stara.gropa Re: Chmielewska dla zaawansowanych 05.10.06, 14:36 Autorem jest Tadeusz Lewandowski, agent J.Ch. Książka to wywiad -rzeka. Chyba, rzeczywiście wszyscy tu już ją przeczytali Odpowiedz Link
mimbla.londyn Re: Chmielewska dla zaawansowanych 05.10.06, 14:40 stara.gropa napisała: > Autorem jest Tadeusz Lewandowski, agent J.Ch. Książka to wywiad -rzeka. > Chyba, rzeczywiście wszyscy tu już ją przeczytali Dziekuje,Gropo. (p.s. uwielbiam Twoja sygnaturke) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Odpowiedz Link
dorka_31 Re: pytanie / prośba 05.10.06, 14:42 Wiecie co... kurcze, ja nie czytałam... Czy może miałby ktoś pożyczyć??? Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Chmielewska dla zaawansowanych 05.10.06, 14:43 Dziękuję za słowa uznania. A książkę przeczytaj, jest tam cała prawda o Gururze/Gurui Odpowiedz Link
maalza Re: Chmielewska dla zaawansowanych 05.10.06, 14:53 Jestem w trakcie, ale czytam teraz kilka książek na raz i już się gubię kto jest kto Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Chmielewska dla zaawansowanych 05.10.06, 15:04 O ile pamiętam, to Gurua krytykowała ten "Wywiad rzekę" i nie zgadzala się z wieloma stwierdzeniami, ale... tym chętniej przeczytam ) Będę ogrrromnie wdzięczna za udostępnienie ) Odpowiedz Link