Gość: ja IP: *.icpnet.pl 06.05.05, 23:12 pierwsza czesc byla porownywalna do takich rarytasow jak resident evil apocalypse lub alone in the dark. powinni zrezygnowac :] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mufti Wąchocka Kiszka goni kiszkę IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.05, 10:38 No skoro już nawet mistrz beznadziei filmowej, chały i kiczu, człowiek, który kompromituje kino SF z uporem maniaka, Pan Anderson odmówił realizacji "projektu", to pewnie będzie to gniot wagi superciężkiej (choć już i pierwszej części nic pod tym względem nie brakowało). Przekleństwo na widzów, że poszli na ten film i "przekonali" szefostwo Foxa do kontynuacji. Cóż za ponura farsa. A ja w swojej naiwności wierzyłem, że Jackson i jego Władca Pierścieni coś zmieni w klasie, jakości i podejściu do filmowej fantastyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Nadchodzi "Obcy kontra Predator2" IP: *.chello.pl 07.05.05, 13:02 Nie dziwne, ze Anderson nie jest zainteteresowany kontynuacja AVP. Przeciez w scenariuszu napisal, ze bedzie kontynuacja.... Tak tak, kochani, niekonsekwencja zajezdza na kilometr. Ale coz, Anderson jest zainteresowany zniszczeniem kolejnej legendy kina, moze wezmie sie za Gwiezdne Wojny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Uff, reżyser inny :) To już połowa sukcesu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 13:09 Ale cóż, po Resident Evil czy Mortal Kombat trudno było się spodziewać czegoś na poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi czekam na następna część IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 13:58 mam nadzieję że jak najszybciej zrobią ta drugą część nie moge sie doczekać cała prawie moja klasa to ogla dała i im sie to podoba mnie też . a tam na tym zimowisku tak jak pisza to było fajnie bo to działo sie 600 metrow pod ziemią w piramidzie tamta czę ść jest spoko . Poprostu ekstra kul . No i będzie fajnie jeśli będzie predatorów wie cej niż jeden , i żeby znów jakis człowiek był z pred atorami choc pewnie tak będzie żę ludzie benda z nimi bo to oczywiste jak ta dziewczyna grala w filmie to przcież byla pod koniec z jednym predatorem to było oczywiste by że bedzie chyba ona tak mysle no ale niech zrobia następną cześć czekam cały czas na to Odpowiedz Link Zgłoś