Dodaj do ulubionych

PAMIETACIE TEN FILM?

03.04.04, 22:46
Zapomniałam tytuł i obsadę, ale to stary film, jakoś poczatek lat 90.
Facet miał moc jasnowidzenia i spełniania swoich życzeń, ale tracił moc jak w
zasięgu jego wzroku pojawiał się kolor czerwony.
Obserwuj wątek
    • ignatz Re: PAMIETACIE TEN FILM? 04.04.04, 15:12
      O ile o tym samym mówimy, to ja to ogladalem pod tytułem "Superglina" - koleś
      został oskarżony o zabójstwo partnera, dostał wyrok śmierci ale zwiał (już po
      nieudanej próbie wykonania wyroku) żeby szukać dowodów na swoja niewinność. A
      jego moc wzięła się stąd że wybuchła (sam ją zresztą zestrzelił ze służbowej
      broni) nad nim rakieta z głowicą jądrową zawierającą 40kg czerwonego (stąd
      uczulenie na ten kolor) plutonu. Taka debilna komedyjka :)
      • 18lipiec Re: PAMIETACIE TEN FILM? 04.04.04, 15:48
        tak to chyba to, głupi film ale utkwił mi w pamieci
        • ignatz Re: PAMIETACIE TEN FILM? 05.04.04, 02:16
          Ano mi też pozostał, gdyż widziałem go tylko raz, i to nie mniej niż piętnaście
          lat temu. Pacholęciem będąc go widziałem i stąd żywe wspomnienia, bo brałem to
          wszystko na serio :)
    • ignatz Re: PAMIETACIE TEN FILM? 27.04.04, 11:02
      filmweb.pl/Atomowy,glina,(1980),obsada,Film,id=33598
      • Gość: dude Re: PAMIETACIE TEN FILM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 16:56
        ha i ja też go pamiętam. a najbardziej scene jak go mieli stracic na krzesle
        elektrycznym i przyszla panna z czerwonymi rozami i myslelismy ze koles ma juz
        przechlapane ale on te roze dal ksiedzu co go przyszedl wyspowiadac zeby je
        zaniosl do kosciola(wszystko sie dzialo jak siedzial na tym krzesle!!!).
        ach piekny to byl film :)
        • ignatz Re: PAMIETACIE TEN FILM? 28.04.04, 17:51
          ano a potem jak właczyli prąd to on dał dyle przez ścianę do rzeki :) Albo jak
          zleciał z któregoś tam piętra i się połamał bo bodajże spadł na czerwony
          samochód, a potem leżał calusieńki w gipsie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka