Gość: Ulka Re: FILM, KTÓRY MOŻESZ OGLĄDAĆ 100 RAZ Z KOLEI IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.08.03, 14:18 Absolwent, Cztery wesela i pogrzeb, Nothing Hill, Dziennik Bridget Jones, Amelia, Moje wielkie greckie wesele oraz polskie czarno-biale: Rejs, Wojna domowa, Lekarstwo na miłość, Zezowate szczęście. Uwielbiam wogóle stare kino (szczególnie lata 60-te) europejskie, amerykańskie i polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
tehajot Re: FILM, KTÓRY MOŻESZ OGLĄDAĆ 100 RAZ Z KOLEI 09.08.03, 20:01 Wybrane z wybranych: Zabójcza broń, Gladiator, Moulin Rouge, Siódmy znak, Piękny umysł, Matrix, Leon Zawodowiec, Shrek, Naga Broń (z wszystkimi możliwymi ułamkami... ;)), Buntownik z wyboru, 12 Małp, Duch (z Demi Moore), Mucha i jeszcze wiele, wiele, wiele innych wybitnych o których w tej chwili nie pamiętam! -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BESSA Re: FILM, KTÓRY MOŻESZ OGLĄDAĆ 100 RAZ Z KOLEI IP: *.nat.ino.tvknet.pl 10.08.03, 11:20 cinema paradiso gwiezdne wojny władca pierścieni kiedy harry poznał sally seksmisja vabank 1 ,2 rejs tajemnica morderstwa na manhatanie przystanek alaska[ mam nagrany dlatego oglądalam już mnóstwo razy] shrek piękny umysł dzikość serca francuski pocałunek ziemia obiecana .......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alaala Re: FILM, KTÓRY MOŻESZ OGLĄDAĆ 100 RAZ Z KOLEI IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 11.08.03, 10:04 CYRULIK SYBERYJSKI Znachor Kate & Leopold vabanki, brunet wieczorową porą,king sajz, rejs&miś, seksmisja poszukiwany poszukiwana sztuka kochania ZEZOWATE SZCZĘŚCIE GIUSEPPE W WARSZAWIE CLINT EASTWOOD PÓŁ ŻARTEM PÓŁ SERIO moja macocha jest kosmitką nadine żywot briana + cała reszta i rybka zwana wandą też tajemniczy ogród Rocky obcy-ósmy pasażer nostromo...... eeh, filmy filmy...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xionc Re: FILM, KTÓRY MOŻESZ OGLĄDAĆ 100 RAZ Z KOLEI IP: 213.77.7.* 11.08.03, 15:04 Romeo i Julia - Baza Luhrmanna Zagubiona Autostrada - Davida Lyncha Podejrzani (Usual Suspects) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. MIASTO ANIOŁÓW IP: *.zefa.pl 11.08.03, 17:12 MIASTO ANIOŁÓW z Meg Ryan i Nicolasem Cage. Płacze już po 5 minutach, bo wiem że potem będzie smutno... Ubóstwaim ten film!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
urszullka Fortepian, filmy Kolskiego, Co gryzie Gilberta Gra 11.08.03, 20:36 pe'a, Arizona Dream, Czekolada, Amelia, Pulp Fiction, WSciekłe psy, Pretty Woman, Trainspotting, Przekręt, Lock, stock and two smoking barrels, Płytki grób, Blade itd itd.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grejtgreg Re: FILM, KTÓRY MOŻESZ OGLĄDAĆ 100 RAZ Z KOLEI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.03, 09:43 Niebo nad Berlinem Lisbon Story Wesele Odpowiedz Link Zgłoś
kaye Re: FILM, KTÓRY MOŻESZ OGLĄDAĆ 100 RAZ Z KOLEI 12.08.03, 12:09 L.A. Confidential Śniadanie u Tiffanyego Seksmisja Miś Nie lubię poniedziałku Dziennik Bridget Jones Biały pałac Trzy kolory Czerwony Mrożony peppermint Carlosa Saury Amelia Gracz Dzień Świstaka Rozważna i romantyczna Speed Notorious z Ingrid Bergman i Cary Grantem Casablanca Cztery wesela i pogrzeb Jane Eyre (z Charlotte Gainsborough i Williamem Hurtem) Nawet sporo się tego uzbierało... Pozdrowienia dla wszystkich kinomanów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balzakk Re: FILM, KTÓRY MOŻESZ OGLĄDAĆ 100 RAZ Z KOLEI IP: 62.233.135.* 12.08.03, 14:29 1. Podziemny Krag 2. Od zmierzchu do switu 3. Vabank 4. Wsciekle Psy 5. CK Dezerterzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasja Re: FILM, KTÓRY MOŻESZ OGLĄDAĆ 100 RAZ Z KOLEI IP: *.srem.sdi.tpnet.pl 12.08.03, 17:49 "Dirty dancing", "Trzy kolory. Czerwony" , "skazani na shawshank", "pianista" , "dworzec nadziei", "amadeusz". To te filmy, ktore mogę często oglądać. kasja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptakoo Re: FILM, KTÓRY MOŻESZ OGLĄDAĆ 100 RAZ Z KOLEI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.03, 19:44 Kino Allen'a, tzn: "Tajemnica morderstawa na Manhattanie" "Annie Hall" "Hannah i jej siostry" znakomite komedie mistrza!!! ... a takze "Amelia" "Lsnienie" - Kubric'a "Mechaniczna pomarancza" pozdrawiam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: FILM, KTÓRY MOŻESZ OGLĄDAĆ 100 RAZ Z KOLEI IP: 57.66.48.* 02.09.03, 17:19 Nie wiem czy to piekne (poczucie solidarnosci z reszta forum) czy okropne (brak orginalności) ale bede sie powtarzac oto filmy, ktore moge ogladac 100 razy: Miś, Brunet wieczorową porą, Wpływ księżyca (ten klimat), Pretty woman ;), Notting Hill, Deszczowa piosenka (bez sceny Broadway melody - przeważnie ją przewijam), Hair, Grease, Moulin Rouge (tu mysle, ze mozliwe jest zniszczenie tego,co kocham w tym filmie przez czeste ogladanie) Priscilla królowa pustyni, Wesele Muriel, Tajemnice Los Angeles, Chłopcy z ferajny, Ojciec chrzestny I-II, Zabojcza bron I-IV, Forrest Gump, Skazani na Shawshank, Podziemny krąg, Mangnolia, Billy Eliot, Imperium słońca w parze z Kolorem purpury, wszystko spod egidy Monthy Pythona, Rio Bravo ................. To nie jest kompletna lista - mam nadzieje na obejrzenie jeszcze wielu filmow. Pozdrawiam wszystkich, ktorzy tworza listy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osa Re: FILM, KTÓRY MOŻESZ OGLĄDAĆ 100 RAZ Z KOLEI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.03, 22:15 chlopaki nie placza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ally Re: FILM, KTÓRY MOŻESZ OGLĄDAĆ 100 RAZ Z KOLEI IP: *.visp.energis.pl 03.09.03, 19:45 "Dzień Świstaka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zooza Re: FILM, KTÓRY MOŻESZ OGLĄDAĆ 100 RAZ Z KOLEI IP: *.attu.pl / 192.168.1.* 04.09.03, 17:29 Dziwne, ze nikt nie wymienil Cassino (Z R. de Niro, S. Stone i J. Pesci) Poza tym: Wszystko Barei (no moze oprocz zony dla Australijczyka) Godziny Smak zycia Goraczka (ta z Pacino i de Niro) piknik pod wiszaca skala Gallipoli Matrix Zapach kobiety Wszystko o mojej matce Magnat (lub jako serial biala Wizytowka M.A.S.H. (serial) Ostatni Mohicanin Jeszcze wiele, wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 Re: FILM, KTÓRY MOŻESZ OGLĄDAĆ 100 RAZ Z KOLEI 05.09.03, 18:42 Amelia Dziennik Bridget Jones (ale w oryginale) Poszukiwany Poszukiwana Przypadkowa Dziewczyna Noc na Ziemi (Jarmusch) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: FILM, KTÓRY MOŻESZ OGLĄDAĆ 100 RAZ Z KOLEI IP: *.ipt.aol.com 14.09.03, 20:03 Noz w wodzie ZYwot Mateusza i ostatnio ogladalam Lot nad kukulczym gniazdem, juz nie wiem po raz ktory ciagle trzyma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panterka Re: FILM, KTÓRY MOŻESZ OGLĄDAĆ 100 RAZ Z KOLEI IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.03, 21:54 1.Seksmisja!!!!! Sami Swoi, 2.Wichry Namiętności, Joe Black, Wywiad z Wampirem, the Mexican- ze względu na Brada Pitta... 3.Olej Lorenza. Raport Pelikana. Pluton. Filmy z De Finesem. 4.Ostatnio dopiero obejrzałam Titanica i zachwycam się tym filmem... Super nakręcony!!! Nie dziwię się, ze dostał oskary... Kurna, chłopaki się napracowali nad tym tonięciem... 5.Mój mąż oprócz seksmisji kocha Indiane Jonesa i Gwiezdne Wojny... Zna to chyba na pamięć... I teraz maniakalnie ogląda Larę Croft ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panterka Re: FILM, KTÓRY MOŻESZ OGLĄDAĆ 100 RAZ Z KOLEI IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.03, 22:00 Zapomnialam o Wichrowych Wzgórzach... Ktoś pisał o Truposzu- podziwiam, byłam na tym kiedyś w kinie i myślałam, ze sobie na d... odleżyn narobię, taki nudny i do bani to był film... Nawet johnny Deep mi go nie osłodził... Odpowiedz Link Zgłoś
boobie Re: FILM, KTÓRY MOŻESZ OGLĄDAĆ 100 RAZ Z KOLEI 14.09.03, 23:39 Amelia Rejs Miś Samotni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filus Re: FILM, KTÓRY MOŻESZ OGLĄDAĆ 100 RAZ Z KOLEI IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.09.03, 00:43 -Pluton -Seksmisja -Leon Zawodowiec -Wielki Błękit -Don Juan de Marco -Okruchy Dnia -Nic do stracenia -Brudny Harry -trylogia o Bezimiennym Sergio Leone -Mad Max I i II -Karmazynowy Pirat, Kapitan Blood, Piraci, Piraci z Karaibów i każdy film z XVII wiecznym statkiem, piratami i całą resztą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: FILM, KTÓRY MOŻESZ OGLĄDAĆ 100 RAZ Z KOLEI IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 16.09.03, 13:10 Imperium słońca Kolor purpury i oczywiście Matrix Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jw Re: FILM, KTÓRY MOŻESZ OGLĄDAĆ 100 RAZ Z KOLEI IP: *.clt.bellsouth.net 17.09.03, 15:01 Pol zartem, pol serio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: FILM, KTÓRY MOŻESZ OGLĄDAĆ 100 RAZ Z KOLEI IP: *.proxy.aol.com 17.09.03, 16:13 Przeminelo z wiatrem Dawno temu w Ameryce (Once upon a time in America) Forrest Gump Love Story Absolwent Hair Sniadanie u Tiffany'ego Podwojne zycie Weroniki Niebieski Sami swoi Odpowiedz Link Zgłoś
bartek.m 50 filmów po sto razy 23.09.03, 09:39 "Amarcord", "Osiem i pół" i "Satyricon" Felliniego; "Obywatel Kane" Wellesa; "Kabaret" i "Cały ten zgiełk" Fossa; "Siódma pieczęć", "Tam, gdzie rosną poziomki", "Goście Wieczerzy Pańskiej", "Rytuał", "Szepty i krzyki" i "Fanny i Aleksander" Bergmana; "Ran" Kurosawy; "Iwan Groźny" Eisensteina; "Syberiada" Konczałowskiego; "Wniebowstąpienie" Larysy Szepitko; "Ojciec chrzestny", "Rozmowa", "Ojciec chrzestny 2" i "Czas Apokalipsy" Coppoli; "Pożegnanie z Afryką" i "Trzy dni Kondora" Pollacka; "Andriej Rublow" i "Ofiarowanie" Tarkowskiego; "Ostatnie tango w Paryżu" Bertolucciego; "Bez końca" i "Niebieski" Kieślowskiego; "Misja" Rolanda Joffe; "Pewnego razu na Dzikim Zachodzie" i "Dawno temu w Ameryce" Sergia Leone; "Romeo i Julia" Zeffirellego; "Człowiek słoń" Lyncha; "Król Lear" Kozincewa; "Służący" Losey'a; "Dzika banda" i "Pat Garrett i Billy Kid" Peckinpaha; "Zmierzch bogów", "Lampart", "Śmierć w Wenecji" i "Ludwig" Viscontiego; "Fitzcarraldo" Herzoga; "Ameryka, Ameryka" Kazana; "Wiek niewinności" Martina Scorsese; "Lokator" Polańskiego; "Iluminacja" Zanussiego; "Lawrence z Arabii" Leana; "Wszystko o Ewie" Mankiewicza; "Niewolnica miłości" Michałkowa; "Lot nad kukułczym gniazdem" Formana i "Zawód: reporter" Antonioniego". Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: FILM, KTÓRY MOŻESZ OGLĄDAĆ 100 RAZ Z KOLEI 23.09.03, 12:43 casablanca zakochana zlosnica centre stage - swiatla sceny Odpowiedz Link Zgłoś