mzrr21 02.03.07, 13:53 Oświadczam uroczyście, że godzinę temu, nie 1,5 godziny zostałam wypisana z Instytutu Onkologii w Krakowie i wróciłam na stałe (będzie jakaś przerwa, ale krotka) na Wasze łono. Cieszycie się, bo ja bardzo.Kocham Was wszystkich Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorka_31 Re: Wróciłam 02.03.07, 14:14 No nareszcie!!! ) Ja się bardzo cieszę, ale czemu nie odpowiadałaś nijak na moje zapytania???!!! Odpowiedz Link
lylika Re: Wróciłam 02.03.07, 14:29 No, i to jest wiadomość jakie lubi Towarzystwo. Zaległości nadrabiaj powolutku. )) Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Wróciłam 02.03.07, 15:42 Łono radośnie podskakuje (czy może raczej faluje?)!! Odpowiedz Link
mzrr21 Re: Wróciłam - Dorka 02.03.07, 16:27 Tobie sie należą przeprosiny. Ale poprostu wychodząc z domu do szpitala w poniedziałek rano nieiem jakim cudem wzięłam tylko jeden telefon, organge. Do tego telefonu mam wklepane tylko sponsorkę telefonu, moja córkę i moją przyjaciółę. Nawet syna nie mam w tym telefonie. Era została w domu, a od poniedziałku do dzisiaj nie byłam spuszczana ze smyczy to znacy z kroplówki dżywiającej i antybiotykowej na poparzenia szyi i gardła. Może nie dosłownie bo nie cały czas byłam pod ta kroplówką, ale na te przerwy które między imi były to nawet mi sie nie ołacało ubierać. Ja do domu idę wolnym krokiem 20 - 25 minut (szybciej i tak nie dam rady) posiedzieć godzinę w domu i wracać z powrotem, po prostu mi sie nie chciało. Oprócz tego Pani doktor stwierdziła, że jak na moje prawie 8 tygodni pobytu w szpitalu, może jednak bym troche w nim pobyła. No i tak posiedziałam sobie 4 noce po rząd, ale baby na sali grzeczne były wię nie marudziłam. W związku z tym Twoje sms-sy odczytałam dziś, dziękuje Ci za troskę, jestes kochana, a ja jeszcze raz przepraszam. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Wróciłam 02.03.07, 16:36 Powrotu do zdrowia. Dziś moja Mama została przyjęta na oddział hematologii. Odpowiedz Link
lylika Re: Wróciłam 02.03.07, 19:10 sibeliuss napisał: > Dziś moja Mama została przyjęta na oddział hematologii. Jakiś worek się rozpruł z chorobami. Życz mamie zdrowia od nas. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Wróciłam 02.03.07, 23:04 Jak wyzdrowieję (czyt. przestanę kasłać) czyli w niedzielę pojadę. Dziękuję uniżenie Odpowiedz Link
lylika Re: Wróciłam 08.03.07, 22:50 sibeliuss napisał: > Powrotu do zdrowia. > Dziś moja Mama została przyjęta na oddział hematologii. ... Przekazałeś Mamie życzenia zdrowia od nas? Odpowiedz Link
groha Re: Wróciłam 03.03.07, 01:04 Mzrr, czyli koniec ze szpitalami? To super! No, to od dziś o nich nie rozmawiamy. Udajemy, że w ogóle nie istnieją. Bowiem jesteśmy piękni, młodzi, zdrowi i tego się trzymamy pazurkami, choćby nie wiem co, prawda? Odpowiedz Link
goonia Re: Wróciłam 03.03.07, 21:18 no ja mysle, ze pora najwyzsza)) A moj lekarz umarl w zeszlym tygodniu. Od dzis nie smiem chorowac nawet na katar. Odpowiedz Link
mzrr21 Re: jasne, że się cieszymy :DDD 04.03.07, 12:49 Dzięki wielkie mariken. A jak młoda? Odpowiedz Link
mariken Re: jasne, że się cieszymy :DDD 05.03.07, 21:31 ) rośnie jak na drożdżach, śmieje się głośno i często oraz głośno wyraża protest. przeciw nieobecności mamy. przeciw nieobecności ukochanego kaczora (po tym, jak go sama z łóżka zrzuciła). i w ogóle. donośna jest, nie ma co . poza tym waży 5,5kg i właśnie przesiadła się z wózka głębokiego do spacerówki - wreszcie więcej widzi! aha, i zaczęłam ją nosić w chuście - foto w galerii z sygnaturki! pozdrówki gorące jak wiosenne słońce, j&ka Odpowiedz Link