chadodlat123 15.01.10, 22:42 Hej, Możeci mi polecić dobrą kosmetyczkę w Radzyminie? Za namiary z góry dziękuję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f-olka Re: KOSMETYCZKA W RADZYMINIE - MOŻECIE KOGOŚ POLE 18.01.10, 15:27 Ja polecam p. Anię nowy zakład nad panoramą koło policji/liceum. Ja chadzam do niej już jakiś czas i jest bardzo dobra. Numeru na forum nie przekażę bo mam prywatny tylko. Odpowiedz Link
kk-g Re: KOSMETYCZKA W RADZYMINIE - MOŻECIE KOGOŚ POLE 19.01.10, 13:46 Godna polecenia jest Pani Agnieszka Szymańska, gabinet ma przy ulicy Batorego 1. Odpowiedz Link
i_matylda Re: KOSMETYCZKA W RADZYMINIE - MOŻECIE KOGOŚ POLE 11.07.10, 15:09 Bardzo polecam Daniel Medical Spa. Zapisac sie do Pani Marty. Wszystko nowe, duzy wybor zabiegow, a jak ktos sie w tym nie orjetuje to P.Marta doradzi! Odpowiedz Link
basia100374 Re: KOSMETYCZKA W RADZYMINIE - MOŻECIE KOGOŚ POLE 12.07.10, 12:45 Ja też od dłuższego czasu chodzę do Pani Ani nad Panoramą i jestem zawsze bardzo zadowolona a na dodatek przystępne ceny Często korzystam z tel 22 786 58 49, można zadzwonić, dowiedzieć się więcej i umówić na wizytę. Gorąco polecam!!! Odpowiedz Link