buzi1 11.02.03, 10:11 Jakie sa wasze opinie na temat kto i za jaka kategorie powininen otrzymac Oskara? Mam nadzieje ze Martin Scorsese za gangi wrescie dostanie statuetke !. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Edziak Re: Oskary! IP: *.in-addr.btopenworld.com 11.02.03, 10:24 chyba tak z litosci, bo to niezbyt dobry film, robil swietne a Oskara mial by dostac za swoj najgorszy produkt? Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_verdon Re: Oskary! 11.02.03, 10:43 Dzisiaj o 14.30 trochę się wyjaśni ...:) Ja też bardzo mocno trzymam kciuki za Scorsese, zasłużył sobie na Oscara jak mało kto. Chociaż "Gangów" oczywiście nie widziałam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moon Re: Oskary! IP: *.ptr.net.pl / 192.168.2.* 11.02.03, 11:29 hej hej, a wiesz może jaka stacja będzie pokazywać? CNN może? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Oskary! IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 21:47 Gość portalu: moon napisał(a): > hej hej, a wiesz może jaka stacja będzie pokazywać? CNN może? >CNN zainteresowana wydaje się być wyłącznie Irakiem i Bushem; ja oglądałam bezpośrednią transmisję z przedstawiania nominacji na hiszpańskiej tve Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_verdon Re: Oskary! 12.02.03, 22:44 Z tego,co mi wiadomo, to z tych dostępnych w polskich kablówkach tylko PRO7. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edziak Re: Oskary! IP: *.in-addr.btopenworld.com 13.02.03, 10:35 No i Edi bez nominacji ale za to Pianista duzo dostal. Powodzenia panie Polanski, bede trzynac kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_verdon Edi 22.02.03, 18:27 Edi był bez szans od początku. Ale to ludzka ( i polska) rzecz pomarzyć ... :) Odpowiedz Link Zgłoś