Dodaj do ulubionych

Nadchodzi "Obcy kontra Predator2"

IP: *.icpnet.pl 06.05.05, 23:12
pierwsza czesc byla porownywalna do takich rarytasow jak resident evil
apocalypse lub alone in the dark. powinni zrezygnowac :]
Obserwuj wątek
    • Gość: Mufti Wąchocka Kiszka goni kiszkę IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.05, 10:38
      No skoro już nawet mistrz beznadziei filmowej, chały i kiczu, człowiek, który kompromituje kino SF z uporem maniaka, Pan Anderson odmówił realizacji "projektu", to pewnie będzie to gniot wagi superciężkiej (choć już i pierwszej części nic pod tym względem nie brakowało). Przekleństwo na widzów, że poszli na ten film i "przekonali" szefostwo Foxa do kontynuacji. Cóż za ponura farsa. A ja w swojej naiwności wierzyłem, że Jackson i jego Władca Pierścieni coś zmieni w klasie, jakości i podejściu do filmowej fantastyki.
    • Gość: Piotrek Re: Nadchodzi "Obcy kontra Predator2" IP: *.chello.pl 07.05.05, 13:02
      Nie dziwne, ze Anderson nie jest zainteteresowany kontynuacja AVP. Przeciez w
      scenariuszu napisal, ze bedzie kontynuacja.... Tak tak, kochani,
      niekonsekwencja zajezdza na kilometr. Ale coz, Anderson jest zainteresowany
      zniszczeniem kolejnej legendy kina, moze wezmie sie za Gwiezdne Wojny?
    • Gość: wojtek Uff, reżyser inny :) To już połowa sukcesu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 13:09
      Ale cóż, po Resident Evil czy Mortal Kombat trudno było się spodziewać czegoś na poziomie.
    • Gość: Gabi czekam na następna część IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 13:58
      mam nadzieję że jak najszybciej zrobią ta drugą część nie moge sie doczekać
      cała prawie moja klasa to ogla dała i im sie to podoba mnie też . a tam na tym
      zimowisku tak jak pisza to było fajnie bo to działo sie 600 metrow pod ziemią
      w piramidzie tamta czę ść jest spoko . Poprostu ekstra kul . No i będzie fajnie
      jeśli będzie predatorów wie cej niż jeden , i żeby znów jakis człowiek był z
      pred atorami choc pewnie tak będzie żę ludzie benda z nimi bo to oczywiste jak
      ta dziewczyna grala w filmie to przcież byla pod koniec z jednym predatorem to
      było oczywiste by że bedzie chyba ona tak mysle no ale niech zrobia następną
      cześć czekam cały czas na to
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka