Dodaj do ulubionych

"Ono" w Wenecji"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 19:34
jak jest w konkursie to GRATULACJE ale nie mam pojecia po tym newsie czy jest
czy nie ma jej na stopklatce podaja ze zgloszony badz madry pisz wiersze:)
Obserwuj wątek
    • Gość: kinoman Re: "Ono" w Wenecji" IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.06.04, 23:08
      "Gazeta" powinna wiedzieć, bo sama zresztą pisała o tym w "Wysokich obcasach",
      że film Szumowskiej NIE JEST oparty na powieści D. Terakowskiej. Obie panie
      miały ten sam punkt wyjścia, ten sam pomysł, ale każda pisała osobno, nie
      sprawdzając, co tworzy druga - matka w powieści, a córka w scenariuszu filmu.

A Wenecji oczywiście gratuluję :-D
      • Gość: xxl Re: "Ono" w Wenecji" IP: *.aster.pl 23.06.04, 08:26
        Każdy chwyt rklamowy jest dobry!!! Ciekawe tylko czy film jest dobry czy taki
        jaqk zwykle? Nikt go nie widział, a już jest w Wenecji... Bardzo to
        interesujące.
        • Gość: pol Re: "Ono" w Wenecji" IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 10:11
          Jest beznadziejny ten film, chociaż nie widziałem.
          • jasiek_natolin Re: "Ono" w Wenecji" 23.06.04, 12:58
            Tak - ty też jesteś beznadziejny.
            Jestem ciekaw tego filmu.Mam wciąż w pamięci "Szczęśliwego człowieka" -
            poprzedni film tej reżyserki.Zastanawiam się,jak to możliwe,że został tak
            niedoceniony w naszym kraju.Zupełnie jakby w Polsce powstawało przynajmniej
            kilka filmów rocznie na takim poziomie.Tymczasem tak dobrych filmów nakręcono
            w ostatnich latach ledwie kilka - Dług,Cześć Tereska,Zmruż oczy,może jeszcze
            jakiś i to wszystko.
          • magnolia6 Re: "Ono" w Wenecji" 23.06.04, 14:20
            Skad wiesz ? Czytałeś scenariusz ?
    • lunatica U nas "Ono" pokażą dopiero we wrześniu w Gdyni n/t 23.06.04, 12:53

• agao1984 Re: "Ono" w Wenecji" 26.06.04, 21:44
      Słyszałam, że "Ono" jest bardzo dobrym filmem i chętnie go zobaczę. Ale
      wydawało mi się, że Terakowska napisała powieść na podstawie scenariusza - nie
      jest tak? Człowiek całe życie się uczy ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka