Dodaj do ulubionych

Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnych!

08.07.08, 10:26
Jeśli nudzi Cię aerobik, męczą piesze wędrówki, rower też już jakoś nie ten,
lub/i, jeśli chcesz urozmaicenia i dobrej zabawy, zapraszamy na siatkówkę plażową.
Miejsce rozgrywek - tereny basenu Kapry w Pruszkowie.
Proponowana godzina, w tygodniu poniedziałek - piątek, to 19.00 do ok. 21.00
Wiek, płeć, waga, ni przekonania nie stanowią przeszkody!
Stroje dowolne, ważny dobry nastrój i chęć zabawy.
Poziom rekreacyjny, daleko Nam do zawodowstwa.
Zgodnie z informacją telefoniczną wynajęcie sprzętu i boiska - BEZPŁATNE!
Wpisujcie tu pasujące Wam terminy. Gooorrąco namawiam!!
Obserwuj wątek
    • piotr.jasinski Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 08.07.08, 12:35
      dla mnie wtorek odpada a piątek też chyba najszczęśliwszy nie jest.
      Pozdrawiam
      • marzena-2 Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 08.07.08, 13:15
        Litości, czy nie mogą to być weekendy w godzinach popołudniowych? Są
        ludzie którzy posiadają latorośl i godz. 21.00 w dzień powszedni
        jest raczej ciężka do załatwienia.
        • piotr.jasinski Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 08.07.08, 14:27
          zabierz latorośl ze sobą :)
          ja tak czasami robiłem
          • 100kr-otka Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 08.07.08, 15:41
            Co powiecie na czwartek 10-07-2008 ?? O ile nie bedzie padało :)
          • marzena-2 Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 08.07.08, 16:12
            piotr.jasinski napisał:

> zabierz latorośl ze sobą :)
            > ja tak czasami robiłem

teoretycznie mogę, ale siedzenie na ławce mam jak w banku. Chyba że
            Kuba też będzie
            • ramirez71 Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 08.07.08, 17:28
              a dzieciaki, na środku boiska będą robić babki..
              :)
              na poważnie, coś się dla nich znajdzie do roboty!
              Padła propozycja czwartku!
              Ja raczej (jeszcze wszystkiego nie wiem, ale..) ZA!
              • pruszkowianka Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 08.07.08, 20:06
                Czwartek mi pasuje, jak nie będzie lało przyjdę pod basen. Generalnie
                odpowiadają mi spotkania w dni powszednie po 19, odpadają weekendy z piątkiem
                włącznie.
                • matra29 Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 08.07.08, 22:00
                  jako chętny pisze się także mój mąż, i czwartek jest ok, ale ale
                  obawia się że wy wszyscy się znacie a on tam samiutenki nieznajomy
                  czy może być?! I jeszcze jedno małe pytanko ponieważ przynajmniej 2
                  razy w tygodniu jestem na basenie w godzinach około 18-20 obserwuje,
                  że boisko do siatkówki plażowej jest wiecznie zajęte i jest tam
                  masa grającej młodzieży i nie tylko??? Czy oby nie ma jakiś zapisów
                  albo kolejki oczekujących? Na jakiej zasadzie można korzystać bo coś
                  mi sie zdaję, że kto pierwszy to lepszy, bez limitów czasowych????
                  • ramirez71 Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 08.07.08, 22:07
                    nic się nie bój o męża.. da radę..
                    są zapisy na konkretne godziny, dlatego potrzebny jest spójny termin..
                    im szybciej, tym lepiej!
                    • piotr.jasinski Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 09.07.08, 10:27
                      oki - czwartek jak padać nie będzie.
                      czy Kuba wyrazi ochotę tego nie wiem, ale pogadam :)

Miłego
                      • 100kr-otka Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 09.07.08, 17:55
                        Ramirez to zamawiaj boisko bo widzisz ile osob chetnych, jeszcze sie rozmyślą ;))
                        Mam nadzieje ze tylko padac nie bedzie ;p
                        • ramirez71 Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 09.07.08, 17:56
                          boisko zarezerwowane 19.00 za basenem..
                        • 100kr-otka Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 10.07.08, 14:04
                          Raczej nie zanosi sie na deszcz, to do zobaczenia na boisku pa
                          • ramirez71 Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 11.07.08, 12:03
                            łoł, jednak spotkanie się odbyło, pogoda dopisała, frekwencja też (w miarę)..
                            Miło było poznać nowych ludzi w siatkarskiej braci: Martę i Andrzeja!
                            Jednak siatkówka plażowa, to troszkę inna bajka, od salowej, trzeba się
                            przestawić na inny styl wyskoków i w ogóle poruszania się po boisku..
                            Najlepszym rozwiązaniem będzie częstsze spotykanie się!
                            Następny proponowany termin to środa w przyszłym tygodniu!
                            Czekam na potwierdzenia, uwagi i komentarze..
                            ;)
                            • piotr.jasinski Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 11.07.08, 12:37
                              > Czekam na potwierdzenia, uwagi i komentarze

Ja się już nakomentowałem wczoraj :P
                              Styl wyskoków powiadasz, tia...

Środa najszczęsliwsza dla mnie nie jest, ale może się uda.
                              Pozdrawiam
                              • leo48 Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 11.07.08, 15:19
                                Byłem, widziałem, podziwiałem. Prawie liga.

picasaweb.google.pl/leoleo48/JednymPstrykniCiem/photo#5221743246278211730
                                • wfe416n Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 11.07.08, 21:45
                                  byłem, nikogo znajomego nie poznałem, odjechałem.
                                  • leo48 Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 12.07.08, 08:24
                                    Szkoda, że nie podszedłeś. Była okazja do prezentacji po to, żeby
                                    następnym razem mieć już znajomych.
                                    • pruszkowianka Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 13.07.08, 19:59
                                      Pierwsze koty za płoty. Mimo że dostałem piłką w papę - nie zrażam się.O ile
                                      pogoda dopisze to przyjdę.
                                    • wfe416n Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 13.07.08, 22:55
                                      leo48 napisał:

> Szkoda, że nie podszedłeś. Była okazja do prezentacji po to, żeby
                                      > następnym razem mieć już znajomych.

do kogo? tam są dwa czy trzy boiska, no może to tych panów co piwko pili.
                                      • leo48 Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 14.07.08, 06:29
                                        Kilka osób było rozpoznawalnych na podstawie publikowanych wcześniej
                                        w sieci zdjęć ilustrujących różne wydarzenia z udziałem osobników z
                                        tego forum (Art Cafe, Powsin, wycieczki rowerowe,piknik rodzinny i
                                        siatkówka właśnie). Ja przynajmniej spostrzegłem tam Ramireza, Wojfa
                                        oraz Piotra. Okupowaliśmy drugie boisko i ławeczki-trybuny.
                                • 100kr-otka Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 13.07.08, 20:44
                                  Czy ktos posiada moze wlasna siatke??
                                  Mozna by bylo tez sprobowac pograc na dworzu ale nie na piasku :)) TYlko na normalnym boisku...
                                  • ramirez71 Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 14.07.08, 09:19
                                    Dario, no, MY mamy własną siatkę, tą, z udziałem której graliśmy w szkole..
                                    Grać można albo przy MOKu, albo na terenie Parku Potulickich, tam, gdzie urządzaliśmy Piknik Sportowy..
                                    • 100kr-otka Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 14.07.08, 13:13
                                      Proponuję trening w czwartek na 19 :) w parku potulickich

Dla wiadomości w pon i środy nie będę mogła bo pracuję na nocne zmiany
                                      • ignisdriver Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 15.07.08, 09:46
                                        halo, wróciłem i zgłaszam chęć, tylko nie wiem kiedy i gdzie -
                                        pisać, pisać, co, jak, kiedy, gdzie, o której i czy sa chętni.
                                        • piotr.jasinski Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 15.07.08, 10:27
                                          Aura mało sprzyjająca jest niestety, ale jutro jest szansa, że padać
                                          nie będzie.
                                          Proponujemy z Maćkiem termin środowy (sorry Daria).
                                          Dajcie znać czy dacie radę.

Pozdrawiam
                                          • ignisdriver Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 15.07.08, 10:51
                                            dla mnie ok.
                                            • ramirez71 Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 15.07.08, 11:36
                                              Potwierdzam za Piotrem.
                                              W tym tygodniu jestem w stanie tylko w środę..
                                              :(
                                              • kk_011 Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 15.07.08, 16:08
                                                ramirez71 napisał:

> Potwierdzam za Piotrem.
                                                > W tym tygodniu jestem w stanie tylko w środę..
                                                > :(

Się zgubiłem... Nie wiem czy dam radę przyjechać, ale mówimy o plażowej przy
                                                basenie czy zwykłej koło parku?
                                                • piotr.jasinski Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 15.07.08, 16:16
                                                  Ja zakładam plażową przy basenie.
                                                  Mylę się?
                                                  Ramirez - zarezerwujesz?
                                                  • ramirez71 Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 15.07.08, 18:41
                                                    Już zarezerwowałem.
                                                    Siatkówka:
                                                    jutro, środa, godzina 19.00 (ale przyjdźcie 15 min. wcześniej)
                                                    Teren przed basenem..
                                                  • jaculka08 Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 15.07.08, 23:16
                                                    Witajcie,w tym tygodniu niestety odpadam,chociaż chętnie bym pobiegał po
                                                    piasku...Pozdrawiam...
                                                  • kk_011 Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 15.07.08, 23:18
                                                    ramirez71 napisał:

> jutro, środa, godzina 19.00 (ale przyjdźcie 15 min. wcześniej)
                                                    > Teren przed basenem..
                                                    > :)

Puszczą mnie moje dziewczyny - przyjadę, nie puszczą - nie przyjadę.
                                                    Szanse 50/50 :-).
                                                  • ramirez71 Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 16.07.08, 10:11
                                                    Mam nadzieję, że nowi z zeszłego tygodnia (Marta i Andrzej) dotrą do piaskownicy..
                                                  • 100kr-otka Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 17.07.08, 00:22
                                                    Udał wam sie trening??
                                                  • szuberto5 Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 17.07.08, 10:52
                                                    Było super, zmęczyłem się jak pies - zdecydowanie następnym razem
                                                    wezmę kąpielówki i czmychnę na basen po grze. Było w sumie 9 osób,
                                                    miałem zaszczyt poznać 2 nowe osoby - b. sympatyczne zresztą :)
                                                    Kiedy next - może dziś ??
                                                  • ramirez71 Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 17.07.08, 14:17
                                                    ho, ho, rozkręcasz się..
                                                    następny trening w terminie, na który uda się zebrać co najmniej 6 osób, więc
                                                    siej propagandę,
                                                    ja dziś na pewno nie dam rady, co do innych terminów..
                                                  • piotr.jasinski Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 17.07.08, 14:52
                                                    dziś - ja pass
                                                  • szuberto5 Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 17.07.08, 17:54
                                                    No dobra, tak tylko rzuciłem. Poniedziałek chyba będzie dużo
                                                    lepszy :). Powinniśmy przyjechać we dwoje. Czy poszukiwania
                                                    utwardzonego i równego boiska trwają ? Wojtek mowił, że to w parku
                                                    to wyzwanie z uwagi na nierówną nawierzchnię. A może ktoś ma jakąś
                                                    propozycję? Ja sprawdzę w Piastowie bo wydaje mi się, że tu coś
                                                    wybudowali niedaleko - dam znać.
                                                  • szuberto5 Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 22.07.08, 08:42
                                                    Tak spoglądam za okno... na razie pogoda wygląda bardzo ok - to jak
                                                    może dziś - 19.00 Kapry?
                                                  • ignisdriver Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 22.07.08, 09:11
                                                    zapowiadali deszcz na godziny popołudniowe chyba, że się pomylili :)
                                                  • piotr.jasinski Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 22.07.08, 10:59
                                                    ja dzisiaj nie mogie (jutro też niechętnie)
                                                  • ramirez71 Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 22.07.08, 18:38
                                                    pogoda dziś świetna..
                                                    cóż, umówiliśmy się na spotkanie w parku na przystani, przy pifku..
                                                    Plany na granie trzeba wysunąć przynajmniej z dwudniowym wyprzedzeniem.. Inaczej nie uda się zebrać ekipy..
                                                  • ignisdriver Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 22.07.08, 21:32
                                                    Hej, w ten sposób to sie nigdy nie uda.
                                                    Do tej pory wszyscy wiedzieli, że w poniedziałki są spotkania i
                                                    jakoś to wychodziło. Teraz, sam po sobie widzę, że jest problem.
                                                    Może ustalmy jeden dzień w tygodniu i grajmy. Niech to będzie,
                                                    wtorek, środa, czwartek (raczej nie weekend bo zapracowani próbują
                                                    wyjechać). Co Wy na to?
                                                    PS. Wiem, wiem... miałem być tydzień temu ale właśnie zapomniałem że
                                                    sie wcześniej umówiłem a przy stałych dniach treningów byłoby
                                                    łatwiej.
                                                  • wojf Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 22.07.08, 23:34
                                                    > Hej, w ten sposób to sie nigdy nie uda.

Nie w ten sposób. ;-)))
                                                    Proponuję czwartek, godz. 19.oo, basen Kapry
                                                  • ignisdriver Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 23.07.08, 08:03
                                                    zapowiadam się więc na czwartek, godz 19:00, a później basenik :)
                                                  • adek60 Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 23.07.08, 18:29
                                                    jestem w czwartek o 19:00,
                                                    pozdrawiam
                                                  • jaculka08 Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 24.07.08, 13:09
                                                    Postaram sie dojechać 19-19.30....Żeby tylko nie padało...:( Pozdr.
                                                  • jarsons70 Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 25.07.08, 17:58
                                                    Hej! Udało się wczoraj pograć? Mnie zniechęciły do przyjazdu odgłosy
                                                    nadchodzącej burzy. Czy są jakieś plany na kolejny termin?
                                                    Pozdrawiam.
                                                    Jarek
                                                  • wojf Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 25.07.08, 18:03
                                                    >(...)Czy są jakieś plany na kolejny termin?

Na prośbę osób, które wczoraj uczestniczyły w spotkaniu, chciałbym zaproponować stały termin - CZWARTKI, godz. 19.oo
                                                  • ramirez71 Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 25.07.08, 20:05
                                                    udało sie pograc, wraz z hardcorem dla twardzieli - grą w deszczu..
                                                    do terminu czwartkowego moge sie dostosować, do innych prócz piątku-niedzieli też..
                                                  • ramirez71 Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 28.07.08, 22:34
                                                    Czwartek, Basen Kapry, w godzinach 19-21..
                                                    Zapraszamy grających i dziewczyny z pomponami..
                                                    ;)
                                                  • jaculka08 Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 30.07.08, 23:20
                                                    ..coś nie za dużo chętnych...:(
                                                  • piotr.jasinski Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 31.07.08, 10:37
                                                    Będę.
                                                  • jaculka08 Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 31.07.08, 11:25
                                                    ..dojadę zapewne jak w ubiegłym tygodniu tuż po 19tej..
                                                  • 100kr-otka Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 29.07.08, 20:47
                                                    Niestety mnie nie będzie pracuje w czwartek, miłej zabawy :)
                                                  • kwika Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 31.07.08, 09:17
                                                    Co i raz czytam ten wątek żałuję, że nie mogę z wami pograć. W
                                                    połowie lipca złamałem palec u nogi i jeszcze trochę muszę dać sobie
                                                    spokój z plażówka. Ale może od końca wakacji uda mi się do was
                                                    dołączyć.
                                                  • ramirez71 Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 31.07.08, 18:25
                                                    ee, Karol, nie łam się, zagraj wcześniej!
                                                  • jaculka08 Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 04.08.08, 23:34
                                                    Witam,dość niespodziewanie dzisiaj "wpadł" mi bilet na koncert Iron
                                                    Maiden...Wybaczcie,ale w tej sytuacji czwartkowe "zajęcia w piaskownicy",a potem
                                                    basen muszę odpuścić...:((Pozdro.
                                                  • piotr.jasinski Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 07.08.08, 11:24
                                                    ja również niestety dzisiaj pasuję
                                                  • ignisdriver Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 07.08.08, 18:00
                                                    oj, czuję że będzie niska frekwencja...
                                                    ...a pogoda taka ładna :)
                                                  • ramirez71 Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 10.08.08, 19:55
                                                    no, jestem, to jak, kiedy zabawy w piaskownicy?!
                                                    ;)
                                                  • jaculka08 Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 11.08.08, 09:38
                                                    Cześć,w tym tygodniu "trasy koncertowej" nie przewiduję,więc czwartek chyba jest
                                                    ok...???
                                                  • piotr.jasinski Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 11.08.08, 11:51
                                                    Dzisiaj wolę się nie deklarować...
                                                  • ramirez71 Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 11.08.08, 20:25
                                                    no, ja ZA!
                                                  • adek60 Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 12.08.08, 07:10
                                                    czwartek jestem, czy o 19:00??
                                                    pozdrawiam
                                                  • jaculka08 Re: Siatkówka plażowa basen Kapry-szukamy chętnyc 12.08.08, 12:56
                                                    ..tradycyjnie postaram się być 19-19.30...Pozdrawiam :)
                                                  • adek60 czy tradycyjnie w najjbliższy czwartek o 19:00? 20.08.08, 12:26
                                                    czy jutro gramy o 19:00
                                                  • ramirez71 Re: czy tradycyjnie w najjbliższy czwartek o 19:0 20.08.08, 19:36
                                                    oczywiście, jutro, czwartek, gramy - godzina 19.00!!
                                                  • jaculka08 Re: czy tradycyjnie w najjbliższy czwartek o 19:0 20.08.08, 22:51
                                                    Gramy..:)
                                                  • jarsons70 Re: czy tradycyjnie w najjbliższy czwartek o 19:0 28.08.08, 15:03
                                                    Witam po dluzszej nieobecnosci! Czy dzisiaj jest siata? A jesli jest to czy o
                                                    19:00 (dzis slonce zachodzi o 19:32) wiec moze byc juz ciemnawo o tej porze.
                                                    Pozdrawiam
                                                    Jarek
                                                  • jaculka08 Re: czy tradycyjnie w najjbliższy czwartek o 19:0 28.08.08, 15:15
                                                    ....deszczowo to wygląda..niestety..:(
                                                  • piotr.jasinski Re: czy tradycyjnie w najjbliższy czwartek o 19:0 28.08.08, 15:23
                                                    z kręgów zbliżonych do Ramireza wiem, że dzisiejsza siatkówjka
                                                    zacznie się o 18:40

Pozdrawiam
                                                  • ramirez71 Re: czy tradycyjnie w najjbliższy czwartek o 19:0 28.08.08, 18:09
                                                    pogoda idealna!
                                                    nie leje się żar, ni słota z nieba!
                                                    Gramy 0 18.40
                                                    kto może na czas, kto może - z poślizgiem..
                                                    Tydzień temy gralismy do 20.30..
                                                    dziś może do 20, może parę minut dłużej..
                                                  • leo48 Re: czy tradycyjnie w najjbliższy czwartek o 19:0 31.08.08, 21:17
                                                    W miniony czwartek byłem świadkiem, jak bawią się straceńcy. Niebo
                                                    się zachmurzyło, trochę deszczyk pokropił a potem zapadł półmrok.

A oni nic. Grali...

Spróbowałem to zapisać obiektywem mojego aparatu
                                                    picasaweb.google.pl/leoleo48/SiatkWkaPlaOwa02
                                                    Jeśli chodzi o widoczne na zdjęciach poruszenie aparatu to liczę na
                                                    wyrozumiałość bo chociaż ustawiłem automat na "sport" i była to
                                                    czułość 800, to jednak i tak wymagało czasu nawet 1/20 sec.
                                                  • jaculka08 Re: czy tradycyjnie w najjbliższy czwartek o 19:0 01.09.08, 10:22
                                                    Leo...super foty..Dzięki.:)
                                                  • adek60 Re: czy tradycyjnie w najjbliższy czwartek o 19:0 01.09.08, 23:12
                                                    dzieki za foty, to pewnie ostatnie z piachu
                                                    pozdrawiam
                                                  • ignisdriver Re: czy tradycyjnie w najjbliższy czwartek o 19:0 03.09.08, 08:22
                                                    czy jutro gramy? Jestem za - takie pożegnanie z piaskownicą :)
                                                  • jaculka08 Re: czy tradycyjnie w najjbliższy czwartek o 19:0 03.09.08, 12:34
                                                    Mam awarię kolana...do tego zebranie organizacyjne o 19 w szkole u córki..Nawet
                                                    Towarzysko nie dam rady..:( Chociaż ostatnia "zabawa w piaskownicy" była
                                                    obiecująca..:)
                                                  • ramirez71 Re: czy tradycyjnie w najjbliższy czwartek o 19:0 03.09.08, 19:38
                                                    Nie mam pojęcia, co z pogoda. Jak dotąd zapowiada się kiepsko..
                                                    Jeśli okaże się, że jutro po południu będzie szansa na grę - gramy..
                                                  • adek60 Re: czy tradycyjnie w najjbliższy czwartek o 19:0 03.09.08, 23:32
                                                    myśle, że będę, jakby lało to na tor sie pójdzie
                                                  • kwika Re: czy tradycyjnie w najjbliższy czwartek o 19:0 04.09.08, 10:35
                                                    Zamierzam przyjść. O której zaczynamy?
                                                  • ignisdriver Re: czy tradycyjnie w najjbliższy czwartek o 19:0 04.09.08, 17:19
                                                    No to zaczęło padać - Maciek ja chcę na salę...!!!
                                                  • ramirez71 Re: czy tradycyjnie w najjbliższy czwartek o 19:0 04.09.08, 20:20
                                                    otóz stało się, zmrok o 19.30..
                                                    koniec piaskownicy, chyba, że w weekend jakiś wskoczymy..
                                                    pozostaje sala..
                                                  • marzena-2 Re: czy tradycyjnie w najjbliższy czwartek o 19:0 04.09.08, 20:43
                                                    Super.
                                                    Przydreptałam, miałam ochotę poprzeszkadzać w piaskownicy a potem
                                                    skoczyć na basen. Niestety na boisku cicho i głucho, basen
                                                    nieczynny, tylko trochę więcej ludzi idących na tor. To się nazywa
                                                    mieć szczęście.
                                                  • ignisdriver Re: czy tradycyjnie w najjbliższy czwartek o 19:0 04.09.08, 21:30
                                                    basen startuje w pn
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka