Dodaj do ulubionych

najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca

• Gość: trambone Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: 83.14.217.* 23.09.06, 17:27
      piszac i Virusie przypomniales mi o "najsuperniejszym" polskim filmie jaki
      widzialem "Haker", ( haslo wyhaczyl co chcial zwala mnie z nog ;-D )
    • Gość: horhe kiss kiss bang bang IP: *.net.autocom.pl 23.09.06, 17:49
      kiss kiss bang bang
      • stworzenje Re: kiss kiss bang bang 23.09.06, 18:10
        chłopaki nie placza
    • Gość: kelyana Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.net133.okay.pl 23.09.06, 18:20
      She's the man....:/
    • nat.ka lekarz drzew 23.09.06, 18:36
      bezapelacyjny gniot, najnowsze (zeszłoroczne) wypociny Zaorskiego. o ile
      straszny film, gulczasy itp nawet nie pretendują do bycia ambitnymi, o tyle
      Zaorski chciał być offowy, pomysłowy i nowatorski, a wyszła taka głupota, że
      nie mieści sie w pale. oglądałam go na pokazie przedpremierowym, Zaorski był na
      sali, a ludzie, mimo szczerych chęci nie mogli powstrzymać śmiechu. patetyczny
      wypłoch po prostu.
      • Gość: uwe boll to IP: 213.199.198.* 23.09.06, 18:42
        1. Plan 9 from outer space- MAJSTERSZTYK Eda Wooda jr.
        2. Resident Evil- wszystkie
        3. Batman Begins
        • Gość: edf Re: to IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 18:53
          1. Bad Taste
          2. Braindead
          3. Evil Dead
          4. Scary Movie 1, 2, 3, 4
          5. Black Dawn
          6. 80% komedii produkcji USA
          7. Wiele filmów ze Steven'em Seagal'em oraz Arnoldem Schwarzeneger'em
          8. Meet Joe Black (za m.in. "głupią >>Śmierć<<" (chodzi o postać graną przez Brada))
          • Gość: wrr Re: to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 20:52
            Hmm "Evil dead" byl calkiem smieszny... kiedys, w czasach kiepskiej jakosci
            kopii VHS...
    • Gość: Supermacho Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.toya.net.pl 23.09.06, 18:58
      Kilka:

UNDEAD
      8 DNI POŹNIEJ
      ZOOLANDER
    • Gość: Late Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 19:16
      Boxing Helena
    • Gość: Viking Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.elisa-laajakaista.fi 23.09.06, 19:28
      Miami Vice, bardzo mnie rozczarował
    • Gość: mag "Kobieta w niebieskiej wodzie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 19:47
      ... czy jakoś tak.
      Poryczałam się ze śmiechu. Serio.

Swoja drogą dziwi mnie, że nikt nie wymienił "Osady".
    • jajo898 Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 23.09.06, 20:23
      Janson X!!! Boże wiedziałem że to nie dla intelektualistów, ale to było DNO
      TOTALNE.
    • Gość: krakowianka Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.chello.pl 23.09.06, 20:42
      bez dwoch zdan: Z Archiwum X, wsersja folmowa. o ile serial wielbilam (nie
      wiem, jak teraz, bo dawno nie oghladalam zadnego odcinka), tak film byl nie do
      zniesienia. pewnie dlatego powstala tylko jedna czesc, CHWALA PANU!
    • Gość: Niuska77 Zly porucznik IP: *.chello.pl 23.09.06, 20:44
      wiekszosc opuscila kino po 10 minutach. Moj kolega sobie smacznie spal juz po
      pol godzince a ja wierzylam, ze gdzies moze cos sie posklada do kupy... niestety
    • thebiglebowski "ARCHE - czyste zlo" polskie s-f klasy Z 23.09.06, 20:51
      polecam, o dziwo w jednej z rol glowych nienajgorszy w sumie
      aktor Robert Gonera, a film - pazdzierz jakich malo. Gorsza
      chyba tylko Samotnosc w sieci, ale nie wiem bo tylko czytalem
      recenzje.
    • wrexham dorwac malego 23.09.06, 21:15
      ale nie wytrzymalam do konca - wyszlam z kina :(
    • Gość: kar Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.toya.net.pl 23.09.06, 21:29
      "żołnierze kosmosu"
      • Gość: Madzia Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 21:48
        Ja-robot
        • Gość: Ofelia Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.aster.pl 26.09.06, 21:10
          nie byl taki zly..
    • Gość: wytrwala Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 21:50
      "Vanilla sky" oto cytat gdzies z konca filmu: "ty nie zyjesz a ja jestem
      zamrozony"(czy jakos tak) litosci!!!
    • Gość: margot Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.warszawa.dialog.net.pl 23.09.06, 22:10
      end of days z arnim S.
      • Gość: 3818 "Kongo" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 22:15
        kto chce oglądać krwiożercze małpy wyrywające ludziom wnętrzności?
    • wescik81 Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 23.09.06, 22:36
      A ja uważam że jednym z najgorszych filmów jest The Ring w wersji japońskiej...
      wiem co niektórzy sobie myślą w tym momencie o mnie, ale nie potrafię znieść
      aktorstwa japońskiego. Co nie zmienia faktu że sama książka jest rewelacyjna.
      Do "zaszczytnego" tytułu najgłupszego filmu kandyduje również Wiedźmin z,
      wspomnianym jużprzez kogoś, gumowym smokiem... po prostu szkoda słów. Byłem na
      premierze i i przed nią był wyświetlany trailer do LOTR 1 i trailer dostał
      owacje na stojąco, a po Wiedźminie ludzie wyszli w smutnej ciszy... może kiedyś
      ekranizacja Sapkowskiego się uda...
    • Gość: mavvi Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 23:07
      Kto nigdy nie żył
    • Gość: Stach Nieźli idioci tu pisują, btw... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 23:45
      OK, tez nie rozumiem niektórych filmów, inne mnie nudzą, ale pisać, że kino
      Almodovara jest głupie, Pulp Fiction czy Forrest Gump - to już trzeba mieć
      inteligencję pawiana i pewność siebie młota.
    • Gość: gość_portalu Wszystkie części "Strasznego filmu"... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 23:46
      :)))
    • Gość: Szarki Szark Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 23:49
      Jako fan każdego rodzaju kina przestrzegam prze takimi filmami jak:-1.Troll 2
      (szczyt głupoty,szczyt debilizmu),2.Material Girls(no comment-głupota po
      amerykańsku),3.Lawnmower man 2(chory film,chory reżyser),4.Out for a Kill(Segal
      please nie kręć już.....),5.Battlefield Earth: A Saga of the Year 3000(zły sen
      Travolty-koszmar,szmira,syf do kwadratu),6.The Return of the Texas Chainsaw
      Massacre (tym razem koszmarna pani bridzet dzons i pan matiu mc-co-jezu to jest
      dopiero syf).
    • sabbatha good night and good luck 24.09.06, 00:45
      od razu mowie ze nie uwazam ze ten film jest zly w warstwie scenariusza gry
      aktorskiej realizacji itd - on jest okej tylko ze jest NUŻĄCY i to maksymalnie -
      na kinie konesera mialam ochote wyjsc - taki do ogladniecia na raty na kompie.
      zmarnowali film tą nudą. (i nie nie oczekiwalam strzelania krwi i poscigow
      samochodami:P )
    • Gość: ika Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.06, 01:40
      mulholland drive
    • Gość: mw1969 Re: najgłupszy... "Przerażacze" z tym kolesiem od IP: *.chello.pl 24.09.06, 02:16
      "Powrót do przyszłości", no, po prostu totalna kupa dualnej gęstości rozbełtana
      hektorlitrami moczu... Aha, że już wspomniałem odTFUrcę roli M.J Coxa czy
      Foxa: siłą rozpędu dorzucę wszystkie części "Powrotu do przyszłości". Poza tym
      zgadzam się z mnóstwem Przedmówców słusznie pastwiących się nad kinem z USraju
      i naszej ojczyzny. Taki reżyser J. Gruza? Panie, Panowie, to nie Gruza, to
      RUINA... Komentarze wielu z Was rozbawiły mnie do łez! No, to "good night &
      good luck!"
    • Gość: yukon Glupszy nisz ustawa przewiduje IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 24.09.06, 03:44
      Polski film a glupszy nisz Czeski, GOLEM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka