Dodaj do ulubionych

Pytanie do Active Sport &spa

09.09.10, 17:37
Jest propozycja kilku pań które były by chętne chodzić na Państwa zajęcia ale wykupując tylko sam karnet na siłownię bez sauny (brak czasu na korzystanie z sauny) oczywiście cena tego karnetu też powinna być niższa .Wiem ze w tej chwili nie ma takiej opcji karnetu ale myślę ze dla dobra przyszłych klientek jesteście w stanie zmodyfikować opcje karnetu .Pozdrawiam i czekam na odpowiedź .
Obserwuj wątek
    • dolvita Re: Pytanie do Active Sport &spa 10.09.10, 09:20
      Super, też bym była zainteresowana.
    • krata012 Re: Pytanie do Active Sport &spa 18.09.10, 13:26
      Hej drogie panie z Active czy można liczyć na odpowiedź na zadane pytanie ?
      • krata012 Re: Pytanie do Active Sport &spa 21.10.10, 14:28
        O widzę że panie z Active odpowiadają tylko na wygodne dla nich pytania czy informacje .....widać takie ich zasady .
        • aaga16_2 Re: Pytanie do Active Sport &spa 21.10.10, 15:38
          Witam,

Przykro mi ale musiałam przeoczyć ten wątek. Zawsze można zadzwonić do nas po nr 22 778-76-10, wtedy na pewno pomożemy.
          Już odpowiadam na Pani pytanie. Niestety nie ma takiego karnetu, ponieważ sauna jest gratis w cenie karnetu siłownia.

Z pozdrowieniami,
          Active Sport&Spa
          • prawdziwymona Re: Pytanie do Active Sport &spa 21.10.10, 21:44
            Ja korzystam z tej siłowni!!! I naprawdę cena jest adekwatna do miejsca,mówię tu o wnętrzu,atmosferze a przede wszystkim sprzęt,jest po prostu rewelacyjny.A jeśli chodzi o saune to naprawdę jak raz wejdziecie do tego miejsca to,od razu czas się znajdzie.100% Relaks.I to nie jest REKLAMA ale opinia prawdziwej klientki Pozdrawiam!!!
            • dolvita Re: Pytanie do Active Sport &spa 21.10.10, 22:03
              A ile kosztuje pojedyncze wejście do sauny?
              • aaga16_2 Re: Pytanie do Active Sport &spa 25.10.10, 15:52
                Może Pani wykupić jednorazowe wejście, które obejmuję saunę, siłownię oraz aerobik. Koszt to 30zł.

Z pozdrowieniami,
                Active Sport&Spa.
                • lucy263 Re: Pytanie do Active Sport &spa 26.10.10, 13:58
                  Jestem klientką Active Sport i jestem bardzo zadowolona - w końcu jakiś profesjonalizm w ćwiczeniach. Szczególnie rewelacyjne dla mnie są panie z aerobicu w poniedziałki i piątki. Widać że znają się na temacie. Step rewelacja - super wycisk. I bardzo dobrze po coś w końcu tam się chodzi a nie tylko dla idei.
                  • monikapm Re: Pytanie do Active Sport &spa 27.10.10, 12:12
                    Miło słyszeć pozytywne opinie, od tygodnia mam zamiar przejść się tam i zobaqczyć jak jest... a teraz zmotywowana jestem jeszcze bardziej...
                    szkoda tylko że nie ma zajęć z aerobiku przed południem... ja wtedy mam dużo czasu...
                    • prawdziwymona Re: Pytanie do Active Sport &spa 28.10.10, 19:58
                      To miejsce tak do siebie przyciąga że dla mnie jeden dzień bez siłowni i sauny to dzień stracony..smile
                      • prawdziwymona Re: Pytanie do Active Sport &spa 30.10.10, 01:58
                        Witam znalazłam wątek ,,Nowy fitness klub w Radzyminie,, wtedy kiedy było planowane otwarcie.I padały pytania czy będzie to siłownia damsko- męska!!!!! Mam nadzieje że nie bo wiele pań(tak myślę)np.takich jak ja przyciąga to że jest to tylko miejsce dla PAŃ.Jak to będzie ?Proszę o odpowiedź.Czy będzie zmieniona na Panie -Panowie?

Ps.oczywiście nie mam nic przeciwko mężczyznom,ale jest to jedno z niewielu miejsc,gdzie możemy czuć sie swobodnie..Pozdrawiam
                        • f-olka czy multisport już działa? 30.10.10, 09:58
                          jeśli tak to co obejmuje.

Dziękuję za info
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka