Dodaj do ulubionych

Umarł Bond, niech żyje Bourne

IP: *.nyc.rr.com 02.10.04, 12:50
po za ladnymi miejscami rozgrywania akcji,oraz utrrzymaniem dobrego tempa
akcji filmu,film jak film.Mozna to krecic w nieskonczonosc.Jezeli wywolal
jakies zainteresowanie to juz sukces.Bylem w kinie na tym filmie, widzow 4
osoby.Moze jak przejdzie na dvd to zdobedzie wieksza popularnosc.
Obserwuj wątek
    • przemo_c Re: Umarł Bond, niech żyje Bourne 02.10.04, 13:07
      Boże nie!!

Tylko to wyrwało mi się z ust, po przeczytaniu tytułu tego artykułu... Bourne
      niech sobie funkcjonuje, jednak jest to postać, jak i film tak odmienna od
      Bonda, że nie powinna być razem z nim w jednym szeregu stawiana...

God save the Bond :D
      • Gość: bigOS dla mnie super seria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 14:12
        zero tandetnego hollywoodzkiego kina akcji, brak wszelakich hipermaksymalnych
        popisowych scen walk i innych bubli kina postmatrixowego (choć sam matrix
        rewela). po prostu bdb kino z dobrym scenariuszem i realizacją!
    • Gość: Oddjob LOL, tytuł maksymalnie chybiony IP: *.acn.waw.pl 02.10.04, 14:48
      Do Bonda to obu fimom o Bournie jeszcze daleko, są one w stylu "do szybkiego obejrzenia i zapomnienia", nic ponadto. Swego czasu okrzyknieto film "xXx" amerykańskim Bondem, teraz trobią w podobnym tonie o Bournie. Żenada.
    • Gość: kinomaniak Znów coś "Wybiórcza" próbuje na siłę propagować... IP: *.netis.net.pl 02.10.04, 16:42
      Państwo redaktorstwo niech nie przesadza w swoich proroctwach. Postać Jamesa
      Bonda nie umarła inie prędko umrze. Próbuje się nam wciskać, że wadą jest
      sensacyjność i rozrywkowość cyklu o 007, gdy tymczasem to wielka jego zaleta.
      Toż to kino rozrywkowe. Same porównania to czysty idiotyzm!
    • Gość: emarc Bond nigy nie umrze!!!!!! IP: *.icpnet.pl 03.10.04, 00:34
    • dafni Re: Umarł Bond, niech żyje Bourne 03.10.04, 16:20
      Na Bondzie przynajmniej nigdy nie usnęłam. A na Bournie a i owszem, chociaż
      uwielbiam Matta. Na drugą część nawet się nie wybieram.
    • Gość: ac MICHAL CHACINSKI IP: *.dip.t-dialin.net 03.10.04, 16:57
      Swietny text! Tresc, styl, zawartosc informatywna, lapidarnosc. Gratuluje i
      dziekuje za ta fajna chwile!
    • Gość: ja Film tp. "Tożsamość Bourne'a" jest kiepski IP: *.63.udn.pl 04.10.04, 00:19
      W porównaniu do książki jest po prostu fatalny. Film z Richardem Chamberlainem
      jest wiele, wiele lepszy. Nie ma się co rozpisywać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka