Dodaj do ulubionych

jazda konna

22.07.09, 19:52
w stadninie koni DRAGON w RADZYMINIE (przedłużenie Witosa) można ju pojeździć konno, są instruktorzy dla dzieci i początkujących, bryczka, a zimową porą będą też kuligi - niedługo rusza strona internetowa tej stajni gdzie będą umieszczone wszalkie istotne informacje. Uczęszczamy tam z dziećmi i jest super. Zainteresowanym podaję wstępnie namiar 601-224-577,
Obserwuj wątek
    • punk666 Re: jazda konna 14.08.09, 20:52
      Ja byłam tydzień temu i jestem zadowolona bardzo mili ludzie więc
      ogólnie super!! Bez problemu mogę polecić ;]
    • padm24 Re: jazda konna 14.08.09, 23:08
      adres strony to www.stajniadragon.republika.pl
    • camael Re: jazda konna 17.08.09, 09:51
      A ja powiem szczerze, że postanowiłam sprawdzić i porównać z innym miejscem w
      Radzyminie, w którym można uczyć się jazdy konnej. I zdecydowanie wolę Łąki
      Radzymińskie.

Fakt stajnie są zupełnie inne, ta w Radzyminie nastawiona bardziej komercyjnie,
      Łąki Radzymińskie - trudniej się umówić, bo lekcje są bardzo indywidualne, ale
      przez to solidne i na odpowiednim poziomie.

Zresztą zainteresowanym polecam by po prostu spróbować i zobaczyć różnicę między
      stajniami. Bo jak to mówią każdemu odpowiada coś innego.

Pozdrawiam smile
      • punk666 Re: jazda konna 25.08.09, 11:31
        ja próbowałam się tam umówić ale podobno to są konie sportowe i
        tylko uczą tam ze skokami a ja nie chcę skakać chciałam tylko tak
        pojeździc;]
        • diukana Re: jazda konna 01.09.09, 07:25
          Widzę, że muszę się wtrącić do tej kryptoreklamy stajni na Witosa. To nie
          prawda, że uczą tylko ze skokami i to nie prawda drogi punk666, że się chciałeś
          umówić. Uważam, że do umieszczania ogłoszeń służy wątek "ogłoszenia" i tam
          proszę umieszczać wszelkie "reklamy" stajni na Witosa. Co do stajni na Łąkach
          osoby zainteresowane niech ocenią stajnię. Akurat jej nie są potrzebne żadne
          reklamy.
          Pozdrawiam
          i dodam dla Waszego dobra:
          - przy wyborze stajni upewnijcie się czy osoby w niej pracujące przestrzegają
          zasad bezpieczeństwa gdyż jeździectwo jest sportem bardzo urazowym
          - oraz czy "instruktorzy" są naprawdę instruktorami z uprawnieniami wydanymi np.
          przez Ministra Sportu.
          • lightfoot Re: jazda konna 01.09.09, 11:07
            Witam. Chciałabym wyprostować wszystkie niedomówienia odnośnie stajni DRAGON na
            Witosa. Pracuję w tym miejscu od czerwca i właśnie od czerwca stajnia zmieniła
            swój profil i została przekształcona ze stadniny koni wyścigowych w stajnię
            rekreacyjną dostępną dla wszystkich. Zapraszamy serdecznie na naukę jazdy
            prowadzoną przez wykwalifikowanych instruktorów oraz na jazdy na ujeżdżalni i w
            terenie. Więcej o stajni oraz kontakt na stronie WWW.STAJNIADRAGON.PL
            • camael Re: jazda konna 01.09.09, 13:09
              Lightfoot chyba nie zrozumiałeś wypowiedzi diukany a ja się z nią zgadzam!
              Miejsce na ogłoszenia jest w dziale OGŁOSZENIA!!! Forum to miejsce na opinie,
              PRAWDZIWE OPINIE. A ja w obydwu miejscach byłam, jeździłam i wyrobiłam sobie
              opinię. Ranczo Mestena na Łąkach zdecydowanie TAK a Dragon w Radzyminie
              zdecydowanie NIE. Jeśli ktoś chce znać powody podjęcia decyzji chętnie udzielę
              informacji prywatnie, chyba, że życzycie sobie tutaj?
              • punk666 Re: jazda konna 13.11.09, 20:55
                Diukana przepraszam skąd wiesz że nie chciałam się umówić?
                • diukana Re: jazda konna 13.11.09, 21:28
                  Punk to proste, musiałabyś chcieć się umówić ze mną a taki fakt nie miał
                  miejsca, więc po co wypisywać takie rzeczy?
                  • punk666 Re: jazda konna 17.11.09, 13:20
                    I tu się zdziwisz bo jeździłam wraz z koleżanką co prawda było to w
                    sierpniu smile
                    • diukana Re: jazda konna 17.11.09, 14:21
                      Punk666 smile Twoje wypowiedzi są niekonsekwentne. Najpierw piszesz, że chciałaś a
                      nie mogłaś się umówić na jazdę na Ranczo( co nie jest prawdą), a za chwile, że
                      byłaś na jeździe (co także prawdą nie jest).... Czyli chyba już wszystko jasne?

Pozdrawiam i tym samym proponuję zakończyć tę "dyskusję".
                      • qucyk Re: jazda konna 20.11.09, 11:40
                        e tam, a ja pochwale ta stadninke na lakach.
                        Kobiecina wkoncu mi pokazala co to kon, do czego jest i co sie z tym
                        robi.
                        To nie masowka, typu: przyjdziesz, wsiadziesz pojezdzisz i zwierze jak
                        przedmiot traktujesz. A tu cos innego. Wiem jak ubrac, co zrobi, jak
                        wyszczotkowac. Jak jezdzic itp. Calkiem inne podejscie. Nie jakas
                        pierdzielona masowka zapatrzona na kase.
                        Mile zaskoczenie: przylazlem 1 raz, odrazu sie kobiecina mna zajela,
                        pokazala co i jak, dokladnie wyjasnila, odpowiadala na WSZYSTKIE moje
                        pytania i bylo naprawde milo. Widac ze kobieta kocha konie a nei jak w
                        innych stajniach.
                        Jezdzilem (jesli tak to mozna nazwac - wsiadanie, kilka minut "jazdy" i
                        final) w roznych stadninach. Ochaby (moj znajomy ma stajnie),
                        ciechocinek, slupno.. i powiem tak: wole łąki radzyminskie niz "fabryke"
                        tu podejdzie indywidualnie i jest ok. a w masowce.. szkoda czasu i kasy.
                        Zwierzeta jak przedmiot traktowane.
                        Dlatego zostaje przy lakach. Wiem ze czasmai trzeba wczesniej sie umawiac
                        itp. Ale to tylko dlatego ze to ZWIERZE jest a nie "pojazd" do zarabiania
                        na jezdzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka