Dodaj do ulubionych

PROTEST OGÓLNO POLSKI CENY PALIW

24.01.12, 17:05
WITAM ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO PROTESTU OGÓLNO POLSKIEGO 28.01.2012 WIECEJ NATekst linka
Obserwuj wątek
    • flancowany OGÓLNOPOLSKI 24.01.12, 17:27
      OGÓLNOPOLSKI pisze się łącznie. sad
      Że nie wspomnę o składni samego tematu.
      Jak się ludzi do czegoś nawołuje to niech to nie będzie niechlujne.
      • radzyminiak2 Re: OGÓLNOPOLSKI 24.01.12, 23:36
        Ojojojoj flancowany jakiś Ty spostrzegawczy. Jakoś mimo błędu zrozumiałem intencje jakie przekazał w swoim poście autor. Bardzo bieżący problem i bardzo ważny i chętnie przyłączę się do takiego protestu. Z drugiej strony to ciekawe zjawisko, że zawsze znajdzie się taki co to zauważy brak kropki nad "i" a słowem nie wspomni o wadze tematu...
        • flancowany Re: OGÓLNOPOLSKI 25.01.12, 07:59
          A co ja poradzę że estetą jestem?!

Rozumiem przesłanie protestu bo sam jestem klientem stacji paliw ale bardzo mi nie odpowiada upolitycznienie tej akcji i podłączanie się do niej partii politycznych.
          • rypioze Re: OGÓLNOPOLSKI 25.01.12, 09:26
            Windowanie cen nie jest polityczne,protest już tak.Skandal ze Smoleńskiem nie jest polityczny,prośba jego wyjaśnienia już tak.Każda inicjatywa opozycji jest polityczna.Ma być jak za komuny - krytyka tak,ale konstruktywna.Kto podniesie rękę i td.Tak ma być Panie Esteto?
            • flancowany Re: OGÓLNOPOLSKI 25.01.12, 09:43
              TAK!
          • gabczarny Re: OGÓLNOPOLSKI 25.01.12, 15:41
            flancowany napisał:

> A co ja poradzę że estetą jestem?!
            >
            > Rozumiem przesłanie protestu bo sam jestem klientem stacji paliw ale bardzo mi
            > nie odpowiada upolitycznienie tej akcji i podłączanie się do niej partii polity
            > cznych.
            > estetą ?I umiesz żyć w tak niechlujnym Państwie jak Polska brud i syf co ci przeszkadza to żę popełniłem zwykłą literówkę liczy się chęć czegoś zrobienia a nie bycia betonem i narzekania w domowym zaciszu dlaczgo my Polacy niepotrafimy być solidarni nieważne czy masz kasę czy też cierpisz na jej brak ważne byś coś chciał zrobić dla dobra wszystkich a nie tylko siebie ceny paliw są bardzo wysokie niechodzi tylko oto że się jest kierowcą i odwiedza się stacjie benzynowe i zostawia się coraz wiecej kasy ale też o to że drożęje wszystko trasport,jedzenie itp co z tego że bendziesz miał pracę i tak niedługo poziom życia polaków spadnie do poziomu ukrainy.A to co teraz piszemy sobie na tym forum bendzie monitorowane to o taką Polskę demokratyczną gineli ludzie na ulicach po co oni walczyli byśmy my teraz wszystko stracili
            • rypioze Re: OGÓLNOPOLSKI 25.01.12, 17:41
              Po tym wpisie Estetę chyba szlag trafi.
              • wimperga Re: OGÓLNOPOLSKI 25.01.12, 19:27
                rypioze napisał:

> Po tym wpisie Estetę chyba szlag trafi.

Ależ skąd najwyżej bendzie trochę zdenerwowany.
                big_grin
            • flancowany Re: OGÓLNOPOLSKI 25.01.12, 18:35
              No właśnie o co walczyli?
              O socjalizm z ludzką twarzą?
              O to żeby żyć jak w kapitalizmie a pracować jak w socjalizmie?

Te wszystkie wydatki socjalne o które walczyli teraz trzeba sfinansować. Nie ma nic za darmo.
              • 3-miki99 Re: OGÓLNOPOLSKI 25.01.12, 20:28
                TE FLANCOWANY W ZĄBEK CZESANY zajmij się swoimi Łąkami Radz. i nie wkurzaj ludzi, jak Cię temat nie interesuje to się nie odzywaj, a do estety to Ci jeszcze dużo brakuje
                • flancowany Re: OGÓLNOPOLSKI 25.01.12, 22:24
                  Cóż za elokwencja i siła argumentów.
                  Przez grzeczność nie wspomnę o kulturze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka