Gość: trambone Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: 83.14.217.* 23.09.06, 17:27 piszac i Virusie przypomniales mi o "najsuperniejszym" polskim filmie jaki widzialem "Haker", ( haslo wyhaczyl co chcial zwala mnie z nog ;-D ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: horhe kiss kiss bang bang IP: *.net.autocom.pl 23.09.06, 17:49 kiss kiss bang bang Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelyana Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.net133.okay.pl 23.09.06, 18:20 She's the man....:/ Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka lekarz drzew 23.09.06, 18:36 bezapelacyjny gniot, najnowsze (zeszłoroczne) wypociny Zaorskiego. o ile straszny film, gulczasy itp nawet nie pretendują do bycia ambitnymi, o tyle Zaorski chciał być offowy, pomysłowy i nowatorski, a wyszła taka głupota, że nie mieści sie w pale. oglądałam go na pokazie przedpremierowym, Zaorski był na sali, a ludzie, mimo szczerych chęci nie mogli powstrzymać śmiechu. patetyczny wypłoch po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwe boll to IP: 213.199.198.* 23.09.06, 18:42 1. Plan 9 from outer space- MAJSTERSZTYK Eda Wooda jr. 2. Resident Evil- wszystkie 3. Batman Begins Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edf Re: to IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 18:53 1. Bad Taste 2. Braindead 3. Evil Dead 4. Scary Movie 1, 2, 3, 4 5. Black Dawn 6. 80% komedii produkcji USA 7. Wiele filmów ze Steven'em Seagal'em oraz Arnoldem Schwarzeneger'em 8. Meet Joe Black (za m.in. "głupią >>Śmierć<<" (chodzi o postać graną przez Brada)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrr Re: to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 20:52 Hmm "Evil dead" byl calkiem smieszny... kiedys, w czasach kiepskiej jakosci kopii VHS... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Supermacho Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.toya.net.pl 23.09.06, 18:58 Kilka: UNDEAD 8 DNI POŹNIEJ ZOOLANDER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Late Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 19:16 Boxing Helena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viking Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.elisa-laajakaista.fi 23.09.06, 19:28 Miami Vice, bardzo mnie rozczarował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag "Kobieta w niebieskiej wodzie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 19:47 ... czy jakoś tak. Poryczałam się ze śmiechu. Serio. Swoja drogą dziwi mnie, że nikt nie wymienił "Osady". Odpowiedz Link Zgłoś
jajo898 Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 23.09.06, 20:23 Janson X!!! Boże wiedziałem że to nie dla intelektualistów, ale to było DNO TOTALNE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowianka Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.chello.pl 23.09.06, 20:42 bez dwoch zdan: Z Archiwum X, wsersja folmowa. o ile serial wielbilam (nie wiem, jak teraz, bo dawno nie oghladalam zadnego odcinka), tak film byl nie do zniesienia. pewnie dlatego powstala tylko jedna czesc, CHWALA PANU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niuska77 Zly porucznik IP: *.chello.pl 23.09.06, 20:44 wiekszosc opuscila kino po 10 minutach. Moj kolega sobie smacznie spal juz po pol godzince a ja wierzylam, ze gdzies moze cos sie posklada do kupy... niestety Odpowiedz Link Zgłoś
thebiglebowski "ARCHE - czyste zlo" polskie s-f klasy Z 23.09.06, 20:51 polecam, o dziwo w jednej z rol glowych nienajgorszy w sumie aktor Robert Gonera, a film - pazdzierz jakich malo. Gorsza chyba tylko Samotnosc w sieci, ale nie wiem bo tylko czytalem recenzje. Odpowiedz Link Zgłoś
wrexham dorwac malego 23.09.06, 21:15 ale nie wytrzymalam do konca - wyszlam z kina :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kar Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.toya.net.pl 23.09.06, 21:29 "żołnierze kosmosu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 21:48 Ja-robot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ofelia Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.aster.pl 26.09.06, 21:10 nie byl taki zly.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wytrwala Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 21:50 "Vanilla sky" oto cytat gdzies z konca filmu: "ty nie zyjesz a ja jestem zamrozony"(czy jakos tak) litosci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margot Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.warszawa.dialog.net.pl 23.09.06, 22:10 end of days z arnim S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3818 "Kongo" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 22:15 kto chce oglądać krwiożercze małpy wyrywające ludziom wnętrzności? Odpowiedz Link Zgłoś
wescik81 Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 23.09.06, 22:36 A ja uważam że jednym z najgorszych filmów jest The Ring w wersji japońskiej... wiem co niektórzy sobie myślą w tym momencie o mnie, ale nie potrafię znieść aktorstwa japońskiego. Co nie zmienia faktu że sama książka jest rewelacyjna. Do "zaszczytnego" tytułu najgłupszego filmu kandyduje również Wiedźmin z, wspomnianym jużprzez kogoś, gumowym smokiem... po prostu szkoda słów. Byłem na premierze i i przed nią był wyświetlany trailer do LOTR 1 i trailer dostał owacje na stojąco, a po Wiedźminie ludzie wyszli w smutnej ciszy... może kiedyś ekranizacja Sapkowskiego się uda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mavvi Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 23:07 Kto nigdy nie żył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stach Nieźli idioci tu pisują, btw... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 23:45 OK, tez nie rozumiem niektórych filmów, inne mnie nudzą, ale pisać, że kino Almodovara jest głupie, Pulp Fiction czy Forrest Gump - to już trzeba mieć inteligencję pawiana i pewność siebie młota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość_portalu Wszystkie części "Strasznego filmu"... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 23:46 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szarki Szark Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 23:49 Jako fan każdego rodzaju kina przestrzegam prze takimi filmami jak:-1.Troll 2 (szczyt głupoty,szczyt debilizmu),2.Material Girls(no comment-głupota po amerykańsku),3.Lawnmower man 2(chory film,chory reżyser),4.Out for a Kill(Segal please nie kręć już.....),5.Battlefield Earth: A Saga of the Year 3000(zły sen Travolty-koszmar,szmira,syf do kwadratu),6.The Return of the Texas Chainsaw Massacre (tym razem koszmarna pani bridzet dzons i pan matiu mc-co-jezu to jest dopiero syf). Odpowiedz Link Zgłoś
sabbatha good night and good luck 24.09.06, 00:45 od razu mowie ze nie uwazam ze ten film jest zly w warstwie scenariusza gry aktorskiej realizacji itd - on jest okej tylko ze jest NUŻĄCY i to maksymalnie - na kinie konesera mialam ochote wyjsc - taki do ogladniecia na raty na kompie. zmarnowali film tą nudą. (i nie nie oczekiwalam strzelania krwi i poscigow samochodami:P ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.06, 01:40 mulholland drive Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw1969 Re: najgłupszy... "Przerażacze" z tym kolesiem od IP: *.chello.pl 24.09.06, 02:16 "Powrót do przyszłości", no, po prostu totalna kupa dualnej gęstości rozbełtana hektorlitrami moczu... Aha, że już wspomniałem odTFUrcę roli M.J Coxa czy Foxa: siłą rozpędu dorzucę wszystkie części "Powrotu do przyszłości". Poza tym zgadzam się z mnóstwem Przedmówców słusznie pastwiących się nad kinem z USraju i naszej ojczyzny. Taki reżyser J. Gruza? Panie, Panowie, to nie Gruza, to RUINA... Komentarze wielu z Was rozbawiły mnie do łez! No, to "good night & good luck!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yukon Glupszy nisz ustawa przewiduje IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 24.09.06, 03:44 Polski film a glupszy nisz Czeski, GOLEM Odpowiedz Link Zgłoś