paulanek 11.09.15, 12:11 Zasłyszane: " Człowiek lewicy zagłosuje na PO, żeby PIS nie doszedł do władzy" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal.baumstein Re: Zasłyszane 11.09.15, 12:43 Hahaha, a lewizna ma jeszcze człowieków? Odpowiedz Link Zgłoś
debest3 Re: Zasłyszane 11.09.15, 15:41 a niby kto jest tą lewicą ? SLD ? no to jest jakaś wielka pomyłka, bo jeżeli chodzi o program to najbardziej lewicowe jest PiS, więc tu o głosowaniu na PO nie ma mowy Odpowiedz Link Zgłoś
walter.simx Re: Zasłyszane 11.09.15, 19:24 Zasłyszane : "Panie niech te kaczory przyjdą i pozamykają tych złodziei. Kiedyś głosowalim na Kwaśniewskiego ale takiego złodziejstwa i ku#stwa jak za PO to nigdy nie było(..)" Odpowiedz Link Zgłoś
szycha75 Re: Zasłyszane 11.09.15, 23:59 hahaha bardzo śmieszne lewizna nie ma człowieków, gratuluje michał beka śmiechu, a moze sie wypowiedz na kogo ty bedziesz głosował??? Odpowiedz Link Zgłoś
beautypl Re: Zasłyszane 20.09.15, 16:21 Otóż ja będę z całą moją rodziną głosowała na PIS, ponieważ mam zaufanie do Pana Kaczyńskiego, do Pani Pawłowicz i do Pani Szydło, niedawno wizytującej Żary, oraz innych posłów PIS, w tym Antoniego Macierewicza, wolałabym bardziej prawicową formację, ale będę głosowała na PIS, aby zdobył większość i zadbał o interesy Polaków a nie Niemców i innych krajów bogatych, które chcą się kosztem Polski i biednych Polaków bogacić. Nie życzę sobie pokrzykiwania Pana Szulca i innych europosłów nad Polakami i straszenia nas emigrantami i ich niezliczonymi rzeszami jakie mielibyśmy przyjmować na swój karb. My mamy obowiązek w pierwszym rzędzie zadbać o swoich lokalnych bezdomnych a nie o obcych, mamy ich pełno o siebie, stołówka brata Alberta czy noclegownia pełna bezdomnych, głodnych, odmrożonych, a nie myśleć o Muzułmanach i tylko Pan Kaczyński gwarantuje nam taką politykę wobec Polski. Węgry dały radę i teraz pora na nas ! Polska i PIS ! wszystkich zachęcam, wszyscy młodzi moi znajomi w wieku 20 + 30+ głosują na PIS, tak jak my. Odpowiedz Link Zgłoś
szycha75 Re: Zasłyszane 21.09.15, 00:25 to juz chyba pora się pakować...., mam pytanko, czy Prezes w 2 dniu urzędowania wypowie wojne Rosji?? Odpowiedz Link Zgłoś
janwer Re: Zasłyszane 08.10.15, 18:50 To chyba troll, bo nie wierzę że w Żarach są tacy idioci Odpowiedz Link Zgłoś
nika139 Re: Zasłyszane 27.11.15, 15:05 Jakoś tak mi się wydaje, że teraz co noc słyszę chichot historii ... Odpowiedz Link Zgłoś