Gość: gosc IP: *.wspiz.edu.pl 28.02.03, 10:05 bardzo fajny i przyjemny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koSA bardzo dobry film. 4 gwiazdki na 5 IP: *.wspiz.edu.pl 04.03.03, 12:07 Film bardzo fajny i wogóle nie jest głupi. Pokazuje takie fajne aspekty życia, nie ulega prostym schematom i stereotypom. Nie ma w nim prawie wcale prostoty i oczywistości, pokazuje prawdziwe skomplikowane życie. Film tworzą przede wszystkim dialogi, oprócz niektórych bardzo ciekawe. A oprócz tego wspaniała muzyka. Nie wiem dlaczego jest tak mało popularny w warszawskich kinach. Wydaje mi się że sam Woody Allen by się nie powstydził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz i czytelnik taki sobie film. 2,5 gwiazdki na 5 IP: *.web.thalamus.se 07.03.03, 17:14 No wlasnie "fajny i przyjemny" I nic wiecej. W. Allen mialby lepszy dialog i humor. Nie przesadzajmy, film nie jest jakims mistrzostwem swiata. lepsze widzialem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radish Re: Nadzy IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.03, 18:46 Jeszcze nie wiem jaki jest. Ale jak obejrzę, to się z Wami podzielę wrażeniami. Recenzja brzmi zachęcająco! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciaho Re: Nadzy IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 20:46 Pierwsza opinia pomimo niewymownie pozytywnego akcentu wcale mnie nie zachecila. Podobnie jak przedmowca i tak zobacze ten film. Jedyny klopot w tym, ze wcale nie jest zbyt popularna pozycja w repertuarze rowniez krakowskich kin. Zachecila mnie przede wszystkim reklama no i tematyka. Mozliwe, ze jest to film lekki ale licze na niekonwencjonalne podejscie do tematu. zobaczymy !! Odpowiedz Link Zgłoś