Gość: lostostos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 15:26 Czy ktoś w POlsce zna odp na to pytanie. Jaką tajemnic ę kryje serial LOST? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elo Re: LOST - ZAGINIENI - jaką kryja tajemnicę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 15:44 Obejrzalam juz cala pierwsza serie i 8 odcinkow drugiej i niestety nie potrafie odpowiedziec na to pytanie. Na tym chyba polega fenomen tego serialu, kazdy odcinek przynosi nowe pytania Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: LOST - ZAGINIENI - jaką kryja tajemnicę 05.12.05, 15:51 Mam jak najgorsze przeczucia, tajemnice się nawarstwiają, zamiast wyjaśniania starych produkuje się nowe - obawiam się że wyjaśnienie będzie okrutnie rozczarowujące. Niemniej serial się miło ogląda :-) Odpowiedz Link Zgłoś
klee Proszę o spoiler :-D 05.12.05, 18:13 Jeśli oglądacie ten serial z takm zacięciem, to powiedzcie mi, proszę, czy Michael budowniczy, bohater grany przez Harolda Perrineau przetrwał, ocalał. Co się z nim stało, czy pojawia się jeszcze w kolejnych odcinkach? Ja swoje oglądanie serialu zakończyłenm na I odcinku II serii, w którym to piraci porywają mu syna i wysadzają w powietrze tratwę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lostostos Opisy odcinkow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 18:38 LOST.gwrota.com Tutakj sa opisy prawie wszystkich odcinkow jednalk rozwiazania zagadki nie kryja. Moze ktos juz ja zna??? Odpowiedz Link Zgłoś
klee Dzięki Ci! 05.12.05, 19:59 Chociaż raczej nie skorzystam, bo nie chcę dowiadywać się wszystkiego, a jedynie losy konkretnego bohatera. Wolałbym, aby rozwój pozostałych wątków pozostał przede mną zakryty. A nuż, przyjdzie mi kiedyś obejrzeć pozostałe odcinki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka ja obstawiem rowiazanie- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 17:38 ktos ( jakas BARDZO WYSOKO RANGA POSTAWIONA organizacja) robi na nich eksperymenty- jak sie zachowaja, cos w stylu "władcy much"właśnie. Ten taki łysy co poluje- jest ich "wtyka"- ale do tego nie mam pewnosci. Chodzi o obserwacje mikrospolecznosci Bardziej prawdopodobnego rozwiazania nie widze No i odatkowo daja im jakies prochy , nie wiem tylko w jaki sposob < patrz halucynacje tego co kocha sie w swojej przyrodniej siostrze- blondynce co to niby zna francuski> sorki za takie tlumaczenie- nie mam pamieci do imion, z wyjatkiem nazwiska Soyera, no ale takiego przystojniaka nie sposob nie pamietac pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: ja obstawiem rowiazanie- 02.01.06, 18:11 Tez mi czasami chodzi po głowie taka ewentualność. Taki mezalians "Matriksa" z "Teorią spisku" i "1984" :-) A kwestia tej blondynki i jej brata została rozwiązana :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: ja obstawiem rowiazanie- 03.01.06, 01:11 tak, tak, niektore kwestie zostaly juz ostatecznie rozwiazane;-), a szkoda;-) do wyzej wymienionych tytulow dorzucilabym "Truman Show". choc tez myssle, ze w drugim sezonie jeszcze troche sie namota a konkrety pojawia sie w..trzecim;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz oto SPOILER 05.12.05, 18:52 Spokojnie, przeciez nie dadzą scenarzyści ni szczeznąć dziecku na obczyźnie, ni sierotą zostać. Odpowiedz Link Zgłoś
klee Że dziecko nie sczezło, 05.12.05, 19:57 tylko straszyć poczęło, to ja już wiem. Schematy fabularne hollwyoodzkich filmów też są mi znane, więc nie trza mi ich prezentować, szczególnie że mało ma to tu do rzeczy, bo nie o to pytałem, Kochaneczku. Pytałem o dalsze losy Mr. Michela. Właściwie to i one niewiele mnie obchodzą, ale nie o to tu chodzi, by było wiadomo, o co mi chodzi, prawda? Ważne, by prośbie uczynić zadość, jeśli ktoś będzie skory, ma się rozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Że dziecko nie sczezło, 05.12.05, 20:17 SPOILER "No to ja już nie wiem jak Ci pomóc..." :-) Michale ma się dobrze - własciwie to najlepiej ze wszystkich na tratwie. Poza tym oczywiście że zabra zabra zabrali mu synusia... Facet dostanie ostrj fazy na szukanie synka, wrócą na wyspę, spotkają jeszcze jakichś nowych, a potem omc nie wpadnie w łapy "the others". Na końcu szóstego odcinka (dotąd obejrzałem), spotykają resztę znanych już nam postaci, a do spotkania dochodzi w dość nieprzyjemnych okolicznościach. A synek jako zjawa tez się parę razy pojawi. Mam nadzieję że teraz będziesz kontent :-) Odpowiedz Link Zgłoś
klee "No to ja już nie wiem... 05.12.05, 21:02 (...) jak Ci teraz dziękować." :-) Widzę, że wszystko w normie. Dla mnie to chyba dobrze, dla serialu - gorzej. A na moje ukontentowanie składa się coś więcej niż tylko te mniej skąpe niż poprzednio informacje. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi spoiler! 10.12.05, 16:16 Na końcu odcinka "What Kate Did" (dziewiąty odcinek w drugim sezonie) Michael grzebie przy komputerze (tym od wklepywania liczb) i nagle zauważa, że... nazwijmy to - włączył się chat. Więc nasz budowniczy włącza się w pogawędkę. Hello? >: Hello? Who is this? >: This is Michael. Who is this? Dad? I koniec odcinka. Czekamy do stycznia, aby się dowiedzieć, co było dalej. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
klee No, no, ciekawe ;-) 10.12.05, 16:48 Dzięki! Fajnie, że wątku budowniczego nie ograniczają. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: spoiler! 10.12.05, 21:53 No i Kate i Jack się cmokli :-) Nie wiem skąd oni wytrzasnęli te Evangeline Lily, ale ja osobiście nie mogę się na nią napatrzeć. No, może ciut za bardzo napakowana jest :-) Odpowiedz Link Zgłoś
klee Niektórzy faceci to zawsze tylko o jednym 10.12.05, 22:09 No wiadomo było, że się w końcu spikną, choć pono im służej się czeka, tym lepiej potem smakuje. Ja tam nie wiem, tak słyszałem... ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Niektórzy faceci to zawsze tylko o jednym 10.12.05, 22:30 e nie nie - teraz wypłynęła ta sfrustrowana policjantka, Sawyer na się do Kate, myślałem że nic z tego. I pewnie tak będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
klee Miał chłopak rację 10.12.05, 22:35 No i widzisz, miał Lipniak rację, ja się już zgubiłem. ;-) Jaka policjantka? Nie odpowiadaj, sprawdzę na FW. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: No dobra, dobra... 10.12.05, 23:09 No to ja juz nie wiem, jak Ci pomóc, hehe. Musisz odczekac swoje, ale wiadomo - im dłużej się czeka, tym lepiej potem smakuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
klee No to już wiemy, że... 10.12.05, 23:19 jednak nie miał racji. :-] Choć może i miał, bo teraz znowu począłem się czuć taki zagubiony... ;-( Czyli jednak prawda z tym zmysłem smaku, że to mu służy? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: No to już wiemy, że... 10.12.05, 23:31 Juści że prawda. Nie martw się, wszystkie w swoim czasie dowiesz się :-) Odpowiedz Link Zgłoś
klee A jak się nie odnajduję z zagubienia? 10.12.05, 23:55 To się nie dowiem niczego. ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: spoiler! 30.12.05, 00:42 ignatz napisał: > No i Kate i Jack się cmokli :-) > Nie wiem skąd oni wytrzasnęli te Evangeline Lily, ale ja osobiście nie mogę się > na nią napatrzeć. No, może ciut za bardzo napakowana jest :-) Ignatz, ale gdzie ona jest napakowana?? ja nawet mysle, ze tu i owdzie moglaby miec wiecej;-))) a to cmokniecie bylo takie"watle", z Sawyerem w pierwszej serii bylo bardziej namietne:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: spoiler! 30.12.05, 09:53 O mięśniach mówię :-P Bo faktycznie, gdzieniegdzie mogłoby być więcej - generalnie kochanego ciałka nigdy wiele ;-) A cmokanie, cóż... poczekamy, zobaczymy - nie zapominajmy o sfrustrowanej policjantce z wiecznym marsem na czole. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: spoiler! 30.12.05, 14:21 Policjantka pewnie osiagnie to co sobie wymysli;-)Jack bedzie w potrzasku. Osobiscie nie rozumiem Kate - Sawyer duzo bardziej ciekawszy jest od Jacka;-))) a zagladasz czasem na gazetowe blogi?na tym dotyczacym Lost byly ostatnio calkiem ladne zdjecia Evandzeliny.. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: spoiler! 30.12.05, 14:42 Nie zaglądam, ale możesz wspomóc linką, choć od wystrzałowych piękności na zimnym ekranie wolę mniej wystrzałowe ciepłe i żywe koło mnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: spoiler! 30.12.05, 17:47 to link do bloga chaotic.blox.pl/html wpisy czytam, komentarzy juz nie, bo chyba sami gimnazjalisci je pisza;-) a tu wspomniane zdjecia Evangeline: www.livejournal.com/community/lilly_daily/77617.html w samym blogu jest wiecej jej prywatnych zdjec, najczesciej w towarzystwie..Charlie'go hehehe, bo jesli wspominamy o cieplym i zywym to wlasnie on ja ogrzewa(badz tez ona jego) w zyciu prywatnym. musze dodac, ze spodziewalam sie, ze kobieta ma troche lepszy gust;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: spoiler! 02.01.06, 18:14 mallina napisała: > musze dodac, ze spodziewalam sie, ze kobieta ma troche lepszy gust;-))) E nie, za wysoka jest ciutkę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesiek1 Re: LOST - ZAGINIENI - jaką kryja tajemnicę IP: *.adsl.xtra.co.nz 08.12.05, 01:33 jak w czeskim filmie, nikt nic nie wie. ogladam, ale teraz mnie nudzi, bo wiem jak zakonczy sie odcinek, z wielkimi pytaniami. jak dlugo bedzie serial popularny tak dlugo nic nie bedziemy wiedzic. producenci tak pogmatwali, ze sami nie wiedza jak z tego balaganu wybrnac. Odpowiedz Link Zgłoś
lipniak Re: LOST - ZAGINIENI - jaką kryja tajemnicę 10.12.05, 06:33 Nie musza wybrnac. Nie sa nikomu nic winni. Widzowie dostali rozrywke, a producenci licza naleznosc. Tak czy owak kiszka. Odpowiedz Link Zgłoś
lipniak Re: LOST - ZAGINIENI - jaką kryja tajemnicę 10.12.05, 06:34 Dobrze ze nie ogladalem, bo bym sie zagubil. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: LOST - ZAGINIENI - jaką kryja tajemnicę 10.12.05, 21:56 Chyba i bez tego jesteś nieco zagubiony :-> Odpowiedz Link Zgłoś
klee Ups, Ignatz poczuł się dotknięty 10.12.05, 22:12 Nie czuj się Ignatz. Ja tam nie wstydzę się powiedzieć, że to golądałem, mimo że też uważam, iż to chłam. Każdy jakieś powody do oglądania ma. A jeśli kogoś to boli, że oglądamy, to już jego problem, a nie nasz. A co to, czy my musimy tylko stale kino najwyższych lotów oglądać? Jeśli by tak było, to by powiedzieli, że z nas snoby. Ludzie się nie zadowoli, nie warto się na nich oglądać. Nie jesteśmy po to, by ich zadowalać, jesteśmy po to, by zadowalać siebie [dwuznaczność zamierzona ;-P]. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Ups, Ignatz poczuł się dotknięty 10.12.05, 22:29 E nie nie. Ja lubię kiepskie kino, ale np Lost to nie jest zły serial. Ciut zbyt wydumany, ale niezły. I broń Boże nie dotknęło mnie nic, tylko ten bidak coś się mota okrutnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiur Logujcie sie ! pls IP: w3cache.ady* / *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 15:52 Rejestrujcie sie na forum www.zaginieni.fora.pl i pomozcie sie rozbudowac dodawajcie tematy piszcie posty Odpowiedz Link Zgłoś