gabczarny 24.01.12, 17:05 WITAM ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO PROTESTU OGÓLNO POLSKIEGO 28.01.2012 WIECEJ NATekst linka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flancowany OGÓLNOPOLSKI 24.01.12, 17:27 OGÓLNOPOLSKI pisze się łącznie. Że nie wspomnę o składni samego tematu. Jak się ludzi do czegoś nawołuje to niech to nie będzie niechlujne. Odpowiedz Link
radzyminiak2 Re: OGÓLNOPOLSKI 24.01.12, 23:36 Ojojojoj flancowany jakiś Ty spostrzegawczy. Jakoś mimo błędu zrozumiałem intencje jakie przekazał w swoim poście autor. Bardzo bieżący problem i bardzo ważny i chętnie przyłączę się do takiego protestu. Z drugiej strony to ciekawe zjawisko, że zawsze znajdzie się taki co to zauważy brak kropki nad "i" a słowem nie wspomni o wadze tematu... Odpowiedz Link
flancowany Re: OGÓLNOPOLSKI 25.01.12, 07:59 A co ja poradzę że estetą jestem?! Rozumiem przesłanie protestu bo sam jestem klientem stacji paliw ale bardzo mi nie odpowiada upolitycznienie tej akcji i podłączanie się do niej partii politycznych. Odpowiedz Link
rypioze Re: OGÓLNOPOLSKI 25.01.12, 09:26 Windowanie cen nie jest polityczne,protest już tak.Skandal ze Smoleńskiem nie jest polityczny,prośba jego wyjaśnienia już tak.Każda inicjatywa opozycji jest polityczna.Ma być jak za komuny - krytyka tak,ale konstruktywna.Kto podniesie rękę i td.Tak ma być Panie Esteto? Odpowiedz Link
gabczarny Re: OGÓLNOPOLSKI 25.01.12, 15:41 flancowany napisał: > A co ja poradzę że estetą jestem?! > > Rozumiem przesłanie protestu bo sam jestem klientem stacji paliw ale bardzo mi > nie odpowiada upolitycznienie tej akcji i podłączanie się do niej partii polity > cznych. > estetą ?I umiesz żyć w tak niechlujnym Państwie jak Polska brud i syf co ci przeszkadza to żę popełniłem zwykłą literówkę liczy się chęć czegoś zrobienia a nie bycia betonem i narzekania w domowym zaciszu dlaczgo my Polacy niepotrafimy być solidarni nieważne czy masz kasę czy też cierpisz na jej brak ważne byś coś chciał zrobić dla dobra wszystkich a nie tylko siebie ceny paliw są bardzo wysokie niechodzi tylko oto że się jest kierowcą i odwiedza się stacjie benzynowe i zostawia się coraz wiecej kasy ale też o to że drożęje wszystko trasport,jedzenie itp co z tego że bendziesz miał pracę i tak niedługo poziom życia polaków spadnie do poziomu ukrainy.A to co teraz piszemy sobie na tym forum bendzie monitorowane to o taką Polskę demokratyczną gineli ludzie na ulicach po co oni walczyli byśmy my teraz wszystko stracili Odpowiedz Link
wimperga Re: OGÓLNOPOLSKI 25.01.12, 19:27 rypioze napisał: > Po tym wpisie Estetę chyba szlag trafi. Ależ skąd najwyżej bendzie trochę zdenerwowany. Odpowiedz Link
flancowany Re: OGÓLNOPOLSKI 25.01.12, 18:35 No właśnie o co walczyli? O socjalizm z ludzką twarzą? O to żeby żyć jak w kapitalizmie a pracować jak w socjalizmie? Te wszystkie wydatki socjalne o które walczyli teraz trzeba sfinansować. Nie ma nic za darmo. Odpowiedz Link
3-miki99 Re: OGÓLNOPOLSKI 25.01.12, 20:28 TE FLANCOWANY W ZĄBEK CZESANY zajmij się swoimi Łąkami Radz. i nie wkurzaj ludzi, jak Cię temat nie interesuje to się nie odzywaj, a do estety to Ci jeszcze dużo brakuje Odpowiedz Link
flancowany Re: OGÓLNOPOLSKI 25.01.12, 22:24 Cóż za elokwencja i siła argumentów. Przez grzeczność nie wspomnę o kulturze. Odpowiedz Link