bartekdoe 28.08.01, 20:01 Dlaczego nie dostaje oskara rok po roku? To skandal. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m. Re: Gwyneth Paltrow IP: *.centrala.pbk.pl 29.08.01, 09:29 Oscara nie dostaje sie urode, tylko - w przypadku aktora - za role. pytam wiec, za role w ktorym filmie piekna Gwyn mialaby go dostac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiking Re: Gwyneth Paltrow IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 21:08 A choćby za "Emmę", za "Morderstwo doskonałe","Przypadkowej dziewczynie", a jeśli chodzi o kwestię jej urody to nie jest tu chyba najważniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mathilda Re: Gwyneth Paltrow IP: *.centrala.pbk.pl 03.09.01, 10:03 Gość portalu: Wiking napisał(a): > A choćby za "Emmę", za "Morderstwo doskonałe","Przypadkowej dziewczynie", a > jeśli chodzi o kwestię jej urody to nie jest tu chyba najważniejsza. moim zdaniem: Emma byla taka sobie; Morderstwo - dobry thriller(?), natomiast Paltrow - OK, ale bez wiekszych emocji, dobrze zagrana rola, ale nie oscarowo; Przypadkowa dziewczyna - ciekawy film i rola, ale znowu "tylko" dobrze zagrane. pozdr. m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartilus Re: Gwyneth Paltrow IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 19:42 Przepraszam za pytanie. Ale czy czujesz się samotna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mathilda Re: Gwyneth Paltrow IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 06.09.01, 12:57 Bartilus, to pytanie bylo do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartilus Re: Gwyneth Paltrow IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 21:17 Do Ciebie, do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartilus Re: Gwyneth Paltrow IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 21:25 Znowu trochę zmieniłem temat, ale przeglądałem różne wątki i wśród wielu z nich pojawiała się Twoja osoba. Przeczytałem kilka wypowiedzi i zainteresowało mnie to co zobaczyłem. Chciałem po prostu pogadać. Może to pytanie wydało Ci się zbyt intymne, osobiste i masz rację, bo nie powinno się tak zaczynać rozmowy z osbą bliżej nieznanna. Przesadziłem, ale takie wrażenie odniosłem jak zawarte w tamtymże pytaniu. Nie musisz oczywiście, i nie spodziewam się, odpowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mathilda Re: do Bartilus''a IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 07.09.01, 11:05 Bartilus, przyznaje, ze zdziwily mnie Twoje wtracane w watki na zupelnie inne tematy pytania. ja tutaj o filmach, a Ty nagle wyskakujesz z pytaniem: czy wszyscy zdrowi?;-)) nie wiem, ktore z moich wypowiedzi czytales (jakie "topiki") i czy aby byly moje (ale milo ze znalazles w nich cos interesujacego). juz mi sie zdarzylo, ze przypisywano mi cudza osobowosc. powiedz tzn. napisz wprost, jakie tematy chcialbys pogadac. tylko, prosze, nie buduj od razu mojego portretu psychologicznego;-)). pozdr. m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartilus Mathildo IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 18:14 Szczerze mówiąc krępuje mnie taka rzeczowość. Tak zaraz na początek: określone tematy. Zamiast popływać w literaturo-filmowym morzu wątków i inspiracji. Ale dobrze. Na początek chciałbym się dowiedzieć, a możesz liczyć na wzajemność, co lubisz robić, poza chadzaniem na nowości filmowe i czytaniem ? Choć to też mnie interesuje. Jestem po prostu zaciekawiony. Taki charakterek. PS.Czy to powinno być forum, na którym o takich rzeczach się dyskutuje? Zaproponujesz inne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mathilda Re: do Bartilus''a IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 10.09.01, 16:07 dear Bartilus (a moze Bartku?;-)) to nie mialo wypasc rzeczowo, ale trudno... po prostu troche sie "zjezylam" Twoimi pytaniami. nie bede juz gmatwac; mysle, ze po oceanie ksiazkowych stronic i stop-klatek mozna bezpiecznie plywac po forum. rzuc wiec mi kolo (niekoniecznie ratunkowe;-))) i pozeglujemy. od czegos trzeba zaczac. w koncu ciekawosc do pierwszy stopien do ... wiedzy! pozdr. m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna26 Nienawidze Paltrow IP: *.244.226.132.Dial1.Washington1.Level3.net 14.09.01, 02:28 To zla aktorka. Zobaczcie "Bounce". Rzygac sie chce. Odpowiedz Link Zgłoś