Gość: m IP: *.jgora.dialog.net.pl 30.07.02, 01:28 Z tego co czytam co jednak film grze do pięt nie dorasta..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sonija Re: Gra komputerowa 'Resident Evil' 30.07.02, 10:50 Zachęcona licznymi pozytywnymi wypowiedziami w GW byłam wczoraj w kinie.. i .. nic ... Taka sobie bajeczka, z żywymi trupami ( stary i ograny motyw), z rozbryzgującymi się flakami. Szczerze mówiąc myslę, że film może się spodobać młodzieży.... Sceneria ostra, metaliczna. Podobała mi się aranżacja muzyczna i dźwięk, chociaż w stylu techno. Film do pewnego momentu trzyma w napięciu i zaczyna się całkiem interesujaco, gorzej z rozwinięciem akcji i zakończeniem. Jest parę naprawdę fajnych pomysłów i efektów specjalnych... Polecam młodzieży , ale bez entuzjazmu ... Sonia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mruqe. 'Resident Evil' - film IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 01.08.02, 19:11 A ja polecem film wszystkim tym, ktorzy usmiechaja sie na dzwiek takich nazwisk jak Romero czyBruce Campbell. "Evil Dead" to to może nie jest, ale też trzyma niezły klimat. I od razu zastrzeżenie: nie należy spodziewać się inteligentnej rozrywki czy skomplikowanego scenariusza. "Resident Evil" jest po prostu doskonale zrobionym filmem o żywych trupach i w tej kategorii bije na głowę wiele innych produkcji. Osoby które nie lubią filmów w stylu "BrainDead" "Evil Dead" powinny "Resident Evil" omijać z daleka. (BTW. Brain Dead -> Evil Dead -> Resident Evil -> Resident Dead ? ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś