06.02.12, 23:09
Mam zamiar sie zapisac na siłownie(myslalam o active spa) ale moim problemem jest wstyd.. jestem dosc grubiutka, a tam widzialam mlodego Pana na tej siłowni.. Nie wiem czemu mam wrazenie ze ktos sie bedzie ze mnie smial, lub cos.. Czy na tej siłowni macie takie odczucia ? Co mozecie mi polecic ?
Obserwuj wątek
    • mszewczyk75 Re: siłownia 07.02.12, 05:58
      Młody człowiek chce być piękny, dorosły bogaty a stary tylko zdrowy ... zatem szkoda czasu na małostkowość.

Odpowiedz sobie na pytanie: Co jest dla mnie najważniejsze ?
      1. czy jest to zdrowy tryb życia, lepsza kondycja, samopoczucie i wygląd
      2. czy zestaw kompleksów i ukrywanie się przez krytyką

Zanim zaczniesz i jeżeli nie masz przeciwwskazań zdrowotnych, przygotuj sobie plan treningowy dostosowany do twoich możliwości i potrzeb (z pomocą instruktora lub ew. internetu np. www.micoach.com). Realizuj go krok po kroku, etap po etapie. Z czasem zmęczenie będzie ustępować, wzrastać będzie wydolność organizmu, siła oraz pewność siebie.

Bądź przygotowana na każdy trening tak abyś była świadoma, że dzisiaj masz do pokonania np: 2 km na bieżni, 15 minut na rowerze, 10 na steperze ... i odrobinę wstydu.

Korzystaj z przenośnego odtwarzacza i słuchawek - ulubiona muzyka czy ciekawa lektura w formie audiobooka pomoże pokonać znużenie treningiem.
    • pallag Re: siłownia 27.02.12, 13:44
      Chodziłam tam jakiś czas jak było jeszcze tylko dla Pań. Podobało mi się bardzo. Teraz po zmianie nie byłam... jakoś nie mogę się przełamać uncertain Dziś się wybieram po pracy big_grin
      • inneska80 Re: siłownia 06.03.12, 12:05
        chodze na aerobik i faktycznie mężczyzn widac mało tylko przy wejsciu - jest tylko jedno wielkie ale..... bardzo mała szatnia dla kobiet........jak przyjdzie na sam aerobik 20 osób to nie ma się gdzie przebrać.
        • radzymin_123 Re: siłownia 07.03.12, 07:11
          Jest fitness Forma w stolarce w Wolominie jeszcze.
        • marta.zbych Re: siłownia 07.03.12, 11:35
          Zgadzam się co do szatni. Właściciel powinni coś zmienić bo ten pokoik do przebrania się jest zdecydowanie za mały. Nie można się w spokoju przebrać, nie ma na czym usiąść (1,5 m ławki to za mało dla kilkunastu kobiet i trzeba uważać żeby nie dostać drzwiami jak ktoś wchodzi.
          • activesport Re: siłownia 07.03.12, 18:07
            Szanowni Państwo,
            Dziękujemy za te uwagi. Jesteśmy otwarci i staramy się zadowolić naszych klubowiczów pod każdym względem. Oczywiście już od dawna wiemy o problemie z szafkami dla Pań. W miarę możliwości staramy się powiększyć szatnie damską. Jest to chwilowy brak miejsc, oczywiście dzieje się tak tylko w czasie zajęć fitness. Prosimy o chwilę cierpliwości smile

Z pozdrowieniami,
            Active Sport&Spa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka