kolekcja" na Ale kino!... 10.08.06, 09:29
        Idusiu, do Ciebie wyslę w poniedziałek. smile
    • 36krzysiek Re: "Skradziona kolekcja" na Ale kino!... 11.08.06, 09:58
      Wczoraj znow leciala ! jakos pod wieczor.
    • g0p0s Upał 11.08.06, 15:12
      Nie, nie, to nie opis sytuacji meteo tylko tytuł filmu w niedzielę na TVP1 o
      9:45. Nie wiem, czy dobrze kojarzę, ale coś mi się kołacze, że fajny. Aktorzy z
      KSP tam zagrali.
      • lylika Re: Upał 11.08.06, 15:20
        Dobrze Ci się kołacze. Obsada najlepsza z możliwych. I wszyscy piękni, młodzi i wysocy.
        • g0p0s Re: Upał 11.08.06, 15:34
          Z Hydrozagadką mnie się plącze. Daaawno widziałem i nie pamiętam. Jest okzja
          zobaczyć teraz.
          • never_enough Re: Upał 12.08.06, 09:48
            "Upał" jest wyjątkowy! Zacny! Perełka!
            smile)
            • mzrr21 Re: Upał 14.08.06, 07:33
              Kiedy lekarstwo na miłość?
    • monia.i Re: "Skradziona kolekcja" na Ale kino!... 12.08.06, 01:41
      Powtarzają "Skradzioną kolekcję" i "Lekarstwo na miłość"...Zawsze z
      przyjemnością oglądam, aczkolwiek...(zgrzytanie zębów, walenie głową o ścianę i
      inne takie...) - ale teraz się zastanawiam...Czy były jakieś powtórki tego
      czegoś nakręconego na motywach "Romansu wszechczasów"?
    • lylika Re: Do Aggi9. 14.08.06, 07:59
      Odbierz pocztę.
    • edeka5 Re: "Skradziona kolekcja" na Ale kino!... 27.08.06, 17:01
      Dziękuję serdecznie Lylice za "Skradzioną kolekcję".
      Właśnie obejrzałam, mimo wszystko, z przyjemnością. Może nie jako ekranizację Chmielewskiej, ale jako starą, polską komedię smile
      • g0p0s Re: "Skradziona kolekcja" na Ale kino!... 28.08.06, 10:40
        W Lekarstwie bohaterka ma na imię Joanna, nazwisko tylko miga na tabliczce na
        drzwiach. W Kolekcji jest jawnie używane. No i pacjenta zagrał późniejszy
        znajomy z wyścigów. Sam film cieniutki i mało chmielewski, ale Lylice
        dziękujemysmile
        • lylika Re: "Skradziona kolekcja" na Ale kino!... 05.09.06, 22:19
          Idusiu, nareszcie mam płytkę dla Ciebie, jutro wyślę. Przepraszam za zwłokę.
          • ida14 Re: "Skradziona kolekcja" na Ale kino!... 05.09.06, 22:22
            Nie ma za co smile Myslałam, ze juz zaponialas, ale ie chcialam sie napraszać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka