arab-semita 19.02.10, 08:10 Zamiast przywoływać Trybunę Ludów Autor recenzji powinien poczytać odtajnione dokumenty CIA ze strony national security archive.Zdziwiłby się w jak wielu miejscach na świecie CIA miała swoje akcje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Autor widmo **** IP: *.icpnet.pl 22.02.10, 01:31 czyzbys umial czytac po angielsku...? wontpie Odpowiedz Link Zgłoś
lutecja4 Re: Autor widmo **** 22.02.10, 09:21 ogląda się dobrze, muzyka jest świetna-nie żałuję czasu ani pieniędzy wydanych na bilet-polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkok Re: Autor widmo **** 02.03.10, 19:05 film swietny ale pieniedzy i tak żałuje. Zawsze żałuje pieniędzy. Żałuje nawet tego, że kiedyś kupiłem deske do chleba Odpowiedz Link Zgłoś
lady_purple Autor widmo **** 05.03.10, 23:59 tak, tak, świetny film, a nazwiska agentów CIA można wygooglać... lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IronFist Autor widmo **** IP: 91.214.1.* 09.03.10, 23:53 bardzo słaby film nie polecam bardzo się dłuży a fabuła jest na -2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: westa Autor widmo **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 00:31 mnie sie niestety niepodobał ten film.rozciagniety,wcale nie trzyma cały czas w napieciu,ja spodziewalam sie czegos lepszego i nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo zgadzam sie z recenzentem IP: *.home.aster.pl 06.08.10, 21:16 zgadzam sie z recenzentem, mi sie film rowniez podobal. jesli chodzi o zakonczenie, mam pewien niesmak (UWAGA SPOJLER) czemu ten mcara ukryl ta informacje w maszynopisie a nie wyjawil jej temu politykowi? Odpowiedz Link Zgłoś
gsb nie CIA ale przemysł zbrojeniowy 22.11.10, 16:34 w filmie były Prime Minister lata samolotem firmy zbrojeniowej, podobnie firma zbrojeniowa finansuje profesorów i świat nauki... w internecie można znależć masę informacji - nieoficjalnych - dlatego do końca nie wiemy co jest prawdą... dla mnie "autor widmo" jest wybitny, piękny wizualnie, znakomicie zagrany i o ważnych sprawach. tyle że media, zwłaszcza w Polsce, nie są niezależne i stad takie 'wyważone' recenzje w GW Odpowiedz Link Zgłoś