Gość: farida IP: *.bielsko.dialog.net.pl 04.12.05, 17:44 podzielcie sie opiniami z tego filmu please Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bad_shit Re: "36" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.12.05, 21:33 Chyba nie wiem o co cho :(( Czemu 36? Zakończenie jest porąbane pozatym. Ktoś mnie oświeci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jop Re: "36" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.12.05, 23:33 36 to numer ulicy przy którym jest posterunek policji w paryżu. Czego nie kumasz z zakończenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bad_shit Re: "36" IP: *.imgw.pl 07.12.05, 13:24 Chyba przysnąłem przy zakończeniu :) Dlaczego nie zabił komisarza? On coś powiedział, że "nie ona już nie żyła", bo została zabita przez tamtego drugiego, potem dwa ujęcia, 1. on ją dobija, 2. on strzela do jej zwłok. Jakoś nie mogę sobie tego poukładać. Na koniec gościu daje mu spluwę z nadzieją chyba że ten sobie palnie w głowę :/ Nie dość że nie palnął sobie w czachę to jeszcze pozwolił mu odejść w jakieś wyimaginowanej glorii. Szkoda że pan komisarz sam nie odstrzelił jemu głowy - wyglądał na lekko wzburzonego :)) Ludzie! O co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bad_shit Re: "36" IP: *.imgw.pl 13.12.05, 15:01 Hej, ludzie, co je? Tylu wielbicieli tego filmu na forum, a nikt nie chce wytłumaczyć zawiłości zakończenia :(( Sam nie wiem co myśleć o 36. Z jednej strony nieźle zrobiony, ale to zakończenie wydaje mi się tak wydumane, że czyni go zwykłym gniotem. Może zapytam Roberta De Niro :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: "36" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 00:21 Kto zabil komisarza (Depardieu) co to za goście? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: "36" 10.12.05, 19:38 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15&w=32859145&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bad_shit Re: "36" IP: *.imgw.pl 13.12.05, 15:02 Hej, ludzie, co je? Tylu wielbicieli tego filmu na forum, a nikt nie chce wytłumaczyć zawiłości zakończenia :(( Sam nie wiem co myśleć o 36. Z jednej strony nieźle zrobiony, ale to zakończenie wydaje mi się tak wydumane, że czyni go zwykłym gniotem. Może zapytam Roberta De Niro :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: "36" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 16:04 może obejrzyj jeszcze raz ten film:>może zorzumiesz zkończenie,choć wątpię biorąc pod uwagę twe wypowiedzi.jak pewne filmy są dla cienie za trudne to moze ich nie oglądaj.bo co by było gdybyś miał zobaczyć lyncha czy von triera?:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francuzeczka Re: "36" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 21:15 Polecam, bardzo dobry film. Najlepsze jest właśnie zakończenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: "36" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 20:26 OK, nazywajcie mnie debilem, idiotą itp. Ale powiedzcie kto zabił Depardieu?! Odpowiedz Link Zgłoś