18lipiec 03.04.04, 22:46 Zapomniałam tytuł i obsadę, ale to stary film, jakoś poczatek lat 90. Facet miał moc jasnowidzenia i spełniania swoich życzeń, ale tracił moc jak w zasięgu jego wzroku pojawiał się kolor czerwony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ignatz Re: PAMIETACIE TEN FILM? 04.04.04, 15:12 O ile o tym samym mówimy, to ja to ogladalem pod tytułem "Superglina" - koleś został oskarżony o zabójstwo partnera, dostał wyrok śmierci ale zwiał (już po nieudanej próbie wykonania wyroku) żeby szukać dowodów na swoja niewinność. A jego moc wzięła się stąd że wybuchła (sam ją zresztą zestrzelił ze służbowej broni) nad nim rakieta z głowicą jądrową zawierającą 40kg czerwonego (stąd uczulenie na ten kolor) plutonu. Taka debilna komedyjka :) Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: PAMIETACIE TEN FILM? 04.04.04, 15:48 tak to chyba to, głupi film ale utkwił mi w pamieci Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: PAMIETACIE TEN FILM? 05.04.04, 02:16 Ano mi też pozostał, gdyż widziałem go tylko raz, i to nie mniej niż piętnaście lat temu. Pacholęciem będąc go widziałem i stąd żywe wspomnienia, bo brałem to wszystko na serio :) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: PAMIETACIE TEN FILM? 27.04.04, 11:02 filmweb.pl/Atomowy,glina,(1980),obsada,Film,id=33598 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dude Re: PAMIETACIE TEN FILM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 16:56 ha i ja też go pamiętam. a najbardziej scene jak go mieli stracic na krzesle elektrycznym i przyszla panna z czerwonymi rozami i myslelismy ze koles ma juz przechlapane ale on te roze dal ksiedzu co go przyszedl wyspowiadac zeby je zaniosl do kosciola(wszystko sie dzialo jak siedzial na tym krzesle!!!). ach piekny to byl film :) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: PAMIETACIE TEN FILM? 28.04.04, 17:51 ano a potem jak właczyli prąd to on dał dyle przez ścianę do rzeki :) Albo jak zleciał z któregoś tam piętra i się połamał bo bodajże spadł na czerwony samochód, a potem leżał calusieńki w gipsie :) Odpowiedz Link Zgłoś