skoubie 04.08.06, 19:48 "Dzisiaj w Ratuszu odbyła sie uroczystość obchodów 50-cio lecia pożycia małżeńskiego" A co pokazali w TELE ŻET? Zdjęcia archiwalne z zeszłego roku z tej imprezy. Żenujące!!! Byłem gościem na tej uroczystości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moofka Re: TELE ŻET DAŁA PLAMĘ !!! 04.08.06, 21:32 mój Boshe, to faktycznie wstrzasające plama na calego i nie do zmycia Odpowiedz Link Zgłoś
skoubie Re: TELE ŻET DAŁA PLAMĘ !!! 04.08.06, 21:57 Uczciwiej byłoby przekazać tylko informacje bez zdjęć! W sumie można się odwołać do starszego artykułu o Naszej TV... jest nudna i Fałszywa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
p_e_k_o Re: TELE ŻET DAŁA PLAMĘ !!! 05.08.06, 02:13 skoubie napisał: > A co pokazali w TELE ŻET? Zdjęcia archiwalne z zeszłego roku z tej imprezy. Oj tam, czepiasz się... nie zdążyli znowu na czas. Każdemu może się zdarzyć. > Żenujące!!! Byłem gościem na tej uroczystości. Gratuluję medalu od Prezydenta RP :) Odpowiedz Link Zgłoś
zaranin_starej_daty Re: TELE ŻET DAŁA PLAMĘ !!! 05.08.06, 09:52 Witam Tak się składa że ja też byłem na tej uroczystości ale nie rok nie dwa ale 3 lata wstecz. W związku z tym wszystko co "skoubie" pisze jest nieprawdziwe.Mogliście mnie zobaczyć na filmie. A co do starych ujęć to się nie dziwię bo na pewno puszczą nowe bo na tej uroczystości też byli. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
skoubie Re: TELE ŻET DAŁA PLAMĘ !!! 05.08.06, 10:28 Ekhm... Czy to nie prawda? Panie Starej Daty... Mógł Pan wczoraj włączyć TV, a nie wmawiać mi, że to co pisze to nieprawda.... Pozdrawiam... A... P_E_K_O Dziękuje za gratulacje :D Odpowiedz Link Zgłoś
zaranin_starej_daty Re: TELE ŻET DAŁA PLAMĘ !!! 05.08.06, 10:56 Witam No właśnie włączyłem i widziałem siebie z przed 3 lat więc... "A co pokazali w TELE ŻET? Zdjęcia archiwalne z zeszłego roku z tej imprezy." Jak się nie mylę, to było coś ok 30 czerwca 2003r. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zaranin_starej_daty Re: TELE ŻET DAŁA PLAMĘ !!! 05.08.06, 11:00 I jeszcze jedno gdzie odbywała się uroczystość w 2005 i 2004 roku bo z pewnością nie w Ratuszu ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś