Dodaj do ulubionych

Nowa przychodnia Słupno

07.04.15, 10:00
Czy ktoś wie coś o nowej przychodni w Słupnie? Jacy lekarze przyjmują i godziny otwarcia? Ktoś coś?
Obserwuj wątek
    • karolina0401 Re: Nowa przychodnia Słupno 07.04.15, 18:55
      Amel Med. ul. Jana Pawła II.
      • 31irena Re: Nowa przychodnia Słupno 08.04.15, 15:15
        Podobno mają być specjaliści. Na razie odpłatnie, ale ma być kardiolog, gastrolog, endokrynolog itp.
    • ama-rek Re: Nowa przychodnia Słupno 08.04.15, 07:50
      Godzin otwarcia dokładnie nie znam,ale na nfz czynna dopiero od 1 maja.Teraz wizyty prywatne i badania krwi,moczu itd..
      • 193beata Re: Nowa przychodnia Słupno 08.04.15, 08:24
        To dobrze że powstaje Przychodnia w Słupnie bo tak to trzeba było jeździć tak daleko i stać w długich kolejkach. Ciekawe czy przyjmują teraz lekarze pierwszego kontaktu i pediatra?
        • karolina0401 Re: Nowa przychodnia Słupno 09.04.15, 13:37
          zdobyłam nr tel. do tej przychodni 22 760 47 98,mozna zadzwonić i zapytać ja wiem ze będzie na nfz internista i pediatra ale to dopiero od maja
          • 193beata Re: Nowa przychodnia Słupno 10.04.15, 10:20
            maja już stronę internetową nawet amelmed.pl/ smile
            • 193beata Re: Nowa przychodnia Słupno 07.05.15, 13:07
              ostatnio była w przychodni i obecnie internistę i pediatrę mają za wizytę tylko 5 zł, jak za prywatną wizytę to naprawdę korzystnie jest, nie trzeba rano wstawać żeby się zapisać i tylko 5 zł i co najważniejsze recepty są refundowane czyli tak samo to się odbywa jak przy normalnej wizycie u lekarzasmile
              • franka20 Re: Nowa przychodnia Słupno 08.05.15, 12:39
                ...a w tą sobotę jest dzień otwarty w przychodni i można poszczególne badania wykonać za symboliczną złotówkę, oraz skorzystać z wizyty u kardiologa za 79zł .Cena moim zdaniem dość przystępna jak na Radzymin .
    • radzyminiacy_2015 supermarket 14.04.15, 22:33
      forum.gazeta.pl/forum/w,14936,157276948,,nowy_supermarket_protest.html?v=2
    • atapi1 Re: Nowa przychodnia Słupno 22.04.15, 09:46
      Niestety nie współpracują z prywatnymi ubezpieczalniami medycznymi sad
      • 1kolega.pl Re: Nowa przychodnia Słupno 13.06.15, 08:45
        Mają dobrych lekarzy,ze specjalizacjami.Podoba mi się,że każda wizyta to dokładny wywiad z pacjentem oraz szczegółowe badanie.Pielęgniarki sympatyczne,uśmiechnięte,mają dużą wiedzę.Bardzo sympatyczna jest rejestratorka,taka młodziutka z długimi ciemnymi włosami.Zawsze taka spokojna i opanowana a wiadomo,że pacjenci są różni.
        • 1kolega.pl Re: Nowa przychodnia Słupno 13.06.15, 08:47
          ma pan racje.
          • 1kolega.pl Re: Nowa przychodnia Słupno 13.06.15, 08:48
            ma pan rację.
        • sloneczko885 Re: Nowa przychodnia Słupno 14.06.15, 00:33
          Byłam kilka razy w tej przychodni i naprawdę atmosfera jest miła.Kierownik to sympatyczny i bardzo kompetentny człowiek.Pani dr internistka zrobiła na mnie cudowne wrażenie.Pielęgniarki mają wspaniałe podejście do pacjentów.Jeśli chodzi o rejestratorki to p.Aneta jest odpowiednią osobą na tym stanowisku.Źyczę personelowi sukcesów w ich pracy.
          • 31irena Re: Nowa przychodnia Słupno 26.06.15, 19:39
            miałam przyjemność być w tej przychodni. Rzeczywiście pani dr internistka jest bardzo przyjemna i dokładna. Jesli chodzi o rejestratorki, to byłam bardzo miło przyjęta przez miłą, młodą i zawsze uśmiechniętą blondynkę w okularach, wytłumaczyła mi bardzo szczegółowo i wyczerpująco jak będzie funkcjonować nowa przychodnia. Jeżeli wszystkie rejestratorki byłyby tak miłe i dobrze przekazywały informacje, w żadnej przychodni nie byłoby bałaganu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • sloneczko885 Re: Nowa przychodnia Słupno 30.06.15, 13:58
              Owszem,moźe i uśmiechnięta,ale trajkocze jak nakręcona.Pamiętam Ją z innej przychodni.Mogłaby być bardziej cicha i skromniejsza.
              • 1kolega.pl Re: Nowa przychodnia Słupno 01.07.15, 10:41
                Zgadzam się z tą opinią.Coś mi się wydaje,że to sama zainteresowana tak o sobie pisze.Pracownikom przychodni życzę miłej pracy.
                • pacjent321 Re: Nowa przychodnia Słupno 02.07.15, 22:47
                  Mam nadzieję,że jak będę tam następnym razem to nie przerwę głośnego śmiechu blondynce w ostatnim gabinecie bo jej miejsce jest w rejestracji.Pozostały personel serdecznie pozdrawiam.
                • sloneczko885 Re: Nowa przychodnia Słupno 10.07.15, 18:33
                  Jestem pewna,źe ma pan rację.Musi się dowartościować.Tylko nie tędy droga.
    • stefan1965 Re: Nowa przychodnia Słupno 29.08.15, 12:45
      Przychodnia jak przychodnia, duży plus to brak kolejek jak do tej pory .Zobaczymy jak to się rozwinie dalej ,ale na tą chwile wrażenia jak najbardziej pozytywne.
    • kasia1736 Re: Nowa przychodnia Słupno 02.09.15, 11:48
      Zgadzam sie z wypowiedzią wyżej, miła atmosfera mili lekarze oby tak dalejwink
      • miron14 Re: Nowa przychodnia Słupno 18.09.15, 13:38
        Pediatra - wg mojej oceny bardzo dobra. Ale mam małe porównanie bo tylko z lekarzami z Radzymina z Centrum Bitwy Warszawskiej, gdzie od lat z dziećmi chodzę i zawsze mam uczucie, ze jestem tam niemile widziana i lepiej żebym w ogóle nie przychodziła. Tutaj w Słupnie to oczywiście inny standard, bo oni szukają pacjentów, więc każdy się stara. I faktycznie bardzo mili są i tylko dlatego z dziećmi będę na razie do nich chodzić bo do Radzymina i tak trudno się dostać a lekarze wszędzie moim zdaniem nie leczą przyczyny choroby tylko objawy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka