anakonda17 Re: Liberalizacja dostepu do zawodow 21.06.09, 10:19 I co liberalna hałastro? Ten temat nie jest dla wasz aż tak ważny? Po prostu chcieliście troche sobie poujadać. Jaką ja mam alergię na takich ludzi. Odpowiedz Link
radzradz Re: Liberalizacja dostepu do zawodow 21.06.09, 11:07 Ale o co chodzi? 17 w Twoim niku zdradza wszystko. Chacinski zabanuj go za halastre. Odpowiedz Link
aa9612bydleludzkie Re: Liberalizacja dostepu do zawodow 22.06.09, 16:30 Jestem zdecydowanie za otwarciem dostępu do zawodów. O co tu chodzi też zapytam? Odpowiedz Link
kchacinski Re: Liberalizacja dostepu do zawodow 22.06.09, 18:41 Liberal domagał się tego tematu. Miał bardzo duzo do powiedzenia w tej kwesti w wątku dotyczącym zmiany mojego nicka. Tutaj jednak zamilkł. Odpowiedz Link
liberal-2 Re: Liberalizacja dostepu do zawodow 22.06.09, 20:47 Nie piszę, bo wszystko co napisałem skasowałeś. Nie mogłeś przenieść tych wypowiedzi tutaj? Administratorzy tego forum stosują cenzurę pod byle pretekstem. I to jest smutne. Na rzeczową dyskusję na argumentu brak jest niestety już miejsca. Ja się zgadzam z moim poprzednikiem abydleludzkie. Dostęp do KAŻDEGO zawodu powinien być otwarty. Rynek złych fachowców usunie. Odpowiedz Link
radzradz Re: Liberalizacja dostepu do zawodow 22.06.09, 21:23 Tez sie pod tym podpisuje 2 rekami. Odpowiedz Link
kchacinski Re: Liberalizacja dostepu do zawodow 22.06.09, 22:49 Gdybym mógł to bym przeniósł. Niestety gazeta.pl nie daje do dyspozycji takich narzędzi czego żałuję. Wtedy nie musiałbym niczego kasować. Odpowiedz Link
liberal-2 copy-paste 22.06.09, 23:02 Czyżby? Wystarczyło skopiować to co ciekawe. Mim zdaniem lepiej, niech postronny czytelnik oceni, kto rzuca mięsem, kto jest chamski, kto jest rzeczowy a kto pisze nie na temat. Liberalizacja dostepu do zawodow kchacinski 20.06.09, 09:09 Odpowiedz Szalej do woli Re: Liberalizacja dostepu do zawodow anakonda17 21.06.09, 10:19 Odpowiedz I co liberalna hałastro? Ten temat nie jest dla wasz aż tak ważny? Po prostu chcieliście troche sobie poujadać. Jaką ja mam alergię na takich ludzi. Re: Liberalizacja dostepu do zawodow radzradz 21.06.09, 11:07 Odpowiedz Ale o co chodzi? 17 w Twoim niku zdradza wszystko. Chacinski zabanuj go za halastre. Re: Liberalizacja dostepu do zawodow aa9612bydleludzkie 22.06.09, 16:30 Odpowiedz Jestem zdecydowanie za otwarciem dostępu do zawodów. O co tu chodzi też zapytam? Re: Liberalizacja dostepu do zawodow kchacinski 22.06.09, 18:41 Odpowiedz Liberal domagał się tego tematu. Miał bardzo duzo do powiedzenia w tej kwesti w wątku dotyczącym zmiany mojego nicka. Tutaj jednak zamilkł. Re: Liberalizacja dostepu do zawodow liberal-2 22.06.09, 20:47 Odpowiedz Nie piszę, bo wszystko co napisałem skasowałeś. Nie mogłeś przenieść tych wypowiedzi tutaj? Administratorzy tego forum stosują cenzurę pod byle pretekstem. I to jest smutne. Na rzeczową dyskusję na argumentu brak jest niestety już miejsca. Ja się zgadzam z moim poprzednikiem abydleludzkie. Dostęp do KAŻDEGO zawodu powinien być otwarty. Rynek złych fachowców usunie. Re: Liberalizacja dostepu do zawodow radzradz 22.06.09, 21:23 Odpowiedz Tez sie pod tym podpisuje 2 rekami. Re: Liberalizacja dostepu do zawodow kchacinski 22.06.09, 22:49 Odpowiedz Gdybym mógł to bym przeniósł. Niestety gazeta.pl nie daje do dyspozycji takich narzędzi czego żałuję. Wtedy nie musiałbym niczego kasować. Odpowiedz Link
kchacinski Re: copy-paste 22.06.09, 23:24 Można zrobić copy - paste ale wtedy wszystkie wątkie posty byłyby widoczne jako mojego autortswa czego sobie nie życzyłem. Każdy ma stosować się do netetykiety i jej uporczywe łamanie skutkuje kasowanienm postów. Anakondzie zwróciłem uwagę żeby trzymnała kulturę dyskusji, bo ją wynosi się z domu i niestety w Twoim przypadku jest już za późno. Odpowiedz Link
liberal-2 Re: copy-paste 23.06.09, 10:16 Wydaj mi się, że właśnie obraziłeś moją rodzinę? Odpowiedz Link