Gość: zdun Re: Wasze ulubione kwestie filmowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 09:47 VA BANK Kramer - CZEKAJ! JA CIĘ DORWĘ SK...SYNIE! Lokaj - PAN MNIE WZYWAŁ? SEKSMISJA - NO KU...WA MAĆ! - ZNAJĄ HASŁO. - A, CO TO ZNACZY? PRZEPRASZAN CZY TO BIJĄ? - rozbieraj się Belus - tak od razu? może najpierw buzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KB Trzy po angielsku... IP: *.stat.gov.pl 22.11.06, 09:52 Trochę filozoficznie: As a girl, you see the world like a giant candy store... filled with sweet candy and such. But one day you look around and see a prison... and you're on death row. (The Good Girl - Życiowe rozterki) Today is the first day of the rest of your life (American Beauty) The most beautiful thing in the world is, of course, the world itself (Cast Away - Poza światem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polkc kwestia z "Poza Prawem" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 10:27 "I Scream, You Scream, We All Scream For Ice Cream" - wykrzyczane z 20 razy przez Toma Waitsa, Roberto Benigni i Johna Lurie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka997 Re: Wasze ulubione kwestie filmowe IP: 57.66.197.* 22.11.06, 10:57 ich oczom ukazał sie las...krzyży (nś) dr. plama i maharadża są pod złotym leszczem (i cala hydrozagadka) :] Odpowiedz Link Zgłoś
kulka78 Re: Wasze ulubione kwestie filmowe 22.11.06, 11:06 "ja w twoim wieku nie jadłam!" "chamstwo sie zjeżdża z całego świata... kasza niedogotowana..." "Młody junaku smutek zwalcz i strach bo na tym piachu za 30 lat przebiegnie Z PEWNOŚCIĄ jasna, długa, prosta, szeroka jak morze Trasa Łazienkowska! i złączy z jednym drugi brzeg na którym twój ojciec legł" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Wasze ulubione kwestie filmowe IP: 213.199.198.* 22.11.06, 11:43 -"No wie Pan! Jak Pan śmie! Za kogo mnie Pan ma!" -"To już ustaliliśmy, teraz się targujemy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yuygi Re: Wasze ulubione kwestie filmowe IP: 213.199.198.* 22.11.06, 11:47 -Jestem Alf, z planety Melmac, posiadam niesamowite moce... -A co umiesz? -Potrafię 12 godzin oglądać TV bez wychodzenia do toalety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bookjunky Re: Wasze ulubione kwestie filmowe IP: *.tpnet.pl 22.11.06, 12:00 Say, Bill. Would you rub some of this powder on my lips? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Wasze ulubione kwestie filmowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 12:13 Każmirz, Witia wierzchem jedzie............. Nie moze byc!, na kocie?........... Zainwestuj w TIC TAKI. bO cI ...JEDZIE!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
matka_siedzi_z_tylu Re: Wasze ulubione kwestie filmowe 22.11.06, 12:24 JEM przecież! (kobieta zza lady w "Misiu") Ja musiałem iść na to Kowno! (Piszczyk w "Zezowatym szczęściu") -Co słychać u Belusa?-Dziękuję, nie wiem. ("Przepraszam, czy tu biją?") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: Wasze ulubione kwestie filmowe IP: *.itpp.pl 22.11.06, 12:28 The Snatch - Brick Top: "Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stradi Re: Wasze ulubione kwestie filmowe IP: *.sejm.gov.pl 22.11.06, 12:37 Macie swojego sub-zero. Teraz to zwykłe zero. Gubernator Kaliforni "Running Man" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jol Re: Wasze ulubione kwestie filmowe IP: *.wpie.agh.edu.pl 22.11.06, 13:02 Bunkrów nie ma, ale i tak jest zajeb....cie - Chłopaki nie placzą Odpowiedz Link Zgłoś
teona Re: Wasze ulubione kwestie filmowe 22.11.06, 13:12 "...no mam tą chatke na mazurach, no mam ten szałas w bieszczadach, ale nie potrzebuje wiele dwa trzy pokoje góra..." Alternatywy 4 "W tak pięknych okolicznościach przyrody i ten...niepowtarzalnych, pani pozoli i pan również, że skocze po swoją żonę" Rejs Odpowiedz Link Zgłoś
tomek19701 Re: Wasze ulubione kwestie filmowe 22.11.06, 13:25 - Do you expect me to talk - Ooo no Mr. Bond, I expect you to die Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk A w Łodzi ta pieprzona komisja wywaliła tylko 20% 22.11.06, 13:58 - Za to w Krakowie, k..wa - 70!! - Zawsze mówiłem, że trzeba ich do lasu. Póki czas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzyczek Re: Wasze ulubione kwestie filmowe IP: *.pwrsa.pl 22.11.06, 14:33 Budowaliśmy, budowaliśmy i wybudowaliśmy. Hura!!! -Kiwaczek o nim i krokodylu Gienieradzieckiej(bajka była radzieck- cudo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzyczek Re: Wasze ulubione kwestie filmowe IP: *.pwrsa.pl 22.11.06, 14:34 Budowaliśmy, budowaliśmy i wybudowaliśmy. Hura!!! -Kiwaczek z bajki o nim i krokodylu Gienie (bajka była radziecka cudo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allia Wasze ulubione kwestie filmowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 14:38 z Blade Runnera: "I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die." Odpowiedz Link Zgłoś
oitak Re: Wasze ulubione kwestie filmowe 22.11.06, 14:52 - Sugar? - No, thank you. I'm sweet enough. dla mnie genialne :) Al Pacino film....zapomnialem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: Wasze ulubione kwestie filmowe IP: *.itpp.pl 22.11.06, 15:15 Nie, to było w The Snatch i szło tak: Turkish: You take sugar? Brick Top: No thank you, Turkish. I'm sweet enough. A 'sweet enough' był Alan Ford. ;) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adaś Re: Wasze ulubione kwestie filmowe IP: *.torun.mm.pl 22.11.06, 15:03 Kim ty, k$$#$#$wa jesteś?? K$%^%wą :) PSY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: Wasze ulubione kwestie filmowe IP: *.devs.futuro.pl 22.11.06, 15:42 Everybody be cool, you be cool ... od zmierzchu do switu :) i cala seksmisja, cabanki, psy, kilerzy ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
persona9 Re: Wasze ulubione kwestie filmowe 22.11.06, 16:12 "Jak Ci się wiedzie Szwedzie?" - Jerzy Sthur "spis cudzołożnic", albo "tydzień z życia mężczyzny" Janusz Gajos w Żółtym szaliku" kupiując w eksluzywnym sklepie jubilerskim kolczyki dla byłej żony pod choinkę, lekki kac, prosi ekspedientkę, żeby założyła kolczyki, pani zakłada, na co nieusatysfakcjonowany Gajos pyta: a może Pani wyeksponować ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość-mika Re: Wasze ulubione kwestie filmowe IP: *.uscs.susx.ac.uk 22.11.06, 15:59 'babciu a ja bede herodem!' 'za mlody jestes na heroda!' 'a co herod nigdy nie byl mlody? 'nie!! wyngiel je we wiosce!!! wojna bedzie...przed wojna tyz byl halo!!... tu 'brzoza'.. a gdyby tu NAGLE, w przyszłości bylo przedszkole!!! wszystko z niezrównanegp "Misia"(oczko mu wypadło...temu misiu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 shrek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 16:38 "powiedzmy że mam o nim bardzo niskie mniemanie" shrek o zleceniodawcy uwolnienia królewny "zostaw moje guziczki, nic ci nie powiem !!!!!" :) "-ogry są jak cebula, -śmiedzą??? -NIE !!!!... mają warstwy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MichalM Re: Wasze ulubione kwestie filmowe IP: 82.115.76.* 22.11.06, 17:06 No to sie nam Polska skonczyla - Cialo Bunkrow nie ma ale tez jest zajebiscie - Chlopaki ... Pozdrawiam MichalM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Wasze ulubione kwestie filmowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 17:11 "BUT MANITOU" (polecam) (Wszystko dzieje się na dzikim zachodzie) -zostaliłśmy braćmi krwi (Abahachi) -to...to wy się rżnęliście? (Włóżmitu) - jak mi zasikasz klapę, to cię własnoręcznie wykastruję. (Włóżmitu) - Odkopać topór wojenny (wódz Tęga Pała) - nie mamy topora wojennego (indianin) - jak to nie mamy? - kiedyś mieliśmy z telezakupów, ale się zepsół, bubel jeden - to co odkopiemy ?? - mamy jeszcze składanie krzesło - odkopać składanie krzesło !!!!!!!!!!! - Na koń!! (wódz Tęga Pała) - nie mamy koni (indianin) - ja miałem, dokładnie pamiętam - tak, ale nie trzymał unijnych standardów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4rooms Re: Wasze ulubione kwestie filmowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 17:22 ... and DON'T misbehave! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalgabriel Re: Wasze ulubione kwestie filmowe IP: *.sds.uw.edu.pl 23.11.06, 03:14 Czas Apokalipsy: - Kto dowodzi w tym burdelu? - A nie pan??? Odpowiedz Link Zgłoś
ellabilly Re: Wasze ulubione kwestie filmowe 26.11.06, 15:34 Brońcia suka, zęby jej trzeba porachować! A denatury nie chlałem, nigdy! Kolski, Szable od komendanta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Pojdziem na sume, a po sumie Hop! do Hoplanki IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 24.11.06, 04:36 Odpowiedz Link Zgłoś
gdytyjeszczenamucheptapta Re: Wasze ulubione kwestie filmowe 02.12.06, 08:53 "Ludzie myślą, że skoro mam swoje lata, to jestem doświadczony. A ja jestem takim samym dupkiem jak kiedyś" (R. Duvall w "The Paper") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiwan Re: Wasze ulubione kwestie filmowe IP: *.p3.InterArena.pl 03.12.06, 22:56 May the force be with you Odpowiedz Link Zgłoś
gdytyjeszczenamucheptapta Re: Wasze ulubione kwestie filmowe 07.01.07, 00:40 Byłaś z nim w łóżku!? Nie, na podłodze... (Claudia Cardinale rozmawia z mężem w "Roku pańskiego") www.triviatribute.com/images4/claudiacardinale3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
thelma3 Re: Wasze ulubione kwestie filmowe 07.01.07, 01:13 dzień świstaka "Miała Pani kiedyś deja vu?" "eeee....chyba nie, ale mogę spytać w kuchni" Odpowiedz Link Zgłoś
anacosta Re: Wasze ulubione kwestie filmowe 07.01.07, 08:39 Kiedy Harry PoznaŁ Sally scena w restauracji : "większość kobiet udawała orgazm, większość mężczyzn twierdzi że nigdy mu się to nieprzydażyło. Wniosek wyciągnij sam." Powiedziała Sally i zaczęła udawać orgazm jedząc sałatkę :-)Na co starsza pani siedząca obok poprosiła o to samo danie. Odpowiedz Link Zgłoś