Dodaj do ulubionych

Do Aniutki77

27.11.03, 13:54
Aniutko, nigdy nie przysłałaś mi swojego nazwiska. Wyślij imię i nazwisko do
Szpulki, bo nie ma Cię na liście.
Obserwuj wątek
    • aniutka77 Re: Do Aniutki77 27.11.03, 13:58
      wrodzona skromność mi nie pozwala. A tak naprawdę, to nie będzę mogła byc na
      spotkaniu. Duszą i sercem , owszem, ale bez reszty. Także nie uwzględniajcie
      mnie na liście. Kiedys moze poprosze o książeczkę, nad którą pracujecie.
      Dziękuję serdecznie.
      • stara.gropa Re: Do Aniutki77 27.11.03, 14:02
        To szkoda. Ale przed nami spotkania Towarzystwa, to sobie odbijemy.
        • aniutka77 Re: Do Aniutki77 27.11.03, 14:15
          pewnie, że sobie odbijemy...albo w najlepszym razie...odbije...nam....
          • dc22 Re: Do Aniutki77 27.11.03, 14:43
            hm.. tak w sumie smiesznie.. ja przeciez bardzo sie ciesze na spotkanie z JCH
            ale... spotkania Towarzystwa nawet dla szarej czlonkini to TEZ DUZA RZECZsmile i
            doczekac sie nie moge jak ten temat sie bedzie rozwijal choc troche sie obawiam
            ze supozycja Anutki jest calkiem mozliwasmile
            • aniutka77 Re: Do Aniutki77 27.11.03, 14:50
              i co w tym złego, że możliwa???? ja osobiście trochę zaczynam narzekac na
              nudnawe życie i nie mam nic przwciwko małemu szaleństwu. A że towarzystwo
              doborowe i podobne cele ma, too.... przecież nie powygłupiam sie z członkami
              Towarzystwa Miłośników Budyniu, prawda?
              • biuralistka Re: Do Aniutki77 27.11.03, 15:08
                A co masz przeciwko miłośnikom budyniu, hę?? W naszym Towarzystwie wcale nie
                jest nudno wink))
                • aniutka77 Re: Do Aniutki77 27.11.03, 19:19
                  osobiście przeciw budyniowi nie mam nic...a w Towarzystwie fanów Chmielewskiej
                  na pewno nie jest nudno, chyba się nie zrozumiałysmy. Ja mam wątpliwości do
                  towarzystwa przyjaciół budyniu, o ile takie istnieje. Rety, tak mi się
                  skojarzyło, jako przeciwieństwo!
                  • biuralistka Re: Do Aniutki77 27.11.03, 19:58
                    hihihi, właśnie nie to chciałam napisaćsmile Chodziło mi o Towarzystwo Przyjaciół
                    Budyniu. Nie jest nudne, bo do niego należę i jest dobre jak każdewink) No
                    dobra, przyznam się, jakby istniało, to bym do niego nalażała, bo pewnie nie
                    istnieje smile) A najbardziej lubię budyń śmietankowy z konfiturą z winogron albo
                    z jagodami.

Oj, ciężki to był dzień dla nas wszystkichsmile))
                    • aniutka77 Re: Do Aniutki77 27.11.03, 23:16
                      ja lubię pistacjowy, ale nie każdej firmy, kiedyś kupiłam z firmy Leader Price
                      i nie chciał odkleić się od garnka!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka