Gość: Sophie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 12:56 mam film o takim własnie rozszerzeniu dev..rmvb , jednak nie wiem w którym programie miałabym go oglądac, bo all player nie daje rady:/ co mam zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klee Kodek 26.01.06, 13:12 Zainstaluj sobie ten kodek: ftp.isu.edu.tw/pub/Windows/Edskes/r/realalt123.exe , to w każdym odtwarzaczu uda Ci się obejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sophie Re: Kodek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 14:50 dzieki! juz go ściągam:)mam nadzieje, ze sie uda;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sophie Re: dev..rmvb - co to za rozszerzenie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 16:53 mam jeszcze pytanie, jak tam sie włącza tekst do filmu? :P Odpowiedz Link Zgłoś
klee Co to znaczy "tam"? 26.01.06, 17:55 Nie musisz korzystać z odtwarzacza, który zainstalowałaś razem z kodekiem, nawet instalować go nie musiałaś. Jeśli kodek znajduje się już w Twoim systemie, to filmy konwertowane przy jego pomocy możesz odtwarzać dowolnym programem do tego przeznaczonym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadine Re: dev..rmvb - co to za rozszerzenie? IP: *.crowley.pl 30.01.06, 00:11 ja również tekstu nie mogę włączyć:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
klee Ale w czym problem? 30.01.06, 01:12 Jeśli wcześniej Ci się to udawało, to w czym problem? Jeśli chcesz, żeby ktoś pomógł Ci rozwiązać jakiś problem, to musisz go najpierw opisać. Odpowiedz Link Zgłoś
john_malkovitch Re: dev..rmvb - co to za rozszerzenie? 30.01.06, 02:38 Ja też nie mogłem, więc ściągnąłem sobie to: www.free-codecs.com/download/K_Lite_Mega_Codec_Pack.htm zainstalowałem i już mogę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadine Re: dev..rmvb - co to za rozszerzenie? IP: *.crowley.pl 30.01.06, 10:43 mam te kodeki, ale napisy nadal mi nie działają.od czego to zależy?? Odpowiedz Link Zgłoś
klee Od wielu rzeczy może zależeć 30.01.06, 13:53 Nie podajesz żadnych informacji, jakie konkretnie kodeki zainstalowałaś, z jakiego odtwarzacza korzystasz, jaki jest format napisów. Powodów mogą być dziesiątki, jeśli nie setki. A w ogóle to rozwiązania tego rodzaju problemów lepiej chyba jednak szukać na forum do tego przeznaczonym, a nie na forum poświęconym kinu. Tam na pewno szybciej uzyskasz pomoc. Polecam np. to: www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?s=1e454a83e464e73753866c3a2db5f375&showforum=81 Odpowiedz Link Zgłoś