Dodaj do ulubionych

szum w nocy

31.08.11, 21:32
Przez ostanie noce słyszę w Radzyminie jakiś dziwny szum nocy... Trudno mi określić skąd pochodzi. Wydaje mi się, że jego źródło może pochodzić gdzieś z okolic Coca-Coli, ale nie jestem pewna. Czy Wy też go słyszycie? Ciekawa jestem co jest jego źródłem i czy to długo potrwa... uncertain
Obserwuj wątek
    • totomoto Re: szum w nocy 01.09.11, 07:25
      a w jakiej odległości mieszkasz od coca coli?
      ja często słyszę dziwne hałasy z tej firmy a mieszkam w odległości 1,5km, może dzisiejszej nocy się przysłucham, bo niestey ostatnio śpię bardzo twardym snem po męczących dniachsad
      • karolkaka Re: szum w nocy 01.09.11, 07:54
        A może to z oczyszczalni ścieków?
        • chicola Re: szum w nocy 01.09.11, 14:04
          Zazdroszczę głębokiego snu...

Mieszkam ok. 2 km od Coli. Być może to oczyszczalnia... Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś kto mieszka blisko źródła tego szumu... Ciekawi mnie to...i drażni uncertain Lubię te radzymińskie ciche noce.
          • lucy263 Re: szum w nocy 01.09.11, 14:40
            A może za dużo woskowiny?
            • reymonta9999 Re: szum w nocy 01.09.11, 15:21
              Mieszkam na osiedlu reymonta i żadne szumy mi nie przeszkadzają!To ile będzie?1.5-2km po prostej?Może niektórzy są przewrażlwieni?
              • chicola Re: szum w nocy 02.09.11, 12:05
                Tak, ja i moi znajomi, którzy też słyszą ten szum, jesteśmy przewrażliwieni i nie myjemy uszu.

Czy Wy macie jakiś przymus pisania, nawet jeśli nie macie nic mądrego do powiedzenia...?
                • ak_2005 Re: szum w nocy 02.09.11, 15:20
                  Chicola, to może być elektrociepłownia w Cc
    • agatkor Re: szum w nocy 20.05.13, 09:41
      Szum słychać i w mojej okilicy. Urządzenia pracują od godz. 21 do 6 rano czyli w godzinach ociszy nocnej. Tez mam infoamcje, że szum jest generowny przez urządzenia Coca-coli.
      Zamierzam interweniować w Urzędzie Miasta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka