zuzannaradzymin 18.09.12, 13:12 Mam pytanie - swego czasu zastanawiałam się nad wyborem szkoly dla córki - ze względów finansowych poszła do SP1 - czy Praxis szkoła w Łąkach podjęła działalność. Czy ktoś posłał tam dzieci Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
praxis.edu Re: Praxis 18.09.12, 16:28 Witam, niestety w związku z niedotrzymaniem terminu przez wykonawcę wykładziny w budynku, zdecydowaliśmy o przesunięciu uruchomienia szkoły na przyszły rok. Uznaliśmy, że tak będzie przede wszystkim z korzyścią dla dzieci. Klasa, która miała się utworzyć to były same sześciolatki, stąd też w porozumieniu z rodzicami zdecydowaliśmy o spokojnym dokończeniu prac. Obecnie wyłoniony wykonawca zastępczy prace zakończył, klasy są już pomalowane i praktycznie budynek jest gotowy do użytkowania. Specyfika funkcjonowania placówek oświatowych nie pozwala na otwarcie szkoły w ciągu roku szkolnego. Dlatego też ruszamy za rok. Wcześniej jednak odbędą się Dni Otwarte, na których zaprezentowana zostanie nasza oferta. Odpowiedz Link
pkarpinsky Re: Praxis 25.05.13, 13:12 Czy wiadomo już czy szkoła Praxis ruszy od września? Chciałbym rozważyć wszystkie opcje edukacji dla mojego dziecka dostępne w Radzyminie. pzdr Odpowiedz Link
praxis.edu Re: Praxis 26.05.13, 12:41 Witam, "Praxis" rozpoczyna działalność od września. Wszystkich zainteresowanych rodziców zaprosimy wkrótce na "dzień otwarty", gdzie będzie okazja, żeby obejrzeć szkołę, poznać nauczycieli, dowiedzieć się więcej o planach i zasadach funkcjonowania placówki. Oczywiście wszelkimi informacjami służymy również telefonicznie (608 11 33 08) i zapraszamy do szkoły w dowolnym terminie. Odpowiedz Link
praxis.edu Re: Praxis 09.06.13, 22:20 Serdecznie zapraszamy już w najbliższy piątek o 18:00 na spotkanie informacyjne dla rodziców i dzieci zainteresowanych nauką w zerówce i klasie I w roku szkolnym 2013/2014. W czasie, gdy dzieci pod okiem naukowców z Małego Inżyniera będą robić różne eksperymenty chemiczne, rodzice będą mieli okazję dowiedzieć się wszystkiego o szkole i kadrze. Do zobaczenia! Odpowiedz Link