Gość: bill IP: *.interpacket.net 22.04.04, 22:59 Dzisiaj widzialem (w kinie), choc jutro premiera:) Zajebisty film. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kpsting Re: Kill Bill 2 - super IP: 12.75.147.* 27.04.04, 04:37 Film w istocie niezwykly. Takie spektrum i to takich postaci to dawno nie widzialem w zadnym filmie... "The A team" mozna by powiedziec. Czy ktos zauwazyl ze Uma troche przypomina Carradinea z twarzy? W istocie dobrana z nich byla para. cala sekwencja z Pai Mei: super. Sceny w trailerze Budda, jedno slowo: szok Zagadka: Jak dlugo jeszcze zyla Ellie po tym jak ja Kiddo zostawila w trailerze? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Kill Bill 2 - super 28.04.04, 15:27 Pierwszy raz mi się zdarza by kolejna część podobała mi się jeszcze bardziej. Uma potrafi być piękna i pięknie też zagrała. Mimo, że mniej się leje krwi, to jednak scena z Ellie jest dla mnie bardziej przerażająca niż wszystkie wcześniej odcięte głowy. ;) Niesamowite zdjęcia, rewelacyjna muzyka. Tarantino znów u szczytu formy. :) Tylko dlaczego ludzie wychodzą w momencie włączenia światła gdy leci tak wspaniała końcówka z "listą płac"??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Kill Bill 2 - super IP: *.visp.energis.pl 30.04.04, 00:12 w kinie, w ktorym ogladalam KBII, prawie nikt nie wyszedl na 'listach plac' :-) m Odpowiedz Link Zgłoś