Dodaj do ulubionych

Magawish Swiss Inn Resort

15.01.14, 12:58
Wprawdzie były już zapytania o ten hotel, ale wpisy są sprzed kilku lat, a chciałabym najświeższe wiadomości smile Także bardzo proszę o wypowiedzi. Interesują mnie następujące kategorie - 1. plaża, 2. jedzenie, 3. pokoje, 4. ogólna atmosfera w hotelu. Dziękuję wszystkim z góry za wyczerpujące informacje smile Jeśli macie coś do dodania poza moimi wytycznymi, oczywiście bardzo proszę o wszelkie opinie. Dodam, że w Egipcie jeszcze nie byłam.
Obserwuj wątek
    • rozowa-swinka Re: Magawish Swiss Inn Resort 20.01.14, 14:46
      Nikt nie był ostatnio?
      • eskowata Re: Magawish Swiss Inn Resort 24.08.14, 18:17
        Polecam jak ktos szuka złotych klamek i marmurów to nie ma co tu szukać. Obsługa duzy plus hotelu, plaza największa w Hurghadzie. ma 2 km. jest piękna, teren hotelu również, dla niewymagających niemarudzących polakow mogą to być świetne wakacje, jedzenie rowniez dozy plus. urozmaicone świezem smaczne. rafa po prawej stronie plazy. bungalowy przy plazy nowsze na lewo starsze ale mając taką plazę siedzisz w pokoju tylko w nocy. ja POLECAM.
    • issys Re: Magawish Swiss Inn Resort 21.01.14, 21:12
      Plaża jest według mnie bardzo ładna duża i szeroka. Jedzenie w miarę ok ja nie jestem wybredna więc mnie raczej wszystko smakuje. Ja akurat mieszkałam w bungalowie czy jak to sie tam pisze, bez luksusów, wyposażenie znośne.

Byłam tam tylko parę dni wiec za dużo nie mogę napisać, ale niewątpliwym plusem jest duża plaża.
      • rozowa-swinka Re: Magawish Swiss Inn Resort 22.01.14, 09:37
        W jakim miesiącu byłaś? Z jakiego biura? Czy była duża fala? Czy długo jest płytko i spokojnie można pluskać się bez obuwia ochronnego? Czy miałaś bungalow blisko plaży? Czy dawałaś wkładkę do paszportu? Dziękuję za wszystkie informacje.
        • issys Re: Magawish Swiss Inn Resort 22.01.14, 20:24
          ja byłam pod koniec maja. Płytko jest dość długo wink ja nie umiem pływac smile)) tylko sobie łaże po wodzie i dość daleko od brzegu odchodziłam, bez butów. Nie wiem jak zazwyczaj jest ale ja trafiłam na spokojne morze żadnej fali. Domek miałam 132 blisko plaży jak i stołówki, nie wkładałam nic w paszport bo jak wspomniałam byłam kilka dni a dokładniej 3 wiec mi nie zależało specjalnie.
    • rozowa-swinka Re: Magawish Swiss Inn Resort 27.01.14, 13:03
      Może jeszcze ktoś podzieli się swoimi wrażeniami smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka