Dodaj do ulubionych

Straszny Film V

08.04.13, 15:03
Wybieracie się? W marcu premiera, ja już nie mogę się doczekać. To jedna z moich ulubionych komedii i liczę na to że poprawi mi humor po w nieskończoność przedłużającej się zimie ;). Która cześć lubicie najbardziej? Moją ulubioną jest cały czas 1, chyba najbardziej mi wtedy sprawiało przyjemność odgadywania jakie filmy zostały sparodiowane.
Obserwuj wątek
    • thouwrio Re: Straszny Film V 08.04.13, 15:33
      Film jest na FilmoZilla.pl :-)
    • salam_anka Re: Straszny Film V 09.04.13, 15:21
      Ja chyba najbardziej pierwszą część lubiłam. Ale na 5 się strasznie chce wybrać bo parodiują Greya i Czarnego Łabędzie. Książki nie znoszę natomiast film bardzo lubię więc jestem strasznie ciekawa jak to wyszło :)
    • kcugi Re: Straszny Film V 10.04.13, 10:35
      Dla mnie straszny film skończył się na 2 części. Trzecia część była jeszcze jako taka, ale czwarta to była totalna porażka.

--
      telewizja gliwice
    • salam_anka Re: Straszny Film V 15.04.13, 12:21
      Tak pierwsza cześć była super przez parodię szkoły amerykańskiej. Szkoda że nie będzie Cindy, ta postać mnie najbardziej rozśmieszała w pierwszej części była przezabawna.
    • mar-tyna89 Re: Straszny Film V 15.04.13, 20:23
      Jeśli obejrzę to tylko ze względu na Charliego Sheena ;)
      • salam_anka Re: Straszny Film V 16.04.13, 12:28
        No tak bo od 4 gra tam Sheen, plus z decydowanie dla filmu, polubiłam go przez serial "Dwóch i pól"
        • szczawnicka Re: Straszny Film V 22.04.13, 10:47
          Ja już w Hot chotcie go lubiłam :)
          Mógłby być dłużej w piątce, ale i tak było mistrzowstwo śmiechu. Basen party odkurzaczy - nie wiem z jakiego to filmu, ale płakałam ze śmiechu.
    • salam_anka Re: Straszny Film V 22.04.13, 13:54
      Też byłam w kinie w weekend na nim. Najbardziej udany Straszny Łabędź. Film trzyma poziom, nie zawiodłam się, poprawa humoru gwarantowana!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka