Dodaj do ulubionych

Forum osiedla Victoria

15.09.06, 21:39
To jest oficjalne forum osiedla Victoria w radzyminie.
www.osvictoria.mojeforum.net
Mamy swoje powody by nasze forum bylo zamknięte. Wszystkie osoby których nie
bylo na ostatnim spotkaniu i nie podaly swojego nicka, winny się skontaktować
ze mną pod numerem gg 1914481 lub numerem gg matthewo 36017.
Obserwuj wątek
    • andrzej5219 Re: Forum osiedla Victoria 17.09.06, 13:14
      > ...To jest oficjalne forum osiedla Victoria w radzyminie....>
      Hohoho...a z czyjego nadania ? wink
      O ile pamiętam to nie było żadnej mowy o jego oficjalności a tylko miało służyć
      do uzgadniania spraw na styku z JWC, a tu proszę - daj kurze grzędę a .....
      tak naprawdę to forumowicze zagłosują wpisami co jest dla
      nich "oficjalne", "przydatne", itp.
    • akks2004 Re: Forum osiedla Victoria 20.09.06, 09:29
      Oficjalne forum?? A to jest nieoficjalne?? ..Na oficjalne to chyba mają dostęp
      wszyscy? ....Kierownik Sambortt knuje na zamkniętym forumsmile ...A jak wyknuje
      coś co nie spodoba się innym mieszkańcom, którzy albo nie mają neta, albo nie
      mają dostepu do "oficjalnego" forum? I podjęta zostanie jakaś decyzja bez
      uzgodnienia z resztą mieszkańców?? I co wtedy Kierowniku Sambortt?? ....Jak
      wyodrębni się już Wspólnota, to też będą spotkania tylko na "oficjalnym"
      forum?? ...Oj czuję, że będzie fajniewink
    • rembel Re: Forum osiedla Victoria 22.09.06, 12:05
      Kolego, a my zapraszamy w gościnne progi naszego forum ! I nie traktuj nas
      tylko jako słupa ogłoszeniowego, na tym Forum podjęto już bardzo wiele
      ciekawych i ważnych dla Radzyminiaków inicjatyw. A Victoria to też Radzymin -
      po co się izolować smile
    • krobi Re: Forum osiedla Victoria 27.09.06, 23:30
      sambortt napisał:

> To jest oficjalne forum osiedla Victoria w radzyminie.
      > www.osvictoria.mojeforum.net
      > Mamy swoje powody by nasze forum bylo zamknięte. Wszystkie osoby których nie
      > bylo na ostatnim spotkaniu i nie podaly swojego nicka, winny się skontaktować
      > ze mną pod numerem gg 1914481 lub numerem gg matthewo 36017.
      ja tez jestem posiadaczem mieszkania na os Victoria, ale jak na razie tylko
      na odleglosc, nie udalo mi sie jak do tej pory przybyc na jakiekolwiek zebranie
      i wszystkie informacje o osiedlu czerpalam z forum, no i chcialabym to
      kontynuowac na tym nowym forum, ale moze zabrzmi to dziwnie - ja nie wiem co
      oznacza slowo "nicek" i i te inne numery "gg" ? Czyli jak mam sie
      skontaktowac ? Pozdrowienia
      • madfighter Re: Forum osiedla Victoria 28.09.06, 06:17
        Sprawdź pocztę. Jeśli jesteś mieszkańcem os. Victoria na pewno pomożemy Ci, byś
        mógł uczestniczyć w życiu osiedla.
        • student6 Re: Forum osiedla Victoria 28.09.06, 07:37
          A mówią, że osiedla zamknięte nie prowadzą to gettoizacji społeczeństwa...
          • madfighter Re: Forum osiedla Victoria 28.09.06, 08:18
            student6 napisał:
            > A mówią, że osiedla zamknięte nie prowadzą to gettoizacji społeczeństwa...

Z jednej strony masz rację. Skoro mamy stanowić jedną społeczność to lepiej i
            dla nas, przyszłych mieszkańców, oraz dla Was, obecnych mieszkańców Radzymina,
            byłoby wspólne miejsce do dyskusji i wymiany zdań. Tylko powiedzmy sobie
            szczerze - jest realna szansa na stworzenie wspólnego (bardziej zaawansowanego
            opcjonalnie) forum dyskusyjnego? Gdyby taka szansa była, po załatwieniu naszych
            problemów z developerem z chęcią będę namawiał innych na wspólne miejsce do
            dyskusji.
            Z drugiej strony, jeśli dana osoba prosi o pomoc to chyba grzechem nie jest,
            jeśli się jej pomoże?

Pozdrawiam i życzę powodzenia w wyborach
            • akks2004 Re: Forum osiedla Victoria 28.09.06, 12:31
              Witam. A co z mieszkańcami, którzy mają dostęp tylko do strony gazety (jak ja w
              pracy) a nie mają dostepu do oficjalnego forum mieszkańców victorii? Można
              liczyć na jakieś raporty? wink Pozdrawiam
              • szajma Re: Forum osiedla Victoria 25.11.06, 19:55
                nie wiem dokładnie o co wam chodzi z tymi forami... wyszło z tago jakieś
                straszne halo. piszę tam, gdzie akurat trafię. mam miłe wieści... dla mnie miłe
                i swoją radością chciałabym się z wami podzielić. dziś, za dosłownie niecałą
                godzinkę wprowadzam się do swojego mieszkanka na osiedlu wiktoria. witam
                wszystkich i pozdrawiam. do zobaczenia w realu smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka