necia27 26.06.07, 19:37 Czy ktoś z was wie gdzie jest jakaś stadnina koni w Radzyminie? Bo wiem,że gdzieś w bardzo bliskich okolicach Radzka s a dwie stadniny.A może jakaś stronka internetowa,bo nic nie udaje mi się znależć w necie. Dzieki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
picooz Re: Stadnina koni 26.06.07, 20:59 Kiedyś trzymałem swojego konia w stadninie DRAGON na Wróblewskiego w Radzyminie Byłem zadowolony pozdr Krzysiek Odpowiedz Link
necia27 Re: Stadnina koni 27.06.07, 10:41 Kiedyś trzymałem swojego konia w stadninie DRAGON na Wróblewskiego w Radzyminie Byłem zadowolony pozdr Krzysiek a możesz napisać gdzie to jest bo jakoś nie bardzo wiem Odpowiedz Link
smietankowa Re: Stadnina koni 27.06.07, 08:09 tutaj jest klub jeździecki (Słupno) www.hippicapolonia.pl/ a stadnina z pensjonatem jest w Słupnie przy Jana Pawła po stronie numerów nieparzystych (widać z ulicy często konie na wybiegu) Odpowiedz Link
szifox Re: Stadnina koni 27.06.07, 09:06 z tego co słyszałem to Hippica Polonia jest stowarzyszeniem i nie prowadzi działalności gospodarczej Odpowiedz Link
smietankowa Re: Stadnina koni 27.06.07, 10:43 owszem, ale ja nie wiem czy pani chce jeżdzić, czy konika przechować a ta stadnina druga prowadzi Odpowiedz Link
necia27 Re: Stadnina koni 27.06.07, 10:44 nie kojarze tej ul.Wróblewskiego w Radzyminie ja chce jezdzic Odpowiedz Link
pawlik36 Re: Stadnina koni 27.06.07, 11:51 w Łąkach zaraz za domem weselnym ,"Stajnia u Olka" Odpowiedz Link
szifox Re: Stadnina koni 27.06.07, 12:12 pawlik36 napisał: > w Łąkach zaraz za domem weselnym ,"Stajnia u Olka" to jest w tym samym miejscu co OXER ? ... bo akurat ten znajduje się na czarnej liście organizacji walczących z exportem koni z przeznaczeniem na rzeź Odpowiedz Link
szifox Re: Stadnina koni 27.06.07, 12:13 jawsieci.pl/patronaty/mustang/konie/index.htm WYKAZ EKSPORTERÓW ŻYWYCH KONI: - Cosmos Częstochowa - Oxer Łąki Radzymińskie k/Warszawy - Polsim Wichrowski Opoczno - Export-Import Urszula Królikowska Michałowice k/Warszawy - Skup i Eksport Koni Rzeźnych Kalinowski Edward Dabrowa Białostocka - Skup i Eksport Koni Rzeźnych Adam Pietruś Podkraśne k/Zamościa - Łętowski Roman Świeck Wielki k/Wyskokiego Mazowieckiego - PPHUW Fino Szcześniak Marian - Luka bazy k/Pułtuska, Ciechanowa i Makowa - POL-MADI sp. z o.o. Chronówek (Bottura Import SRL. Włochy) - pp. Stremler Milanówek k/Warszawy - INTER API Sp z o. o. (interapi@wp.pl) Odpowiedz Link
picooz Re: Stadnina koni 27.06.07, 17:03 SK Dragon ul Wróblewskiego 2 0 22 786 61 46 Jadąc ulica Weteranów w stronę Nieporętu skręcasz w prawo przy krzyżu. Przejezdzasz tory i po prawej stronie (ok100 m za torami) jest firma New Yorker Materace to własnie tam. Właściciel tej firmy prowadzi równiez stadninę koni. Nie wiem czy mozna tam pojeżdzić z instruktorem gdyz ja tam trzymałem własnego konia. Ale spróbuj, zapytaj pozdr Odpowiedz Link