czekolada72 18.12.06, 18:41 Ludzie, pomozcie, chce poprosic i wierze, ze dopomozecie - potrzebuje streszczenia Nawiedzonego domu - do beszczelnego przeklepania. Jakies linki?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
groha Re: Megaprywata!!!! 18.12.06, 20:54 Czekolado, jak trza, to trzeba. Znalazłam takie coś: www.biblionetka.pl/ks.asp?id=318 i takie: pl.shvoong.com/books/youth-novel/276221-nawiedzony-dom/ Może od biedy da się coś z tego sklecić. Szkoda, że niejaki Bibliotekarz czwarty okazał się fałszywym bibliotekarzem, byłby na takie okazje, jak znalazł Odpowiedz Link
czekolada72 Re: Megaprywata!!!! 18.12.06, 22:23 Dzieki Groho W sumie juz same pokleciłysmy kilka streszczen, znaczy streszczenia kilku ksiazek, w tym i ND A za biblionetke podwojne dzieki!! Odpowiedz Link
felis2 Re: Megaprywata!!!! 19.12.06, 07:19 Gdyby ktoś chcial streszczenie 'Władcy pierścieni', to kiedyś przeczytałam następujące: 'Pewien hobbit ma wrzucić pewien pierścień do pewnej dziury. W tym celu wędruje na drugi koniec świata. I tak przez trzy tomy.' No czyż to nie jest genialne? Odpowiedz Link
meduza7 Re: Megaprywata!!!! 19.12.06, 08:54 Czekolado, poproś bibliotekarza. Jak on ci streści, to hoho! Odpowiedz Link
edyta95 Re: Megaprywata!!!! 19.12.06, 09:41 CZekolado, a jak egzamin karate u dzieciątka? Odpowiedz Link
czekolada72 Re: Megaprywata!!!! 19.12.06, 10:19 Egzaminy to juz odlegla przeszlosc - przed "nami" juz następne W minioną zas sobote miała turniej, z racji wieku (ciagle za młoda) - nie brała udziału w walkach, tylko w katach. Odpowiedz Link
edyta95 Re: Megaprywata!!!! 19.12.06, 11:33 u nas egzaminy w ostatnią sobotę, pierwszy raz z widocznymi nerwami u młodego na zawodach mogą brać udział w walkach, ale w kaskach, tak było do tej pory ciekawa byłam, czy dziecię nie zrezygnowało pozdrawiam Odpowiedz Link
czekolada72 Re: Megaprywata!!!! 19.12.06, 12:51 edyta95 napisała: > ciekawa byłam, czy dziecię nie zrezygnowało > pozdrawiam Ale co Ty! Po 9 latach? Chodzi do gsm i widzi sie dalej tam w liceum, oby sie udało Nastepny egzamin moze zdawac dopiero jak bedzie miała skonczone 15 lat - bo to co >>miala prawo<< zdawac wczesniej - juz zdobyla, nic nie poradzimy na pana D. Co do walk, to przez to, ze poszła (rocznikowo) 2 lata wczesniej - ciagle w jej grupie zaawansowania brakuje jej minimum roku Tez pozdrawiam ) Odpowiedz Link
lylika Re: Megaprywata!!!! 19.12.06, 11:53 edyta95 napisała: > CZekolado, a jak egzamin karate u dzieciątka? ... Streszczenia z karate? Odpowiedz Link