Dodaj do ulubionych

"SHOWTIME" to jest to!!!

IP: *.run.pl / *.mnc.pl 10.05.02, 23:43
Byłam dzisiaj na "Showtime". Dawno się tak nie uśmiałam! Doprawdy,film jest
przedni w swoim gatunku(komedia). Zabawna historyjka,śmieszny scenariusz,no i
gra aktorów...świetny Eddie Murphy i genialny Robert De Niro! Naprawdę gorąco
polecam!!! :)))))
Obserwuj wątek
    • Gość: nefil Re: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 08:34
      Gość portalu: Fabiana napisał(a):

> Byłam dzisiaj na "Showtime". Dawno się tak nie uśmiałam! Doprawdy,film jest
      > przedni w swoim gatunku(komedia). Zabawna historyjka,śmieszny scenariusz,no i
      > gra aktorów...świetny Eddie Murphy i genialny Robert De Niro! Naprawdę gorąco
      > polecam!!! :)))))

Po wyjsciu z kina nie pamietasz juz czy byles dzis w kinie, taki holywoodzki
      produkcyjniak jakich wiele, dziwi mnie, ze De Niro zaczal grac w takich filmach!
      • Gość: Fabiana "SHOWTIME" jest super IP: *.run.pl / *.mnc.pl 11.05.02, 14:52
        Nie zgadzam się z tobą,doskonale pamiętam to co widziałam w kinie i to co
        czułam,naprawdę film mi się bardzo podobał.
        • Gość: Skalar Re: ... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 11.05.02, 16:10
          Droga Fabiano, znowu się spotykamy. Zastanawiam się właśnie, co wybrać na
          dzisiejszy wieczów: Showtime czy Gosford Park. Widział już ktoś ten drugi film?
          • Gość: Fabiana Miło mi! IP: *.run.pl / *.mnc.pl 12.05.02, 14:02
            Fajnie że interesujesz się też filmem,bo obok piłki nożnej to moja największa
            pasja. Ciekawe na czym wczoraj byłeś,napisz i opisz wrażenia. Ja poszłam
            wczoraj na "Birthday Girl". Fajny film! Ale "Showtime" i tak podobało mi się
            bardziej!
            • Gość: Edziak Re: Miło mi! IP: 195.157.129.* 12.05.02, 16:45
              E.Murphy wcale sie nie zmienia moze troche przytyl ale jego gra jest taka sama
              jak kiedys, i troche juz nudnawa. W calym filmie najlepszy byl jednak De Niro,
              ktory wcale sie nie wysilajac byl smieszny. Filmu jednak bym nie polecila
              lepiej wydac pieniadze na cos innego.
            • Gość: Skalar Re: Miło mi! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 12.05.02, 20:47
              Poszedłem na "Gosford Park" i przeokropnie się wynudziłem. Krytycy chyba iiny
              film oglądali, naprawdę nie wiem za co przyznali mu Oscara. Teraz czekają
              Gwiezdne Wojny!
              • Gość: Fabiana Re: Miło mi! IP: *.run.pl / *.mnc.pl 13.05.02, 20:18
                A widziałeś już Showtime? Jak nie to bardzo polecam.
    • Gość: Negativ Dziadostwo IP: *.warszawa.opoka.net.pl 24.05.02, 12:42
      Mnie "Showtime" bardzo rozczarował. Lubię Eddiego Murphy'ego, ale ten film to
      zupełne dno. Dialogi nudne, nie na poziomie... Prymitywna historia. Na dodatek
      bardzo mi się nie podobały postacie "ludzi mediów". Film promuje głupie
      stereotypy.
      • ina3 Re: Dziadostwo 24.05.02, 14:56
        Ja też odniosłam wrażenie, że ogladam stado kretynów i na dodatek nie służy to
        niczemu konkretnemu.
    • Gość: Lisa Simpson Re: 'SHOWTIME' to jest to!!! IP: *.proxy.aol.com 29.08.02, 09:44
      BEZNADZIEJA! Wydalam 5$ w samolocie na obejzenie tago czegos, bo nie bylo nic
      lepszego do roboty i szczerze tego zaluje. Nawet nie wim, ile juz filmow
      widzialm o czrnym glinie i bialym glinie, dodrym glinie i zlym glinie, ktorzy
      na poczatku siebie nie lubia, ale pozniej dziki owocnej wspolpracy i lepszemu
      poznaniu sie zaczynaja sie jesdnoczyc:-P.
      Bleeee... Ile razy mozna powtarzac to samo? A nawet jesli juz ktos sie
      zdecyduje to niech chociarz zadba o dobre dialogi!
      Nawet De Niro zszedl ze swojego poziomu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka