Dodaj do ulubionych

masaż Żary

06.05.14, 19:56
Jestem masażystą i mam pytanko do was co sądzicie o masażach z dojazdem u klienta? Dojazd gratis . Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • luzyczanin Re: masaż Żary 08.05.14, 08:23
      Pomysł jest ok. ale masażysta to dość szerokie pojęcie. Może jakieś szczegóły?
      • luzyczanin Re: masaż Żary 08.05.14, 08:23
        ... bom zainteresowany.
        • maszysta Re: masaż Żary 08.05.14, 16:24
          na początek masaż klasyczny , relaksacyjny , sportowy oraz banką chińską
          • alkodarek Re: masaż Żary 09.05.14, 08:18
            No to dawaj namiary!
            • maszysta Re: masaż Żary 09.05.14, 13:54
              zaraz zaraz powoli, najpierw robię rozeznanie czy warto , bo ja pracuje w innej branży a po godzinach mógłbym masować , narazie chcę zobaczyć czy są chętni . Pozdrawiam
              • luzyczanin Re: masaż Żary 15.05.14, 10:41
                W takim razie może ktoś polecić konkretnego masażystę?
                • maszysta Re: masaż Żary 15.05.14, 17:20
                  Pani Wiśniewska
                  www.odnowa-zary.pl/
                  działa cuda , ma niezłego powera w rękach
                  • drugieoko.1 Re: masaż Żary 16.05.14, 03:56
                    " ...ma niezłego powera w rękach."

To jest jakaś nowa polszczyzna? Ja rozumiem, że język polski to nie jest łacina i wciąż się rozwija, ale: it's too much. To jest takie "cool" wtrącać angielskie słówka do naszego języka. Jeden z pierwszych autorów tworzących w polskim języku - Mikołaj Rej - pisał:

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają,
                    Iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają."

"Let it by all and sundry foreign nations be known
                    that Poles speak not Anserine but a tongue of their own."

Język angielski stał się naprawdę językiem międzynarodowym, ale myślę, że nie musimy się wstydzić naszego ojczystego języka i wyraz "power" można śmiało zastąpić polskim wyrażeniem. Nie wstydź się tego, że jesteś Polakiem. Mogłeś urodzić się w Bangladeszu.

• luzyczanin Re: masaż Żary 16.05.14, 09:43
                      Język jest żywy i jeśli odpowiedni procent Polaków będzie mówił "poszłem wek " to taki zwrot stanie się poprawny.

Pomimo powyższego, również należę do konserwatystów, którzy na zbitkę "przez okres godziny czasu" dostają dreszczy.
          • lizun9 Re: masaż Żary 09.05.14, 17:40
            maszysta napisał(a):

> na początek masaż klasyczny , relaksacyjny , sportowy oraz banką chińską

"Na początek.." Zabrzmiało intrygująco - aż boję się zapytać o możliwe zakończenia...
            A tak na poważnie - przychodnie pełne są klientów masażystów, którzy "na co dzień pracują w innej branży" Chcesz mieć klientelę, napisz chociaż gdzie się tego masażu uczyłeś, jakie masz doświadczenie i na ile opiewa twoja polisa OC.
            • maszysta Re: masaż Żary 10.05.14, 11:24
              Dwa lata temu ukończyłem szkolę masażu w Zielonej Górze zakończoną egzaminem pisemnym i praktycznym potwierdzonym świadectwem oraz certyfikatami . Nie jestem rehabilitantem w grę wchodzą masaże relaksacyjne . Jeśli chodzi o doświadczenie to masuje na codzień tylko znajomych i rodzinę .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka