Dodaj do ulubionych

Leoncio nie żyje

24.02.08, 00:17
sad Nie zapomnimy Cię nigdy, Leoncio, taki byłeś NIEDOBRY...

film.onet.pl/seriale/0,1697981,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • ewa9717 Re: Leoncio nie żyje 24.02.08, 09:41
      Oj, tak! Oj, tak!
      Pierwsza i ostatnia telenowela, którą obejrzałam. W całości!!!
      • eulalija Re: Leoncio nie żyje 24.02.08, 11:06
        Ja obejrzałam jeszcze jedną. Też w całości. "W kamiennym kręgu" się
        to nazywało. I te dwie wyleczyły mnie całkowicie z chęci oglądania
        produkcji z południowej ameryki.
        • lylika Re: Leoncio nie żyje 24.02.08, 22:35
          To była ulubiona telenowela mojej kilkuletniej wówczas bratanicy. Przeżywała każdy odcinek i opowiadała o nim potem przez kilka dni. Wtedy zaczęłam przychodzić do nich w dzień po Isaurze, udając, że nie mogłam oglądać wczorajszego odcinka, prosiłam o streszczenie. Agnieszka z wypiekami na twarzy relacjonowała co się działo i robiła to tak sugestywnie, że wolałam słuchać jej streszczeń niż oglądać serial. Wtedy to usłyszłam od mojej bratanicy, że zupełnie nie mam szczęścia w życiu, bo nigdy nie udaje mi się obejrzeć Isaury.
          Ale, ale, czy ja już Wam tego nie opowiadałam???
          • dorka_31 Re: Leoncio nie żyje 25.02.08, 10:23
            Wszyscy to kiedyś ogladali. Jak Izaura była w TV, to ulice
            pustoszały. A pamietacie jak Izaura i Leoncio przylecieli do Polski?
            To był szał! smile)
            • moleslaw Re: Leoncio nie żyje 25.02.08, 15:08
              Pamiętam,szał kompletny.Też oglądałam szczególnie "W kamiennym kręgu" i jeszcze
              jedno było coś z dziedziczką w tytule.Moja mama w tym czasie (emisja "Kamiennego
              kręgu")była w szpitalu.Zawsze jechaliśmy z dziadkami w odwiedziny do mamy i tak
              wracaliśmy żeby ten serial obejrzeć.Stare dobre czasy.
              • cytrynka6543 Re: Leoncio nie żyje 25.02.08, 17:50
                Leoncio,Isaura-jak to dawno było,ehhh.
                Pamiętam doskonale ten serial: pierwszy tasiemiec w naszej tv. Też
                oglądałam,a pamiętać będę na zawsze,nie,nie fabułę,ale fakt,że
                ostatni odcinek był nadawany w dniu,w którym zdawałam ostatni ustny
                egzamin maturalny. W komisji trzy baby,jedna normalna,a reszta
                szkoda gadać,ale wszystkie spieszyły się do domu na to zakończenie.
                Tak,zdawałam po południu,byłam ostatnia na liście do
                pytania,pogoniły mnie jak trza! Obejrzałam i ja,ale za nic nie
                pamiętam jak się skończyło. Matura była jednak większym przeżyciem!
                • sylwiaipaula Re: Leoncio nie żyje 25.02.08, 21:25
                  a przypomnijcie sobie te biedne dzieci, ktore otrzymaly imiona
                  Isaury w Polsce co do Leoncia nie jestem pewna ale Tobiasz czy cos
                  podobnego tez bylo
                  • madamepantalon Re: Leoncio nie żyje 25.02.08, 22:17
                    Z tego, co pamiętam, po serialu był urodzaj na Malwiny i Tobiaszów.
                    Za czasów "Niewolnicy Isaury" był u nas w domu jeszcze telewizor czarno-biały.
                    Pamiętam, jak mój ojciec chrzestny, świeży nabywca telewizora kolorowego,
                    zaprosił nas na "oglądanie" jednego z odcinków. Rety, te kolory! Pamiętam, że
                    Isaura miała wtedy różowa sukienkę, wyglądała bosko, ach...
                    • papuga_ara Re: Leoncio nie żyje 26.02.08, 11:28
                      O jejku jejku. Powzruszałam sięsmile))) Taaaak, to się na zawsze będzie
                      pamiętać...smile)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka