lyssy123 28.04.11, 15:28 Smak jest taki jak w innych "restauracjach" tej sieci? Ktoś już próbował? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
connect12345 Re: DaGrasso w Radzyminie - są już jakieś opinie? 29.04.11, 08:40 Niestety jak dla mnie słabo wypadło otwarcie Da Grasso. Czego innego się spodziewałem, nie do tego,że trzeba było czekać z dużym opóźnieniem to do tego pizza niewyrośnięta i średnio smaczna. Wolę jechać do Da Grasso do Wołomina, tam jest zawsze dobra . Odpowiedz Link
lyssy123 Re: DaGrasso w Radzyminie - są już jakieś opinie? 29.04.11, 08:59 Ech, ja również jestem rozczarowany. Pizza była zbyt sucha, a w dodatku (mimo niepoinformowania mnie o tym przy zamówieniu) musiałem dopłacić za jej przywiezienie. Żadna inna radzymińska pizzeria nie zainkasowała nigdy ode mnie dodatkowej zapłaty za dostawę... Odpowiedz Link
inneska80 Re: DaGrasso w Radzyminie - są już jakieś opinie? 29.04.11, 09:06 nie wiem jaka jest pizza ale przyznam ze otwarcie mało słyszalne.......ale na pizze na pewno sie wybiorę. Wnetrze bardzo mi sie podoba Odpowiedz Link
lyssy123 Re: DaGrasso w Radzyminie - są już jakieś opinie? 29.04.11, 09:27 Nawet na oficjalnej stronie DaGrasso nie ma informacji o otwartej w Radzyminie pizzeri. Odpowiedz Link
qucyk Re: DaGrasso w Radzyminie - są już jakieś opinie? 29.04.11, 11:39 Cóż, generalnie: pizza sucha... Wole wołomińską. Największy minus: płatność za dowóz w obrębie miasta - porażka. Żadna pizza z radzymina tego nie żąda. Porażka. Zostaje przy piccolo, zawsze pizza taka sama i nie płace za dojazd. Odpowiedz Link
moreno150 Re: DaGrasso w Radzyminie - są już jakieś opinie? 29.04.11, 12:21 Potwierdzam pizza z piccolo jest bardzo dobra, zawsze taka sama i nie jest sucha a przede wszystkim po niej mi się nie odbija cały dzień jak po innych ( w sumie nie wiem czym to się ma ) Odpowiedz Link
gajos1902 Re: DaGrasso w Radzyminie - są już jakieś opinie? 25.05.11, 18:19 Jadłem 2 pizze z DaGrasso u nich na miejscu w lokalu i jak dla mnie obie były bardzo smaczne, przy Biesiadowie gdzie jadłem hawajską z szynką (raczej mielonką) DaGrasso wypadła znakomicie lokal też super. Odpowiedz Link
marta.zbych Re: DaGrasso w Radzyminie - są już jakieś opinie? 06.05.11, 13:54 No tak typowe forum radzymin. Miały być opinie a nie obsmarowywanie się . Czytam nieraz z nudów fora innych miast i nigdzie indziej nie ma takiego zachowania. Odpowiedz Link
kchacinski Re: DaGrasso w Radzyminie - są już jakieś opinie? 06.05.11, 14:00 Usunąłem posty niezwiązane z dyskusją! Odpowiedz Link
kchacinski Re: DaGrasso w Radzyminie - są już jakieś opinie? 06.05.11, 14:13 Jak wskazuje temat wątku wyrażamy opinie na temat pizzy a nie właścicieli. Odpowiedz Link
lyssy123 Re: DaGrasso w Radzyminie - są już jakieś opinie? 18.05.11, 09:00 Mimo, że nie jestem właścicielem muszę jednak przyznać, ze Piccolo (kurczę, jak to się pisze?) robi pizzę o wiele smaczniejszą niż nowopowstałe pizzerie. Najbardziej zawodzi mnie tu (moja niegdyś ulubiona) DaGrasso Odpowiedz Link
marta.zbych Re: DaGrasso w Radzyminie - są już jakieś opinie? 18.05.11, 09:08 Zaraz znowu będzie że to autoreklama Odpowiedz Link
sceptykradzyminski Re: DaGrasso w Radzyminie - są już jakieś opinie? 06.05.11, 14:25 Panie moderatorze mam prośbę, o zachowanie tej wiadomości (chociaż przez jakiś czas), gdyż chcę dokończyć rozpoczętą dyskusję na forum "Radzymin" - tam został założony nowy wątek. pozdrawiam i z góry dziękuję Odpowiedz Link
blue.robin Piccolo smaczniejsza 25.05.11, 15:10 Próbowałam w Dagrasso i stwierdzam, że być może pizza jest tam troszkę tańsza ale napewno nie najlepsza. Pozostaje przy piccolo. pozdrawiam Odpowiedz Link
kchacinski Polityka transporotwa 25.05.11, 16:06 Mnie dostawca skasował na 4zł za dowóz (na ulotce od 3 zł), z mieszkam w miarę blisko, aż strach pomyśleć ile wzięliby do Słupna - chyba równowartość pizzy... Odpowiedz Link
blue.robin Re: Polityka transporotwa 25.05.11, 16:41 ale 4 zł mieści się w przedziale od 3zł Odpowiedz Link
kchacinski Re: Polityka transporotwa 25.05.11, 16:59 W to nie wątpię Zważywszy jednak, że do pizzerii mam z 500m to stawka za kilometr wychodzi ładna Odpowiedz Link
blue.robin Re: Polityka transporotwa 25.05.11, 17:07 Widocznie kierowca marne napiwki dostaje Przecież jakoś musi na pensje zarobić a jakby napiwki były duże to pewnie dowoziłby za darmo Odpowiedz Link
lucy263 Re: DaGrasso w Radzyminie - są już jakieś opinie? 25.05.11, 17:04 Benzyna droga Odpowiedz Link
x_alicia_x Re: DaGrasso w Radzyminie - są już jakieś opinie? 25.05.11, 19:19 DaGrasoo w Radzyminie ma przyjemny, czysty lokal, muzyka na szczęście nie jest "typu eska" no i najistotniejsze dla rodziców - jest kącik dla dzieci (Ikea). Obsługa młoda-uprzejma, chociaż z zaplecza słychać było tłukące się szkło Pizzy nie zamawialiśmy, natomiast tortilla całkiem niezła. Do tego dzieci na do widzenia dostały po balonie, a wiec osiągnęły szczyty szczęśliwości. Teraz będą mnie męczyć, żeby tam częściej zaglądać - skuteczny marketing DaGrasso, wiedzą w kogo celować Odpowiedz Link
rafal.z123 Re: DaGrasso w Radzyminie - są już jakieś opinie? 26.05.11, 12:08 Lokal ładny to prawda. Na wynos na razie nie brałem. Pizza ok, nie powaliła mnie na kolana, ale jest przyzwoita. Odpowiedz Link
lyssy123 Re: DaGrasso w Radzyminie - są już jakieś opinie? 26.05.11, 13:00 rafal.z123 napisał: Pizza (...) jest przyzwoita. A mi się marzy pizza w DaGrasso równie świetna jak w W-wie na Kochanowskiego... Odpowiedz Link
kambea Re: DaGrasso w Radzyminie - są już jakieś opinie? 30.05.11, 13:45 No niestety jest znacnzie gorzej niż w Warszawie. Jak zobaczyłam zamówiona lasagne to sie poryczałam ze śmiechu. Miało toto może z 1 cm wysokości? i było robabrane po pudełku, jak po spotkaniu z terrorysta samobójcą. Może komuś upadła i udpetał? I 10,9 za taki szajs to lekka przesada Odpowiedz Link
lyssy123 ad. Biesiadowo... :-) 30.05.11, 14:11 Jakiś czas temu oceniłem smak pizzy Biesiadowo - ocena wypadła fatalnie... Jednak wczoraj postanowiłem znów dać szansę tej pizzerii i... jest lepiej... Nie to że jest dobrze - do super smaku jeszcze jednak sporo brakuje. Ale jest progres: tym razem cała pizza została zjedzona. A co najlepsze: pizza miała być dowieziona w ciągu 45 minut, a trafiła na mój stół już po... 25 minutach (i to bez dopłaty) BRAWO!!! Popracować proszę nad smakiem i moze Picollo będzie miało godnego rywala Odpowiedz Link
marta.zbych Re: ad. Biesiadowo... :-) 30.05.11, 14:31 Typowy przykład wrednego polaka - oby komuś dosrać i żeby mu się noga podwinęła (jak dobrze pamiętam to podobne opinie pisałeś o wymianie olejów samochodowych) Odpowiedz Link
lyssy123 Re: ad. Biesiadowo... :-) 30.05.11, 14:52 Martuchna, przeczytałaś dokładnie to, co napisałem powyżej? Chyba niezbyt precyzyjnie, bo ja pochwaliłem tą pizzerię Odpowiedz Link
blue.robin Re: ad. Biesiadowo... :-) 30.05.11, 16:23 .... ja też nie wiem co nie spodobało się tej Pani bo jakby nie było pochwaliłeś tą wypowiedzią i Dagrasso i Piccolo Miło by było mieć w mieście dwie równie dobre pizzerie. Byłoby w czym wybierać. Odpowiedz Link
x_alicia_x Re: ad. Biesiadowo... :-) 30.05.11, 20:49 Dwie równe sobie, a w sumie to chyba mamy cztery miejsca gdzie podają pizzę. Nie macie przesytu tą pizzą? Powiem nieskromnie, że i tak najlepszą robię sama, więc nie muszę szukać po restauracjach, a fajnie byłoby, gdyby w Radzyminie zaistniala jakaś miła alternatywa dla pizzy No bo do Maleńkiego trudno na pararandkowe wyjście z dziećmi. Pod Dębami też nie za bardzo. Odpowiedz Link
lyssy123 Re: ad. Biesiadowo... :-) 30.05.11, 21:18 Może lody "U Małgosi"? Mam na myśli kawiarnię na JPII przy światłach... Ja tam raczej nie bywam, ale moje dziewczyny chwalą sobie ich słodkości... Odpowiedz Link
flancowany Re: DaGrasso w Radzyminie - są już jakieś opinie? 31.05.11, 18:58 Chciałem skorzystać z usług obydwu pizzerii na Reymonta, ale niestety obydwie nie przyjmują kart płatniczych. Byłem zmuszony zrezygnować, więc swojej opinii nie wyrażę. Odpowiedz Link
radzyminiak255 Do flancowany 31.05.11, 21:52 To naucz się nosić trochę gotówki bo z głodu umrzesz, a na kartach i tak pewnie masz debet no ale wszyscy wiedzą że hrabia flancowany ma kartę kredytową . Ciekawe czy za zapałki też płacisz kartą? Pewnie dzięki takim jak Ty w sklepach przy kasach są karteczki z napisem PŁATNOŚĆ KARTĄ POWYŻEJ 10 PLN Odpowiedz Link
x_alicia_x Re: Do flancowany 31.05.11, 22:15 Pizza kosztuje zwykle trochę ponad 10zł. A poza tym DaGrasso to sieciówka, zorganizowanie terminala, abonament i prowizje nie są wówczas takim obciążeniem, jak dla małych sklepików, myślę, że to kwestia czasu. Byle by tylko klienci dopisywali. Odpowiedz Link
flancowany Re: Do flancowany 01.06.11, 09:24 > To naucz się nosić trochę gotówki bo z głodu umrzesz, a na kartach i tak pewnie > masz debet no ale wszyscy wiedzą że hrabia flancowany ma kartę kredytową . Cie > kawe czy za zapałki też płacisz kartą? Pewnie dzięki takim jak Ty w sklepach pr > zy kasach są karteczki z napisem PŁATNOŚĆ KARTĄ POWYŻEJ 10 PLN Widziałeś w menu pizzę za 10 zł którą można nakarmić trzyosobową rodzinę? Bo ja nie. Może mam wielkomiejskie przyzwyczajenia ale dla mnie oczywistością jest że w lokalach gastronomicznych można płacić kartami płatniczymi. A o stan moich finansów nie musisz się martwić. Jak już wielokrotnie powtarzałem na tym tym forum to sklep jest dla klienta a nie klient dla sklepu, więc jeśli tutejsi przedsiębiorcy nie są zainteresowani moimi pieniędzmi to narzucać im się nie będę. Dlatego swoje pieniądze w Radzyminie zostawiam tam gdzie przyjmują karty płatnicze i mają czynne w takich godzinach w których zwykle przejeżdżam przez Radzymin. Odpowiedz Link